Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νεαρό παίκτη του ΑΟΧανίων θέλει ο Παναθηναϊκός.

Νεαρό 15χρονο παίκτη του ΑΟΧανίων θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής πολλές ομάδες ,ακόμη και μεγάλες ευρωπαϊκές όπως η Άρσεναλ, έχουν πλησιάσει τον νεαρό παίκτη. Συγκεκριμένα ο νεαρός πιτσιρικάς έχει κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την περίπτωση του εξωτερικού καθώς αν φύγει έξω θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει 30000 ευρώ για τις αρετές του νεαρού ο οποίος φλερτάρει έντονα με αυτό το ενδεχόμενο, αφού όμως πρώτα εξασφαλίσει τους απαραίτητους όρους που έχει ζητήσει. Απ όσα λένε οι άνθρωποι του ΑΟΧ πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο το οποίο και ανακάλυψαν σε ορεινό χωριό του νομού Χανίων στα 11 του χρόνια. Γρήγορος , δυνατός και πολύ καλός τεχνίτης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με δηλώσεις των υπεύθυνων του ΑΟΧ. Ο νεαρός Θοδωρής Ιεροδουλάκης είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να ετοιμάσει βαλίτσες για την Παιανία και την αγαπημένη του ομάδα.

Θα στοιχειώσει η πλατεία των Χανίων




 












ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ 30.000 ΕΥΡΩ

Σε ποιον να το πουν και να το πιστέψει... Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Χανίων ψάχνουν γλύπτη για να φτιάξει την προτομή του Μητσοτάκη. Ο προϋπολογισμός είναι 30.000 ευρώ. Μάλλον θέλουν να...
τρομάξουν τους δημότες και να μην κυκλοφορούν τα βράδια στην πλατεία. Υπάρχει άλλη λογική εξήγηση;

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Οι δυο πιο "καυτές" σπόντες στο Wipeout

Καλά τι λένε εκεί στο Wipeout, αγόρια και κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί γρήγορα..

Σνφμυωα με μια ενρυεα στο Πισηναπιμετο του Κμτρπιατζ, δεν πεαιζι ρλοο με τι σριεα εαινι τοθοεπεμεντα τα γταμααμρα σε μια λξεη, αεκρι το πωτρο και το ταελειτυο γαμμρα να εαινι στη στωση θσεη..
Τα υλοπιποα μροπυον να εαινι σε τχιυεας θιεεσς και μροπετιε να δαβιαεσταε τις λιεξες χρωις πλβημορα. Ατυο γνιταει γιται ο... απρωνθονις εκεγλφοας δεν δαεζιαι γαμρμα γαμρμα κθαε λξεη αλλα τη λξεη σαν σολυνο.

Ατιπτσυεο, ε??

1.700.000 ευρώ επίδομα για αγορά Η/Υ στους βουλευτές.

Εδώ υπογράφεται η εργασιακή μας υποτέλεια και εξαθλίωση.και αυτοί το βιολί τους!!!!
 Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.700.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:
Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο  κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλής τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.700.000 ευρώ.

Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Μ. Θεοδωράκης: "Προμήνυμα μεγάλων συμφορών"





"Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας...

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.

Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;

Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.

Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.

Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.

Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.

Μακάρι να έχω άδικο."

"Ένας πιλότος μιλάει"



 "Αυτή την "δουλειά" δεν ξεκινήσαμε να την κάνουμε για τα χρήματα...Δώσαμε εξετάσεις για να μπούμε στην Σχολή Ικάρων γνωρίζοντας ότι θα στερηθούμε 4 από τα καλύτερα χρόνια ενός εφήβου (τα φοιτητικά) κλεισμένοι μέσα σε ένα στρατόπεδο...το τίμημα του να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό...που λατρεύουμε... να πετάξουμε μια μέρ...α πάνω από το Αιγαίο.Δεν περιμένουμε να γίνουμε πλούσιοι από αυτό.Το μόνο που ζητήσαμε είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ! ζωή μας ώστε να αφοσιωθούμε ψυχή τε και σώματι στην προσφορά στην πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο να αφοσιωθούμε στην λατρεία μας... στην "δουλειά" μας. Σε μια "δουλεία" που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση. Σε μια "δουλεία" που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας. Σε μια δουλεία που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη.Η "σπάταλη" ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι....Θα έκανα ευχαρίστως κύριοι και δεύτερη δουλειά για να μην τους λείψει τίποτα. Δεν προλαβαίνω όμως όταν 6 μήνες τον χρόνο λείπω για υπηρεσίες σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.Το να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη φαντάζει δίκαιο. Δεν είναι όμως ρεαλιστικό και δυστυχώς δεν είναι εφαρμόσιμο για όλους.Εμείς θα συνεχίσουμε να πετάμε ακόμα και με 100% μείωση μισθού, ακόμα κι αν "κλείσουν" τα σπίτια μας.Ο λόγος;Η εξάρτησητης πτήσης, η περηφάνεια της προσφορά! ς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...Μην φοβάστε κύριοι ακόμη κ με την χθεσινή "λευκή απεργία" ("απεργία" στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο 100%) .Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε…Μόνο μια χάρη από όλους εμάς... αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας... κάποιος που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν... κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους... αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά.... " " "ΔΗΜΌΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ" " "... Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.Αν δεν καταλάβετε τίποτα.......χαλάλι σας!!Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Μπράβο Γιωργάκη παιδί μου...

Ωραίο το μπιλιάρδο, ειδικά όταν κερδίζεις!!!

 

Συμφωνείς κύριε Μ;;;

Ράδιο Αρβύλα - ΕΛ.ΑΣ σε στριπτιζάδικο MUST WATCH!!!!!!!!!!!

Μιλάμε ελληνικά...





Παιδί για υιοθεσία!!!

Έλα να πέσουν προτάσεις στο τραπέζι!!!
Μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία!!!



Έχουν πει γι αυτόν:
“Νομίζω πως αν διαβάσει, θα περάσει”

- Όσκαρ Ουάιλντ για τον Γιώργο Παπανδρέου
“Δεν πίνει, δεν κλέβει, δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο... είναι σίγουρα δικό μου παιδί;”

- Ανδρέας Παπανδρέου για τον Γιώργο Παπανδρέου
“Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την πήγαμε ένα βήμα μπροστά!”

- Γεώργιος Παπανδρέου για την ποιότητα της κυβέρνησης του.
“Μαζί θα σηκώσουμε τα μανίκια!”

- Γεώργιος Παπανδρέου για το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως πρωθυπουργός.
“Πού πήγαν τα λεφτά;”

- Γεώργιος Παπανδρέου για για τα λεφτά που έφαγε η προηγούμενη κυβέρνηση.
 

Βιογραφία

Ο Γεωργιος Παπανδρεου γεννηθηκε την ημερα που ανακαλυφθηκε το ποδηλατο. Το συνταρακτικο αυτο γεγονος για την ανθρωποτητα δημιουργησε την τεραστια αγαπη του για την ποδηλασια, ξέρει λίγο ποδήλατο με ροδάκια ακόμα. Την περίοδο 2000-2004 ασχολείτο με την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και απο το 2004 έχει ορισθεί τυπικά (χάρη σε νόμο που ψήφισαν ανόητοι άνθρωποι το 1974 χωρίς να υπολογίσουν τι τους επιφύλάσσει το μέλλον - πόση φαντασία να έχουν οι καημένοι) αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το 2004 κατέβηκε ως υποψήφιος πρωθυπουργός με το κόμμα της Συμμετοχικής Δημοκρατίας- Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά έχασε γιατί ο λαός δεν αντιλήφθηκε τις καλές του προθέσεις. Το κόμμα του είχε φέρει την χώρα στο χείλος του γκρεμού το 2004 ενώ εκείνος θέλησε επιτέλους να κάνει ένα βήμα μπροστά. Θεωρείται παγκοσμίως ως ο πρώτος απατημένος γιός. Και σαν καλός απατημένος αρνήθηκε την επανέκθεση στον Ελληνικό λαό της Δημητρούλας. Το 2009 ο Καραμάν Αλής βαρέθηκε την εξουσία αφού έφαγε μέχρι σκασμού και παρέδωσε την εξουσία στο Γιώργο. Με επίσημη ανακοίνωση του Αρείου Πάγου, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ικανός να μιλήσει:
  • Αγγλικά (άπταιστα)
  • Σουηδικά (άπταιστα)
  • Γαλοπουλικά (άπταιστα)
  • Γαλλικά (ικανοποιητικά)
  • Ισπανικά (ικανοποιητικά)
  • Γερμανικά (μέτρια)
  • Βουλγάρικα (μέτρια)
  • Πολωνικά (μέτρια) και
  • Ελληνικά (αρχάριος) 

 

Έργο

Το έργο του Γιώργου Παπανδρέου είναι τεράστιο, αναγκαστήκαμε συνεπώς να ξεχωρίσουμε τις βασικότερες ενέργειες του. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει καταφέρει να :
  • Να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες
  • Να πέσει απο ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες
  • Να φτιαξει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει
  • Να μεταφράσει 12 παραμύθια απο τα Σουηδικά στα Αγγλικά
  • Να κάνει 9 συντακτικά λάθη σε μια πρόταση 8 λέξεων
  • Να κάνει 19 λεξιλογικά λάθη σε μια πρόταση 8 λέξεων
  • Να συνδυάσει το υποκείμενο με το ρήμα σε δευτερέυουσα πρόταση
  • Να κλίνει άκλιτα μέρη του λόγου
  • Να κατατρομάξει τη δεξιά και το κεφάλαιο
  • Να κάνει τον σοσιαλισμό πράξη (λέμε και καμια μ...ια να περνάει η ώρα)
  • Να χορέψει καλαματιανό
  • Να δουλέψει σαν μετανάστης κι ας ήταν γιός και εγγονός Πρωθυπουργού
  • Να εμποδίσει τον μαύρο πιτ να πάρει την εξουσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ
και τέλος Να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας  

ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ( ΔΝΤ ) - Η Αφαίμαξη των Λαών

Εμείς αυτή την Ελλάδα σας δίνουμε και μόνο αυτή...


ΜΕ ΤΗΝ ...ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αχ τι έχουμε να πρωτοθυμηθούμε από αυτή την χώρα. Έτσι πρέπει να κάνουμε πριν την ...θάψουμε και την παραδώσουμε σε ξένα χέρια...

Η Ελλάδα, είναι η σπουδαιότερη, αρχαιότερη και γαμιστερότερη χώρα της υφηλίου. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύαν οι κάτοικοί της.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής Χερσονήσου (πιο νότια δεν πάει με αμάξι, έχει θάλασσα), στο λεγόμενο και "σταυροδρόμι τριών ηπείρων". Αυτό είναι πολύ κακό, γιατί σημαίνει ότι από τη χαραυγή του χρόνου, όλοι οι ημιβάρβαροι, βάρβαροι και τρισβάρβαροι λαοί που έρχονταν από... κάπου αλλού ή πήγαιναν κάπου αλλού, περνάγαν από πάνω και την κάνανε γης μαδιάμ, για να 'χουν κάτι να θυμούνται. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Τεσπά, όπως και να 'χει, η Ελλάδα ανήκει στα Βαλκάνια. Στα βορειοδυτικά συνορεύει με την Αλβανία, στα βόρεια συνόρευε παλιότερα με την Βομβαρδία και τώρα με την Φυρί-Φυρί-το-πάτε-Ωρέ-Μάγκες-να-τις-φάτε (ΦΥΡΩΜ), στα βορειοανατολικά με την Σκυθία και στα ανατολικά με την Μόρντορ. Στα νότια δεν συνορεύει με τίποτα, γιατί ως γνωστόν η Ελλάδα έχει τόση θάλασσα που δεν ξέρει τι να την κάνει, αλλά και κάπου εκεί τελειώνει η Επίπεδη Γη.

Επίσης η Ελλάδα είναι πολύ εύφορη, για αυτό υπάρχουν πολλοί φοροφυγάδες.


Επικρατεί από εχθρούς του γένους και της Ελληνικότητας του σύμπαντος πως οι αρχαίοι Έλληνες το μαστίγωναν το δελφίνι (το χτένιζαν το καταΐφι, το σήκωναν το σακάκι, σκαρφάλωναν στο φοινικόδεντρο), δηλαδή ήσαν ομοφυλόφιλοι ως επί το πλείστον. Αυτό δε δικαιολογείται, αφενός διότι υπήρξε (ευτυχώς ή δυστυχώς) διαιώνιση του είδος που οδήγησε στο εξαίρετο νεοελληνικό φύλο, αφετέρου μετά από πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, αποδείχτηκε ότι οι αρχαίες Ελληνίδες απλά ήταν μπρατσωμένες γυναίκες και από μακριά φαινόντουσαν άνδρες.

Σε κάποια φάση έσκασε μύτη στην Ελλάδα ένας τύπος που είχε κάνει σχολείο έξω, στας Ευρώπας. Μετά έγινε η επανάσταση του '21.

Μετά ήρθε ο Καποδίστριας και μετά τον σκοτώσανε οι Μαυρομιχάλη Brothers με την βοηθεια του πιστολά Λη Βαν Κλιφ. Κατόπιν τούτου ίδρυσαν και το κτήμα Μαυρομιχάλη (και όχι Χατζημιχάλη όπως λανθασμένα επικράτησε να αποκαλείται ως σήμερα) ώστε να παράγουν παντός είδους κρασιού και με τον τρόπο αυτό να εδραιώσουν τη θέση τους στην Ελληνική Ιστορία ως κρασοπατέρες (ή αλλιώς κρασοαδερφοί).

Ο Όθωνας, πρίγκηπας εκ Βαυαρίας, ήρθε στην Ελλάδα όταν έμαθε ότι ο Καποδίστριας βλέπει τα ραδίκια ανάποδα και καιγόμασταν. Ήταν συγγενής του Γερμανού και έτσι μας έφερε μαζί του και την κουλτούρα με τα κινητά, της μπαταρίες και τα μπλου τουθ ακουστικά.

Η κακές γλώσσες λένε, ότι ήτανε μεγάλη κουνιστή λούγκρα και γι αυτό ήθελε να έρθει στο ελλαδιστάν, δηλαδή μόνο και μόνο για να βγάλει τα βίτσιο του φορώντας φουστανέλες και άλλα περίεργα, γλοιώδη, ελεεινά και πορνοδιαστροφικά πράγματα.

Έκατσε κάνα δυο φεγγάρια και μετά την έκανε με δάφνες και κλοτσιές, γιατί η δικοί μας τον πήρανε χαμπάρι. Από τότε ζει στο Ottobrunn πίσω από μια γυάλα σε ένα μουσείο. Οποιος θέλει μπορεί να τον επισκεφτεί, αλλά δεν ακούει άλλο καλά λόγω ηλικίας.

Μόλις λοιπόν πετάξανε τον Όθωνα, πήρε ο χείμαρρος και τον Κολοκοτρώνη, γιατί ήταν και αυτός ύποπτος (υπενθυμίζουμε ότι φορούσε συχνά φουστανέλα, οπότε το πρόβλημα ήταν dito με αυτό του Όθωνα).

Μετα, φέραμε τον Γιωργάκη της Δανίας, τον οποιο τον διαδεχτηκε ο Κωστακης Α', τον οποίο διαδέχτηκε ο Γιωργακης Β' τον οποίο τον διαδέχτηκε ο Παυλος ο μερακλής τον οποίο διαδέχτηκε ο Κοκός, γνωστος και ως Κωστάκης Β'.

Ενα βράδυ που 'βρεχε μονοτονα, τρία καλοπαιδα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Στυλιανός Παττακός και ο Μακαρέζος πήγαν στο Τατόι και ειπαν στον Κοκό να σηκωθει να φυγει.

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή και, επιτέλους, μετά από χιλιετίες ιστορίας, οι Ελληνίκιοι μπόρεσαν να κοιμούνται ήσυχοι. Ήσυχοι, γιατί ξέρουν πως, αν μη τι άλλο, ο Καραμανλής τους ΠΡΟΣΕΧΕΙ. Αυτή η ώρα ήρθε, όπως είχε προβλεφθεί και από έναν αρχαίο χρησμό, στις 7 Μαρτίου 2004 ("Πάρτυ, πάρτυ στις 7 του Μάρτη").


Επίσης, το έτος 2004, στο κράτος της Ελλάδας, και μετά την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, έλαβαν χώρα οι πασίγνωστοι Ολυμπιακοί Αγώνες.Επίσης, τα σοφά λόγια του Ζακ Ρογκ, που άφησαν ιστορία στους ολυμπιακούς αγώνες είναι τα εξής: "ΕΥΚΑΡΙΣΤΟΥΜI ΕΛΛΑΝΤΑ, ΕΥΚΑΡΙΣΤΟΥΜI ΑΤΗΝΑ"

Όπως όλοι γνωρίζετε από τον έγκυρο ερευνητή-συγγραφέα-προφήτη-πωλητή-φυσικό Λιακόπουλο (βλ. Ελληνολόγοι) οι Ελληνίκιοι κατάγονται από τους Ελ, και εις το εγγύς μέλλον θα συναντήσουν τους προπάτορες τους.

Το μελλον προβλέπεται ευχάριστο για τις μελλοντικές γενιές Ελ-λήνων που θα κατοικήσουν αυτή τη χώρα...Σίγουρα δεν 8α αντιμετωπίσουν προβλήματα του τυπου LOST γιατί πολύ απλά δεν 8α υπάρχει ζούγκλα να χαθούν(βασικά με το ρυ8μό που καίγονται τα δάση ούτε γλάστρα δεν 8α υπάρχει...Μάλλον ούτε απο πλημμύρα κινδυνεύει κανείς διότι η ΕΥΔΑΠ 8α μας έχει κόψει το νερό με τις αφραγκίες που υπάρχουν...(τη γλιτώσαμε και απο αυτο).
ΦΡΙΚΗ-ΠΑΙΔΙΑ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Νεαρό παίκτη του ΑΟΧανίων θέλει ο Παναθηναϊκός.

Νεαρό 15χρονο παίκτη του ΑΟΧανίων θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής πολλές ομάδες ,ακόμη και μεγάλες ευρωπαϊκές όπως η Άρσεναλ, έχουν πλησιάσει τον νεαρό παίκτη. Συγκεκριμένα ο νεαρός πιτσιρικάς έχει κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την περίπτωση του εξωτερικού καθώς αν φύγει έξω θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει 30000 ευρώ για τις αρετές του νεαρού ο οποίος φλερτάρει έντονα με αυτό το ενδεχόμενο, αφού όμως πρώτα εξασφαλίσει τους απαραίτητους όρους που έχει ζητήσει. Απ όσα λένε οι άνθρωποι του ΑΟΧ πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο το οποίο και ανακάλυψαν σε ορεινό χωριό του νομού Χανίων στα 11 του χρόνια. Γρήγορος , δυνατός και πολύ καλός τεχνίτης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με δηλώσεις των υπεύθυνων του ΑΟΧ. Ο νεαρός Θοδωρής Ιεροδουλάκης είναι πολύ πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι να ετοιμάσει βαλίτσες για την Παιανία και την αγαπημένη του ομάδα.

Τι είναι και τι θέλει το ΔΝΤ από τη ζωή μας


ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θεσπίστηκε, ως γνωστόν, το 1944, στο Μπρέτον Γουντς των ΗΠΑ και άρχισε να λειτουργεί το 1945, με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Σκοπός του ήταν η εποπτεία του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών που είχε θεσπιστεί με τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου, το οποίο είχε στόχο την αποφυγή της ανταγωνιστικής υποτίμησης των νομισμάτων, όπως αυτή που οδήγησε...



στους εμπορικούς πολέμους κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου. Όταν τα κράτη αντιμετώπιζαν κάποιο προσωρινό πρόβλημα στο ισοζύγιο πληρωμών το οποίο δημιουργούσε πιέσεις στη συναλλαγματική ισοτιμία, το ΔΝΤ παρείχε βραχυπρόθεσμα δάνεια ώστε να διατηρηθούν σταθερές οι συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Το ΔΝΤ χρηματοδοτείται από τα κράτη-μέλη του οργανισμού (186 το 2009, με τελευταίο μέλος το Κόσσοβο) ανάλογα με το μερίδιο που υπολογίζεται ότι έχουν στη παγκόσμια οικονομία (quotas). Με βάση το ποσοστό χρηματοδότησης, κάθε κράτος έχει και το αντίστοιχο μερίδιο σε ψήφους. Για την Ελλάδα αντιστοιχεί το 0,38% του συνολικού προϋπολογισμού του ΔΝΤ (περίπου 1 δισ. ευρώ), για την Ε.Ε. συνολικά περίπου το 30%, για τις ΗΠΑ το 17,09%, ενώ η Κίνα έχει το 3,72%. Βάσει των συμφωνιών που διέπουν το ΔΝΤ, κάθε χώρα μπορεί να δανειστεί ετησίως το 200% των ποσών που συνεισφέρει και 600% συνολικά -- σε εξαιρετικές περιπτώσεις αυτό μπορεί να παραβιαστεί, όπως στην περίοδο της παγκόσμιας κρίσης που διανύουμε (όπου η αναλογία έχει διαμορφωθεί μέχρις στιγμής στο 1 προς 10).

Με την κατάρρευση αυτού του συστήματος σταθερών συναλλαγματικών ισοτιμιών τη δεκαετία του 1970, το ΔΝΤ έμεινε σχεδόν χωρίς σκοπό. Ο ρόλος του ΔΝΤ έγινε ξανά σημαντικός τη δεκαετία του 1980, όταν κατέστη ο βασικός διεθνής φορέας για την αντιμετώπιση της κρίσης του εξωτερικού χρέους (1982: ο χρόνος εμπλοκής του ΔΝΤ στο Μεξικό).

Το ΔΝΤ δανείζει μέσω διαφόρων τυποποιημένων προγραμμάτων, εφόσον εκδηλωθεί το ενδιαφέρον από την υποψήφια χώρα. Το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα είναι οι Συμφωνίες Υποστήριξης (Stand-By Arrangements). Έχει διάρκεια συνήθως ενός ή δύο χρόνων, αλλά μπορεί να επεκταθεί και σε τρία χρόνια, ενώ η αποπληρωμή γίνεται σε διάστημα τριών έως πέντε χρόνων. Με χαμηλά επιτόκια (τρέχοντα γύρω στο 1,5%, συν όποιο πριμ συμφωνηθεί έως 2%). Το σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι η εκταμίευση του δανείου γίνεται τμηματικά υπό τον όρο (conditionality) ότι επιτυγχάνονται οι οικονομικοί στόχοι που έχουν συμφωνηθεί με βάση τις τακτικές εκθέσεις (τρίμηνες ή εξάμηνες) από ειδικό κλιμάκιο το οποίο εδρεύει στη χώρα η οποία δανείζεται.



Η ισχύς του ΔΝΤ στην επιβολή πολιτικών


Η ισχύς του ΔΝΤ προέρχεται από τον άμεσο και έμμεσο έλεγχο των οικονομιών των κρατών στα οποία εμπλέκεται, ώστε να συνεχίσει να εκταμιεύει κανονικά τα δάνεια τα οποία έχουν συμφωνηθεί.

Επιπρόσθετα αποτελεί για το χρηματοπιστωτικό σύστημα ένα κέντρο συλλογής και παροχής πληροφοριών, γεγονός το οποίο δίνει τη δυνατότητα να παράγει σήματα προς τις αγορές χρήματος για το αν μια χώρα ακολουθεί ορθές ή όχι πολιτικές. Παρέχοντας βραχυπρόθεσμη ρευστότητα, το ΔΝΤ εγγυάται, μέσω των οικονομικών προγραμμάτων που συμφωνούνται, την επιστροφή της χώρας στις αγορές χρήματος. Μπορεί να παίξει τον ρόλο ενός συντονιστή του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και των πολιτικών που ασκούνται, παρέχοντας κατάλληλες τεχνικές συμβουλές για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που «απαιτούνται». Τα προηγούμενα του δίνουν τη δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών μεσολάβησης των αγορών χρήματος με μια χώρα. Αναδεικνύεται δηλαδή σε ένα σημαντικό διεθνή θεσμό επιτήρησης των οικονομικών πολιτικών, ο οποίος έχει μια σχετική ισχύ να επιβάλλει, κάτω από κατάλληλες συνθήκες, την πειθάρχηση των οικονομιών των χωρών σε ένα υπόδειγμα.

Ωστόσο, αυτή η ισχύς εκδηλώνεται άμεσα όταν μια χώρα προσφύγει στο ΔΝΤ. Επομένως, το ερώτημα «ποιος επιβάλλει τις πολιτικές που τυπικά συμφωνούνται με το ΔΝΤ» γίνεται εύλογο, ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι «παρτιζάνοι» των νεοφιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων γνωρίζουν ότι μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση πολλές φορές αδυνατεί να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Με άλλα λόγια, η παρουσία του ΔΝΤ επιτρέπει στους ιθύνοντες να κάνουν ό,τι θα εύχονταν να κάνουν αλλά όμως είναι ανίσχυροι: μπορείς εύκολα να απορρίψεις την κυβέρνηση της χώρας σου αλλά δεν μπορείς το ίδιο εύκολα να απορρίψεις το ΔΝΤ, εφόσον η θέση του στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα θέτει ως πιθανό διακύβευμα τη διεθνή απομόνωση της χώρας. Πρέπει να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ακολουθεί και αναγγέλλει πολιτικές τύπου ΔΝΤ χωρίς να έχει προσφύγει σε αυτό.



Τα αποτελέσματα των οικονομικών πολιτικών του ΔΝΤ

Οι παρεμβάσεις του ΔΝΤ τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν υποστεί κριτική όχι μόνο για την κοινωνικά άδικη στόχευση προς τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ως υπευθύνων να πληρώσουν την οικοδόμηση εμπιστοσύνης των αγορών στην αποπληρωμή του χρέους, αλλά επίσης και ως «αποτυχημένες» σε σχέση με την αποτελεσματικότητά που έχουν. Θυμίζουμε ότι η παρέμβαση του ΔΝΤ στην κρίση της Ασίας το 1997 συνέβαλε ώστε να μετατραπεί η κρίση σε παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση· και σημειώνουμε ότι η Μαλαισία, η οποία δεν αποδέχτηκε τη βοήθεια του ΔΝΤ ακολουθώντας κάποιες ανορθόδοξες για το ΔΝΤ οικονομικές πολιτικές, ήταν η πρώτη χώρα που ξεπέρασε την κρίση.

Στις πολιτικές του ΔΝΤ που συμφώνησε η κυβέρνηση της Αργεντινής το διάστημα 1998-2001 οφείλεται η κατάρρευση της οικονομίας της (μείωση 22% του ΑΕΠ μεταξύ 1998-2002), ενώ οι ανορθόδοξες πολιτικές (με αρκετά ισχυρή τη στήριξη, το πρώτο διάστημα, της εσωτερικής ζήτησης με παράλληλη αδιαφορία για τον πληθωρισμό) μετά το 2002 οδήγησαν σε αξιοσημείωτη βελτίωση της οικονομίας της Αργεντινής.

Με δεδομένο ότι οι προβλέψεις του ΔΝΤ παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών και στη στάση των αγορών χρήματος, άξια προσοχής είναι η πολύ σημαντική και συστηματική υποεκτίμηση της ύφεσης που προκαλούν οι οικονομικές πολιτικές λιτότητας που προωθεί (ειδικά αν η χώρα ακολουθεί τις συμβουλές του). Για παράδειγμα, στην Αργεντινή από το 1999 έως το 2001 που ακολουθούνταν οι πολιτικές του, το ΔΝΤ προέβλεπε ρυθμούς μεγέθυνσης 1,5, 3,7, και 2,6 για κάθε έτος ενώ οι πραγματικοί ρυθμοί αποδείχθηκαν -0,8, -4,4, -10,9 αντίστοιχα. Τα χρόνια που ακολούθησαν την εξέγερση και την αλλαγή οικονομικής πολιτικής σε ανορθόδοξη και μη επιθυμητή, οι προβλέψεις ήταν αντίστροφα υποεκτιμημένες: για το 2002 προβλεπόταν , έναντι πραγματικού ρυθμού 8,8.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ρατσιστικές συμπεριφορές στο κέντρο των Χανίων.

Για ακόμη μια φορά παρατηρήθηκαν ρατσιστικές συμπεριφορές στο κέντρο των Χανίων. Συγκεκριμένα την τετάρτη το πρωί στην πλατεία 1866 στο κέντρο των Χανίων μεγάλος σε ηλικία κύριος επιτέθηκε σε μετανάστρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκαλώντας της πληγές στα χέρια και το σώμα. Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν μηχανές της ομάδας Ζ καθώς και ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματισμένη μετανάστρια.
Πραγματικά αυτή η κατάσταση με τους ναζί και τους ρατσιστές στα Χανιά πρέπει να σταματήσει.

vrasmos.blogspot.com

Γράψτε και τη δική σας άποψη.

Καταγγελία για αστικό κτελ Χανίων.

Πολύ εύκολα ο τίτλος της ανάρτηση θα μπορούσε να είναι "Οδηγοί αστικού κτελ Χανίων-Οι νταβατζήδες της πόλης".
Απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά των οδηγών του αστικού κτελ Χανίων.
Για ακόμη μία φορά σήμερα(21/4/2010) το πρωί ο οδηγός του λεωφορείου που πήγαινε στο πολυτεχενείο Κρήτης προκάλεσε την δυσαρέσκεια των επιβατών-φοιτητών.
Όπως πάντα τα λεωφορεία προς το πολυτεχνείο και προς οποιοδήποτε άλλο προορισμό ξεκινούν 3 με 4 λεπτά πιο νωρίς από ότι πρέπει.
Πέρα από αυτό οι οδηγοί συνεχώς επιχειρούν να γεμίσουν πέρα από το κανονικό το λεωφορείο τους(μην ξεχνάμε οτί είναι ιδιωτικό κτελ και όσο περισσότεροι επιβάτες , τόσο καλύτερα για τον οδηγό) με αποτέλεσμα ο κόσμος μέσα στο λεωφορείο κυριολεκτικά να είναι ο ένας πάνω στον άλλο.
Αντί να γεμίζουν ασφυκτικά ένα λεωφορείο ας βάλουν κι ένα δεύτερο μικρότερο ή ας βάλουν ένα μεγαλύτερο όπως άλλωστε γίνεται και σ όλα τα πανεπιστήμια.
Βέβαια αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το πολυτεχνείο όπως είναι λογικό το λεωφορείο γεμίζει(αν και πολλές φορές έχει αφήσει φοιτητές έξω λόγω της υπερπληρότητας του λεωφορείου) και τότε ο νταβατζής-μάγκας-γελοίος-αγενέστατος οδηγός σηκώνεταιο και φωνάζει δυνατά με έντονο ύφος "Ρε παιδιά πηγαίνετε πιο πίσω, άντε ρε τελειώνετε". Βέβαια αψιφά το γεγονός οτί πιο πίσω δεν έχει αφού το λεωφρείο είναι φίσκα από όρθιους επιβάτες από την αρχή εώς το τέλος του λεωφορείου. Κι αν τύχει κάποιος και μιλήσει τότε όχι μόνο του τη λέει με άσχημο τρόπο αλλά έχει τύχει να τον κατεβάσει κι από το λεωφορείο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας οδηγός λεωφορείου επιδεικνύει αυτή τη συμπεριφορά.
Τέτοιους τρόπους έχουν. Δε σέβονται τίποτα.
Και για να μη μαζοποιούμε τα πράγματα, ναι υπάρχουν κι εξαιρέσεις οι οποίες όμως  μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Καλημέρα σας.

vrasmos.blogspot.com

" Ευχαριστούμε Blue Star"



"Επιτέλους έρχετε και 2ο εναλακτικό ακτοπλοικό δρομολόγιο στα Χανιά απο την Blue Star με τιμές που ξεκινούν απο 19 Ευρώ!! Ώρα ηταν γιατί η ΑΝΕΚ μας κατακλέβει τόσα χρόνια και με τις τιμές της κάνει τον εσωτερικό τουρισμό να μην κοιτάζει ...
εύκολα τα Χανιά. Τώρα φυσικά θα της πάει να και θα κατεβάσει και αυτη τις τιμές της αλλά σιγουρα εμείς οι πιο πολλοί Χανιώτες θα στραφούμε προς Blue Star για τις εξόδους μας απο Χανιά προς βόρεια. Ευχαριστούμε Blue Star"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ω

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

«‘Επώνυμες» ατάκες για το sex!!!

 
24 έξυπνες, εμπνευσμένες και … αστείες ατάκες, από τα στόματα σημαντικών ανθρώπων σχετικά με το σεξ.

1. «Ο εραστής πάντα σκέφτεται πρώτα την ερωμένη του και μετά τον εαυτό του. Ένας σύζυγος κάνει το αντίθετο.»
Ονορέ ντε Μπαλζάκ
Γάλλος συγγραφέας, θεμελιωτής του Ρεαλισμού

2. «Μια γυναίκα μπορεί να κάνει τον άντρα να τελειώσει, είναι δεδομένο. Όταν ένας άντρας κάνει τη γυναίκα να τελειώσει, είναι ταλέντο.»
Ντάντε Χικς
Φανταστικός ήρωας του συγγραφέα Κέβιν Σμιθ

3. «Ένας οργασμός την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα.»
Μέι Γουέστ
Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ

4. «Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπάω.»
Γούντι ‘Άλεν
Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος

5. «Το να παντρευτείς για το σεξ είναι σαν να αγοράζεις ένα Boeing 747 για τα δωρεάν φυστίκια.»
Τζεφ Φόξγουορθι
Αμερικάνος κωμικός

6. «Το σεξ είναι μια από τις πιο ολοκληρωτικές, πιο όμορφες και πιο φυσικές απολαύσεις που μπορείς να αγοράσεις.»
Στιβ Μάρτιν
Αμερικάνος κωμικός

7. «Στην Αμερική το σεξ είναι εμμονή. Σε άλλα μέρη του κόσμου είναι γεγονός.»
Μάρλεν Ντίτριχ
Γερμανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ

8. «Μια από τις προκαταλήψεις του ανθρώπινου νου είναι το γεγονός ότι η παρθενιά θεωρείται αρετή.»
Βολταίρος
Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας, θεμελιωτής του Διαφωτισμού

9. «Η αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από το σεξ αναγραμματισμένο.»
Χάρλαν Έλισον
Αμερικάνος συγγραφέας

10. «Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό…»
Γούντι ‘Άλεν
Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος

11. «Το σεξ χωρίς πόνο είναι σαν φαγητό χωρίς γεύση.»
Μαρκήσιος Ντε Σαντ
Γάλλος συγγραφέας με σαδομαζοχιστικές τάσεις

12. «Η ζωή είναι μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια.»
Ρόναλντ Ντέιβιντ Λέινγκ
Σκοτσέζος ψυχίατρος και συγγραφέας

12. «Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην κρεβατοκάμαρα, δεν πάνε καλά ούτε στο σαλόνι.»
Δρ. Γουίλαμ Χ. Μάστερς
Διάσημος Αμερικάνος γυναικολόγος

13. «Ο Θεός έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια, αλλά αίμα αρκετό για να λειτουργεί μόνο ένα κάθε φορά.»
Ρόμπιν Γουίλιαμς
Αμερικάνος ηθοποιός

14. «Έχω καθίσει σε περισσότερα πόδια από μια πετσέτα.»
Μέι Γουέστ
Αμερικανίδα ηθοποιός και σύμβολο του σεξ

15. «Δεν έχει σημασία αν γαμ&σεις κάποιον ή αν σε γαμ&σουν. Το βασικό είναι να κάνεις σεξ.»
Βουλγάρικη παροιμία

16. «Η αγάπη είναι η ονομασία, το σεξ είναι το παιχνίδι. Ξέχνα το όνομα και παίξε το παιχνίδι.»
Άγνωστος

17. «Οι άνθρωποι είναι προορισμένοι για να πηδι&νται. Είναι ο βασικός σκοπός της ζωής και όλες οι άλλες δραστηριότητες -να καθαρίσεις τα χαλιά, να διαβάσεις μυθιστορήματα μυστηρίου, να φας μους σοκολάτα- είναι απλά τρόποι να περάσεις την ώρα σου μέχρι να μπορείς να πηδ&χτείς πάλι.»
Σύνθια Χέιμελ
Αμερικανίδα συγγραφέας και πρώην αρθρογράφος του Playboy

18. «Το σεξ είναι σαν το οξυγόνο. Δεν έχει μεγάλη σημασία, εκτός αν δεν παίρνεις όσο πρέπει.»
Άγνωστος

19. «Το σεξ είναι ένας από τους εννιά λίγους για να ξαναγεννηθεί κάποιος. Οι άλλοι οκτώ δεν έχουν σημασία.»
Χένρι Μίλερ
Αμερικάνος νοβελίστας

20. «Δεν γνωρίζω τίποτα για το σεξ, γιατί πάντα ήμουν παντρεμένη.»
Ζα Ζα Γκαμπόρ
Ουγγαρέζα ηθοποιός

21. «Βρήκα το συντριβάνι της αιώνιας νεότητας και βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας.»
Τόμας Τζεράιτι
Αμερικάνος σεναριογράφος

22. «Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος.»
Μπίλι Κρίσταλ
Αμερικάνος κωμικός

23. «Αν κάποιος μου έλεγε πριν χρόνια ότι το χιούμορ έχει τόσο μεγάλη σημασία στις σχέσεις, θα είχα αποφύγει πολύ σεξ.»
Κέτι Μπέκινσεϊλ
Βρετανίδα ηθοποιός

24. «Υπάρχουν δύο πράγματα που σηκώνονται κάθε πρωί. Το ένα από αυτά είναι ο ήλιος.»
Τόμας Τζεράιτι
Αμερικάνος σεναριογράφος

Επιστροφή ή απλά μία προσπάθεια;;;

Επιστροφή ή απλά μία προσπάθεια;;;
Tο Gamato.info επιστρέφει σε νέα μορφή.

Ότι και να είναι από τα 2 ένα νέο torrent site είναι κοντά μας. Το όνομα του Jamato.org.
Είναι η επιστροφή του Gamato.info ή είναι μία νέα προσπάθεια.
Όπως και να έχει αν και λίγο ανοργάνωτο ακόμη το παρόν site είναι κοντά μας έτοιμο να μας προσφέρει και πάλι ,με την ελευθερία που χαρακτηρίζει αυτά τα site, ταινίες ,προγράμματα και ότι άλλο θέλουμε.
Πρόκειται για μία ιστοσελίδα η οποία φιλοξενεό link από άλλα torrent site και δεν έχει στην κατοχή της έναν κεντρικό server όπως το gamato.info. Αυτό όπως καταλαβαίνουμε το "νομιμοποιεί".
Επιτέλους και πάλι μία ελεύθερη πηγή δεδομένων είναι και πάλι κοντά μας γιατί δε γίνεται να μας κλείσουν τα πάντα μέσα σ αυτή την κρίση που διαννύνουμε.

Επισκεφθείτε το jamato.org.
 jamato.org

http://vrasmos.blogspot.com/

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

"Τυχαία βρήκαν την γιάφκα σήμερα με το ΔΝΤ;"




"Μην πεφτετε στην παγιδα!!!!!δεν σας κινει λιγο την περιεργεια οτι σημερα,που ερχεται το ΔΝΤ βρηκαν .....και καλα τωρα.....τη Γιαφκα????για σκεφτειτε λιγακι και πειτε το τι ερχεται μπροστα μας....."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το καλύτερο μήνυμα της ημέρας.

Ρε παιδιά 6 μήνες είναι στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και δείτε τι έχει γίνει. Φανταστείτε οτί μένουν ακόμη 3,5 χρόνια.
Μαμάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά!!!!!!!!!!!!

Τρομοκρατία των ΜΜΕ.

Καλησπέρα σας.

Απάντηση για το βιντεάκι του Άλφα(στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ) για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Ρε παιδιά μέχρι πότε θα είμαστε φερέφωνα των ΜΜΕ, μέχρι πότε θα μας ετεροκατευθύνουν αυτοί οι γελοίοι;; Εώς πότε θα μας τρομοκρατούν και θα μας κλείνουν στο καβούκι μας;;
Ντροπή σας.

vrasmos.blogspot.com

Η "μεγάλη των μπάτσων σχολή" λέγεται "ΔΙΑΣ" - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακούστε στο ηχητικό απόσπασμα μια απίστευτη ιστορία με την ομάδα "ΔΙΑΣ" της ΕΛ.ΑΣ. Ούτε η "μεγάλη των μπάτσων σχολή" δεν θα έκανε τέτοια πράγματα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ...

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Χορός στη βροχή ( Σαν να ζούσες μέσα μου πάντα )

Πρώτη εκτέλεση: Άτμα, Άσε τα μάτια ανοιχτά



Όλα κάπως αρχίζουν ξαφνικά στη ζωή
και όμως όλα τελειώνουν και ξανά απ' την αρχή
ένα βράδυ σε είδα εντελώς ξαφνικά
δεν μπορουσα να ξέρω τι θα γίνει μετά

Πετώ το τσιγάρο προχωράω δειλά
θα γίνεις δική μου αυτή τη βραδιά
φτιάχνω τόσα σενάρια για να δω τι θα πω
και από σένα ακούω όσα νιώθω εγώ

Σαν να ζουσες μέσα μου πάντα
σαν να ήσουν πάντα εδώ
τόσες εικόνες δίχως λέξεις
κλείσε τα μάτια και μέινε εδώ

Σαν να ζουσες μέσα μου πάντα
σαν να ήσουν πάντα εδώ
τόσες εικόνες δίχως λέξεις
κλείσε τα μάτια και μέινε εδώ

Γυμνό το δωμάτιο οι ανάσες βαριές
χαμηλώνω τα φώτα πες μου πόσο με θες
μες τα χέρια να νιώθω το καυτό σου κορμί
και ο ιδρώτας να στάζει σα χορός στη βροχή

Τους ρυθμούς τις καρδιάς σου το ρολόι μετρά
το σκοτάδι τελειώνει πες το μου δυνατά
πως δεν πρέπει να φύγεις πως θα μείνεις εδώ
δυο λόγια μονάχα λίγο πριν εκραγώ

Σαν να ζουσες μέσα μου πάντα
σαν να ήσουν πάντα εδώ
τόσες εικόνες δίχως λέξεις
κλείσε τα μάτια και μέινε εδώ

Σαν να ζουσες μέσα μου πάντα
σαν να ήσουν πάντα εδώ
τόσες εικόνες δίχως λέξεις
κλείσε τα μάτια και μέινε εδώ

Σαν να ζουσες μέσα μου πάντα
σαν να ήσουν πάντα εδώ
τόσες εικόνες δίχως λέξεις
κλείσε τα μάτια και μέινε εδώ

Σαν να ζουσες μέσα μου πάντα
σαν να ήσουν πάντα εδώ
τόσες εικόνες δίχως λέξεις
κλείσε τα μάτια και μέινε εδώ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Kαταγγελία για Αστικό Κτελ Ρεθύμνου.

Απαράδεκτη συμπεριφορά του ελεγκτή στο αστικό κτελ Ρεθύμνου.
Χθες καθώς περιμέναμε το αστικό λεοφωρείο στο κέντρο του Ρεθύμνου και κατά την είσοδο μας στο λεωφορείο ο ελεγκτής αρνήθηκε να μας τσεκάρει τα εισητήρια καθώς δεν είχαμε μαζί μας το πάσο.
Επειδή όμως δεν είμαστε φοιτητές του Ρεθύμνου και δεν είχαμε ξαναχρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αστικό κτελ δε γνωρίζαμε οτί κατά την είσοδο μας έπρεπε να επιδείξουμε το πάσο μας κι έτσι ο ελεγκτής μ' ένα ύφος όλο ειρωνεία και περιφρόνηση μας λέει "Ρε παιδιά σίγα μη σας βάλω μέσα χωρίς πάσο, χαζοί είστε;" κι έπειτα γέλασε εκενευριστικά.
Αυτή τη συμπεριφορά κατακρίνουμε και αποδοκιμάζουμε. Νομίζουν οτί είναι οι "πρώτοι" στην πόλη, νομίζουν οτί έχουν εξουσία και ειρονεύονται τον κόσμο. Λίγα λεπτά μετά από αυτό το περιστατικό ο ίδιος ελεγκτής μίλησε σε έντονο ύφος σε μία ηλικιωμένη κυρία η οποία είχε κόψει λάθος εισητήριο.
Αυτό προκάλεσε τη δική μας δυσαρέσκεια και έτσι υπερασπιστήκαμε τη συγκεκριμένη κυρία. Εν τέλει ο γελοίος αυτός ελεγκτής "κρύφτηκε στο καβούκι του" καταλαβαίνοντας οτί είχε άδικο.


Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Mάνος Ξυδούς...




"Γεννήθηκε στις αρχές του '50 (από πατέρα Μήλειο και μητέρα Κρητικιά) στους Αγίους Αναργύρους Αθηνών.

Πήγε σχολείο στους Αγίους και μετά δούλευε ως κλητήρας (εξωτερικές δουλειές) στην τότε Columbia στην Ριζούπολη, ενώ έπαιζε μπάσκετ στον "Ιωνικό" Νέας Φιλαδέλφειας. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και όταν τελείωσε τη σχολή σπούδασε marketing. Τα ίδια χρόνια έβαζε μουσική ως DJ στις...

"Καρυάτιδες" της Πλάκας. Συνέχισε να εργάζεται στην ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ απεσταλμένος στην Κρήτη ως πωλητής. Έμεινε εκεί τρία χρόνια και απέκτησε μεγάλη εμπειρία, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να αντιληφθεί με ποια κριτήρια αγοράζει ο κόσμος τους δίσκους, πράγμα που αποδεικνύεται μεγάλο προτέρημα όταν ασχολείται αργότερα με παραγωγές και marketing.

Όταν συναντιέται με τους "Πυξ Λαξ" είναι Marketing Director στην ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ, θέση που την ευθύνη της επιλογής έχει η ΕΜΙ Αγγλίας και έχει ως παραγωγός χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Επίσης, έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία με τους "Dreamer and the fool moon" και το τραγούδι "Sambrina" που είχε αγγλικούς στίχους. Αυτό το maxi single πούλησε 49.000 αντίτυπα και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των καταλόγων της Ιταλίας, Ελβετίας, Γαλλίας κ.ά. Συμμετέχει στην παραγωγή του πρώτου και του τρίτου δίσκου των Πυξ Λαξ και γίνεται μέλος του συγκροτήματος γράφοντας στίχους, μουσική και κάνοντας φωνητικά.

Συμμετείχε στον δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου: "Προσέχω δυστυχώς" στον οποίο έγραψε στίχους και μουσική στα περισσότερα τραγούδια ενώ έχει συνεργαστεί και με τους Όναρ. Έχει γράψει και έχει συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους, με κυριότερο τον καταπληκτικό δίσκο με τίτλο «Μέχρι να πάρεις παγωτό, σε βρίσκει ο Χειμώνας» μαζί με τον Πάνο Κατσιμίχα όπου τους ξανάφερε να τραγουδούν παρέα. Όλα τα τραγούδια που έδωσαν νόημα στην λαχτάρα μας και την δίψα μας για ακρόαση με νόημα και ουσία. Όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε λιώνοντας τα βινύλια και τα cd που δισκογραφούσαν, από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με τίτλο «Τ' αστέρια θα είναι πάντα μακριά» με τραγούδια όπως το «φθινόπωρο» να κάνουν για μια ακόμη φορά την αίσθηση."

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Για το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων.



Επειδή δεν πρέπει να έχουμε μόνο την αρνητική όψη για όλα τα θέματα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Μπράβο στοους υπεύθυνουν του Αστικού Κτελ Χανίων που μετά από επιθυμία των φοιτητών μετά από πολλαπλές επιστολές-καταγγελίες, μείωσε το κόστος της μηνιαίας κάρτας λεωφορείων για τους φοιτητές από 15 σε 10 ευρώ. Δεν είναι τα 5 ευρώ το θέμα -είναι δηλαδή- αλλά το σημαντικότερο είναι πως με αυτή την κίνηση και τη μείωση της τιμής οι υπεύθυνοι του Κτελ δείχνουν το σεβασμό προς τους φοιτητές.
Ευχαρισούμε πολύ!

Για δώστε εσείς την απάντηση σας...


"Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το νόμο των Πιθανοτήτων!
Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των παιχνιδιών που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ!
Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι, η επιτροπή που ελέγχει το αδιάβλητο του παιχνιδιού αποτελείται από ευσυνείδητους και νομοταγείς πολίτες που κάνουν καλά τη δουλειά τους...
Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η κληρωτίδα είναι κατασκευασμένη με την τελευταία λέξη της τελευταίας τεχνολογίας και δεν αφήνει σε κανέναν περιθώρια να ΄΄πηράξει΄΄ το αποτέλεσμα.

Θα μπορούσε όμως κανείς να εξηγήσει γιατί η κατάθεση δελτίων σταματάει μισή ώρα πριν την έναρξη της κληρώσεως;
Τι εξυπηρετεί αυτό το περιθώριο της μισής ώρας;
Ποιος το χρειάζεται;
Γιατί το χρειάζεται;
Τι θα μπορούσε η οργανωτική επιτροπή να κάνει σε αυτή τη μισή ώρα;
Γιατί θα πρέπει να διακόπτεται η κατάθεση δελτίων αυτή τη μισή ώρα;
Είναι απαραίτητο να γίνει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα;

Τι πρόβλημα θα δημιουργούσε και σε ποιους αν η κατάθεση δελτίων σταματούσε με την ενεργοποίηση της κληρωτίδας;

Πολλοί θα πουλούσαν τη μάνα τους για πολύ λιγότερα χρήματα και σε λιγότερο από μισή ώρα……..!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Η ωραιότερη εικόνα των γηπέδων!!!

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Μαρτυρία ΣΟΚ - Χτύπαγαν το κεφάλι μετανάστη σε πεζούλι


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Κυκλοφόρησε χθες βίντεο στο διαδίκτυο όπου μικροπωλητές στην Ερμού δέχθηκαν επίθεση απο μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

Στο βίντεο διαμαρτύρονται οτι κάποιοι τραυματίστηκαν... Αφού τους επιτέθηκαν τι ήθελαν να κάνουν οι άνθρωποι; Να κάτσουν να τις φάνε;

Στο βίντεο μας έδειξαν τα σημάδια απο το ξύλο που έφαγαν αλλά κανείς δεν μας έδειξε το περιστατικό όπου χτύπαγαν σε πεζούλι το κεφάλι μετανάστη!

Το ντροπιαστικό video από τα επισόδεια στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε το video τι έγινε σήμερα στην Ερμού. Απαράδεκτοι που ξυλοκόπησαν έναν 72χρονο και μετά άρχισαν τα επεισόδια όμως χειρότεροι και οι ...δήθεν "Ελληναράδες" που ξέσπασαν πάνω στους μετανάστες που δεν έχουν τι να φάνε. Ειδικά ο ένας που γκαρίζει στο τέλος...



Απάντηση:
"Eίμαι σίγουρος πως αυτοί που φώναζαν "ΦΥΓΕΤΕ","ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ" και γενικά όσοι μαζεύτηκαν σε αυτή την "διαμαρτυρία" είναι οι λεγόμενοι "καλοί" χριστιανοι(τύπου Ανθιμου) που πάνε συχνά εκκλησια,κάνουν τον σταυρο τους,νηστεύουν και έχουν τα λόγια του Χριστού γραμμένα....βαθιά μέσα στην καρδια τους,γι'αυτο και αγαπάνε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.τώρα θα μου πείτε γιατί δεν αγαπάνε τους μαύρους,τους αλβανούς,τους πακιστανούς κτλ.. που είναι στη χωρα μας.Ε αυτοί δεν είναι άνθρωποι ρε(σύμφωνα με τα φασιστοειδή πάντα).....ζώα είναι που θέλουν σκότωμα!!α ρε σκατοφασιστες ξύλο που...

θέλετε...βασικά δεν χρειάζεστε ξύλο..στοιχειώδη μόρφωση και παιδεία χρειάζεστε...και λίγη ανθρωπιά...
και εσύ στο βιντεο που τραβάς υπερασπίζεσαι τα παιδιά που δουλεύουνε στην ταϊλάνδη και στην αφρική να σε ρωτήσω...αυτοί εκεί που τους φώναζες να φύγουνε τι νομίζεις ότι είναι?μαφιόζοι?? και κάθονται όλοι μέρα στους δρόμους και πουλάνε ένα σωρό μαλακίες?θύματα είναι και αυτοί ρε ζώο!!και αυτοί ήρθαν να βρούν μια καλύτερη ζωή εδώ για να μην δουλεύουν σε εργοστάσια τις αφρικής και τους έχουν βάλει να πουλάνε αυτές τις μαλακίες και είναι όλη μέρα μέσα στους δρόμους.είστε το λιγότερο τραγικοί!δεν έχω τίποτα άλλο να πω!(το "καλοι" χριστιανοι όπως ελπίζω να καταλάβατε το είπα ειρωνικά γιατί όλα αυτά τα φασιστόμουτρα δηλώνουν καλοί χριστιανοί)
PEACE AND LOVE!!"


------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Είδα το βίντεο προσεκτικά και έχω τις εξής σκέψεις...

Α) Το πόσο ειρηνική ήταν η κίνηση αυτή για το παραεμποριο το βλεπω απο τις γκαριδοφωναρες και τις προκλησεις που κανουν στους μαυρους. Είχαν παει με λυμενο ζωναρι και αυτο φαινεται ξεκαθαρα...

Β) Στο βιντεο μολις καθονται στο στενο, και οι μαυροι ειναι φανερα σε κατασταση ετοιμοι να αμυνθουν, καθως οι προκλησεις συνεχιζονται, φαινεται οτι απο τη μερια που ειναι η καμερα ενα χερι αρπαζει κατι απο ενα τραπεζι και το εκσφενδονιζει. Πραγματικα πολυ ειρηνικο...

Γ) Τωρα τα γελοια επιχειρηματα του τυπου τα καημενα τα παιδακια στη Ταιβαν φτιαχνουν τα προιοντα του παραεμποριου, δεν μπορει να τα παρει κανεις στα σοβαρα γιατι με αυτη τη λογικη θα πρεπει να κλεισουν και τα εργοστασια γνησιων προιόντων που απασχολουν παιδια σε χωρες οπως η Ταιβαν, η Ινδια, το Πακισταν. Ενδεικτικα αναφερω το σκανδαλο με την Αντιντας και τις μπαλες ποδοσφαιρου...για οποιους θυμουνται.

Τελος πιστευω πως ναι το παραεμποριο βλαπτει...αλλα ολα αυτα τα προιοντα ΕΡΧΟΝΤΑΙ στην Ελλαδα απο ΛΕΥΚΟΥΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ κυριοι κατα του παραεμποριου δεν βρισκονται τυχαια μεσα στη χωρα αυτα τα προιοντα και οποιος πιστευει πως ο μαυρος που τα πουλαει ή ο Πακιστανος έχει ολοκληρο δικτυο να περναει ολοκληρα φορτηγα μεσα στη χωρα με αυτα γελιεται οικτρα ή το μονο που τον ενδιαφέρει ειναι να βγαλει το ρατσιστικο του κομπλεξ...Επισης αν θελανε να διαμαρτυρηθουν ας έμεναν ΜΟΝΟ στα φυλλαδια για τους λογους που το παραεμποριο βλαπτει και ας μην εμπαιναν σε διαδικασια να πουλησουν μαγκια στους μαυρους. Τους την επεσαν απο κοντα τους ελεγαν διαφορα ωραια και οπως σε καθε τετοια περιπτωση υπαρχει και η αντιδραση.

Φυσικα περιμενω να ακουσω, αν δημοσιευτεί, τα γνωστα όπως: δεν αγαπας την πατριδα σου, εισαι αριστερος, κομουνι, αναρχικος, το ετσι και το αλλο...συν τις αναθρες κραυγες ανευ επιχειρηματων περι θα μας φανε τα κεντρα αποφασεων των Εβραιων, θελουν την Ελλαδα ομηρο, θελουν την Ελλαδα μικρη γιατι ειμαστε τοσο μαγκες και τοσο τελειοι που αν μας αφησουν θα γινουμε Κυριαρχοι του συμπαντος και αλλα ωραια κλισε...Α! και να μην ξεχασω και μερικους αλλους χαρακτηρισμους και επιχειρηματα του τυπου: Εισαι σταλινας, θαυμαστης του Χοτζα (μη χεσω!), υποστηρικτης των αμερικανων και των Εβραιων και και και...σφουγκοκωλαριος της νεας ταξης..."



----------------------------------------------------------------------------------------------------

Και κάτι ακόμη προς αυτόν τον Μεγάλο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που φώναζε μέσα στην Ερμού λες κι έκανε αντάρτικο..
Εσύ καθίκι άντε χάσου , παλιοφασίστα , παλιομ@λ@κ@ , ρατσιστή...
Αη στο διάολο ηλίθιε...

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!!!!!!!!!!!!

Kαταγγελία για Λιμενικό Σώμα Χανίων.


Την Τετάρτη(χθες) βράδυ καθώς περπατούσαμε στο γραφικό και πανέμορφο Παλιό λιμάνι των Χανίων κάποια στιγμή είδαμε τη λέμβο του λιμενικού σώματος Χανίων να ρίχνει επεξεργασμένα καύσιμα και άλλες ακάθαρτες ουσίες στη λιμάνι προκαλώντας αποπνηκτική κακοσμία και μία πραγματικά απαράδεκτη εικόνα στο πανέμορφο λιμάνι. Παρακάτω σας παραθέτω σχετικές φωτογραφίες.

Είναι κρίμα ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Χανίων να μην αποδέχεται το σεβασμό όλων μας.

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

To τραγούδι της ημέρας!!

Το ξέρεις μ αρέσεις!!!


Gamato.info η πολλαπλή επιστροφή ενός μύθου!!!

Υπάρχουν σκέψεις από ομάδα φοιτητών να επιστρατεύσουν όλα τα μέσα για την επανίδρυση του Gamato.info όπως ήταν αρχικά. Όπως αναφέρουν σε αποκλειστικές δηλώσεις θα επιδιώξουν να επαναλειτουργήσουν το πολυαγαπημένο μας site και να προσφέρουν στον κόσμο του διαδυκτύου και πάλι αυτή την ελευθερία επιλογών που αν μη τι άλλο μας προσέφερε το Gamato.info.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε δηλώσεις τους σε αγγλικό blog(πρόκειται για Έλληνες φοιτητές σε Βρετανικό πανεπηστήμιο) έχουν ήδη αρχίσει τις εργασίες για την μεγάλη επιστροφή του Gamato και υπόσχονται οτί σε λίγες εβδομάδες θα μπορέσουν να φορτώσουν και πάλι την αγαπημένη μας ιστοσελίδα. Αναφέρουν πως ο server θα βρίσκεται στην Νορβηγία κι αυτό γιατί από όσα μεταφέρουν η νομοθεσία της χώρας αφήνει ένα κενό που τους επιτρέπει αυτό το εγχείρημα.

Εμείς απλά μπορούμε να περιμένουμ και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!
Ανυπομονούνμε όλοι για αυτή τη μεγάλη επιστροφή!!!

Kι έτσι για να γελάσουμε λιγάκι!!!

Και μην ξεχάσω για εσάς τους πιτσιρικάδες "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ!!!"
















Κυριακή 4 Απριλίου 2010

"Το Να Είσαι ΣΚΥΛΟΣ στην Ελλάδα"




"1η εβδομάδα Σήμερα είμαι ηλικίας μιας εβδομάδας. Τι χαρά να είμαι μέρος αυτού του Κόσμου!

1 μηνός Η μαμά μου με φροντίζει πάρα πολύ καλά. Είναι μια εξαιρετική μητέρα.

2 μηνών Σήμερα με χώρισαν από τη μητέρα μας. Ήταν πολύ ανήσυχη και με τα μάτια της με χαιρετούσε.Ελπίζω η νέα «ανθρώπινη» οικογένειά μου να με φροντίζει το ίδιο καλά με τη μαμά μου.

4 μηνών Έχω μεγαλώσει πολύ γρήγορα, τα πάντα τραβάνε την προσοχή μου. Υπάρχουν μερικά παιδιά στο σπίτι που μου είναι σαν «μικρά αδερφάκια». Παίζουμε πολύ, τραβάνε την ουρά μου κι εγώ τους δίνω μικρές ψεύτικες δαγκωνιές για πλάκα...

5 μηνών Σήμερα μου φωνάξανε. Η κυρία μου ήταν πολύ αναστατωμένη επειδή ούρησα μέσα στο σπίτι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ πού έπρεπε να το κάνω αυτό. Επίσης, κοιμάμαι στο χωλ. Στεναχωρήθηκα πολύ γι' αυτό!

8 μηνών Είμαι ένα πολύ χαρούμενο σκυλί! Έχω τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αισθάνομαι τόσο ασφαλής, τόσο προστατευμένος... Νομίζω ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με αγαπάει. Η αυλή είναι όλη δική μου και,συχνά, ξεπερνάω τον εαυτό μου, σκάβοντας στο χώμα σαν τους προγόνους μου, τους λύκους, για να κρύψω το φαγητό. Ποτέ δεν δοκιμάζουν να μου μάθουν τίποτε. Τότε θα πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά, όλα αυτά τα πράγματα που κάνω να είναι εντάξει!

12 μηνών Σήμερα έγινα ενός έτους. Είμαι ένας ενήλικος σκύλος. Όμως τα αφεντικά μου λένε ότι μεγάλωσα πολύ περισσότερο από ότι περίμεναν. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για μένα!

13 μηνών Σήμερα με έδεσαν. Σχεδόν δεν μπορούσα να κουνηθώ, να βρεθώ σε λίγο ήλιο όταν κρυώνω, ή να βρω λίγη σκιά όταν ο ήλιος ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό. Λένε ότι θα με επιτηρούν και ότι είμαι αχάριστος. Δεν καταλαβαίνω τίποτε απ' όσα μου συμβαίνουν.

15 μηνών Όλα έχουν αλλάξει τώρα. .. Με κρατάνε συνέχεια κλειδωμένο στη βεράντα. Αισθάνομαι πολύ μόνος. Η «ανθρώπινη» οικογένειά μου δεν με θέλει πια. Μερικές φορές ξεχνάνε ότι διψάω και πεινάω. Όταν βρέχει, δεν έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι μου.

16 μηνών Σήμερα με έβγαλαν από τη βεράντα. Ήμουνα σίγουρος ότι η «ανθρώπινη» οικογένειά μου με είχε συγχωρέσει. Ήμουν τόσο χαρούμενος που χοροπήδαγα από ενθουσιασμό. Η ουρά μου κουνιόταν σαν τρελή. Επιπλέον, πίστεψα ότι θα με πήγαιναν βόλτα! Κατευθυνθήκαμε προς τον αυτοκινητόδρομο, και άξαφνα, σταμάτησαν το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα και εγώ βγήκα έξω, χαρούμενος, γιατί σκεπτόμουν ότι θα περνάγαμε τη μέρα μας στην εξοχή. Δεν καταλαβαίνω γιατί έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν. «Ακούστε, περιμένετε!» - γάβγισα. Με ξέχασαν... Έτρεξα πίσω από το αυτοκίνητο με όλη τη δύναμή μου. Η αγωνία μου μεγάλωνε καθώς άρχισα να καταλαβαίνω, ενώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το λαχάνιασμα και αυτοί δεν σταματούσαν, ότι με είχαν εγκαταλείψει!

17 μηνών Έψαχνα μάταια να βρω το δρόμο για να γυρίσω σπίτι. Είμαι μόνος και αισθάνομαι χαμένος. Στις περιπλανήσεις μου, συναντάω μερικούς ανθρώπους με καλή καρδιά που με κοιτάνε με θλίψη και μου δίνουν λίγο φαγητό. Τους ευχαριστώ με τα μάτια μου, από τα βάθη της ψυχής μου. Εύχομαι να με υιοθετούσαν. Θα ήμουνα τόσο πιστός όσο κανένας άλλος σκύλος! Όμως, αυτοί απλά λένε: «καημένο σκυλάκι, πρέπει να έχει χαθεί».

18 μηνών Πριν από μερικές ημέρες, πέρασα από ένα σχολείο και είδα πολλά παιδιά μικρά και μεγαλύτερα σαν τα «μικρά μου αδερφάκια». Πλησίασα περισσότερο και μια ομάδα από τα μικρότερα παιδιά, γελώντας, μου πέταξαν πολλές πέτρες, απλά για να δούνε «ποιος σημαδεύει καλύτερα». Μια από αυτές τις πέτρες με χτύπησε στο μάτι και, έκτοτε, δεν μπορώ να δω καθόλου με αυτό το μάτι.

19 μηνών Είναι απίστευτο. Όταν είχα καλύτερη όψη, οι άνθρωποι με λυπόντουσαν. Τώρα είμαι πολύ αδύνατος και αδύναμος και η όψη μου είναι απαίσια. Έχω χάσει το ένα μου μάτι και οι άνθρωποι με διώχνουν με τις σκούπες όταν προσπαθώ να ξεκουραστώ σε κάποια σκιά.

20 μηνών Κινούμαι με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία. Σήμερα, ενώ προσπαθούσα να περάσω το δρόμο, με χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Βρισκόμουνα στη ζώνη των πεζών για να περάσω το δρόμο, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσω το γεμάτο ικανοποίηση βλέμμα του οδηγού, που έδινε συγχαρητήρια στον εαυτό του που με πάτησε. Εύχομαι να με είχε σκοτώσει! Όμως, απλά μου προκάλεσε εξάρθρωση στα πίσω μου πόδια! Ο πόνος ήταν ανυπόφορος! Τα πόδια μου δεν με υπακούνε και μόλις με τεράστια δυσκολία μπόρεσα να συρθώ στο γκαζόν στην άκρη του δρόμου. Επί δέκα μέρες έχω μείνει εκτεθειμένος στον ήλιο που καίει, στη δυνατή βροχή, στο κρύο, χωρίς φαγητό. Δεν μπορώ πλέον να κουνηθώ. Ο πόνος είναι ανυπόφορος. Βρίσκομαι σε ένα πολύ υγρό μέρος, και φαίνεται ότι ακόμη και το τρίχωμά μου μαδάει. Κάποιοι περαστικοί ούτε καν με προσέχουν, άλλοι λένε: «μην πλησιάζεις». Είμαι σχεδόν αναίσθητος, όμως, μια ελάχιστη δύναμη από τα βάθη του σώματός μου με αναγκάζει να ανοίξω τα μάτια μου. Η γλυκύτητα στη φωνή της με έκανε να αντιδράσω. «Καημένο μου σκυλάκι, κοίτα πώς σε έχουν αφήσει», έλεγε. Μαζί με την γυναίκα ήταν ένας άντρας με λευκή ποδιά που με ακούμπησε και είπε: «Λυπάμαι, κυρία μου, αλλά αυτός ο σκύλος δεν θα τα καταφέρει. Είναι καλύτερα να τον βοηθήσουμε να βγει από αυτόν τον πόνο και τη δυστυχία». Η ευγενική κυρία, με δάκρυα να τρέχουν ποτάμι στα μάγουλά της, συμφώνησε. Όσο καλύτερα μπορούσα, κούνησα την ουρά μου και την ευχαρίστησα, με τα μάτια μου, για τη βοήθειά της να αναπαυθώ ειρηνικά και ήρεμα. Ενώ αισθανόμουν το ελαφρύ τσίμπημα της βελόνας, πριν από αυτόν τον μακρύ ύπνο, η τελευταία μου σκέψη ήταν: «γιατί έπρεπε να γεννηθώ, αφού δεν με ήθελε κανείς;»."


http://www.blackstate.gr/zoofilia/doglife.htm

Πραγματικά ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στον συντάκτη του άρθρου.
Τα συγχαρητήρια μου!


Και πραγματικά να πάει να ...... ο κάθε μαλάκας που βασανίζει και δεν σέβεται όλα αυτά τα ζωάκια.

Χριστός Ανέστη & Χρόνια πολλά!!!

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά!!!

Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχόμαστε ότι επιθυμείτε και καλά να περάσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες. Πάνω απ΄ όλα υγεία!!

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;