Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Brain control ... Tηλεκοντρόλ


Διαβάστε το άρθρο

Brain Control ... Τηλεκοντρόλ...
Τι εννοεί ο τίτλος;;; Οτί ο έλεγχος του μυαλού συμπίπτει με τον έλεγχο της τηλεόρασης.
Όταν πατάμε το On αρχίζει και η πλύση εγγεφάλου... Καθημερινά περνάμε ώρες καθισμένοι μπροστά στο καταραμμένο χαζοκούτι που δημιουργήθηκε δήθεν για άμμεση ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αλλά ο πραγματικός λόγος είναι η απόλυτη καθοδήγηση ενός τεράστιου μέρους του πληθυσμού με στόχο τα "δικά τους" συμφέροντα , οικονομικά ή πολιτικά.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αντίο στο κόκκινο μαντίλι...

Η ώρα 2:11... Ναι θα γράψω ότι νοιώθω κι εγώ για τον χαμό του Νικόλα Παπάζογλου.
Αρκετές ώρες ακούω τα τραγούδια του... Όχι γιατί μας άφησε γι άλλες γειτονιές και τον θυμηθήκαμε τώρα αλλά γιατί όσο σκέφτεσαι οτί "'έφυγε" αυτός ο τεράστιος καλλιτέχνης τόσο περισσότερο έχεις την ανάγκη να τον ακούς, να νομίζεις οτί είναι ακόμη εκεί στο Buat Algkainta μαζί με το Λαζόπουλο να ερμηνεύει εκπληκτικά τα υπέροχα τραγούδια του. Να νομίζεις οτί θα σου τραγουδήσει live τον Αύγουστο κι θα δακρύζεις. Να χάνεσαι ακόμη στους στίχους και τη μουσική του...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ο κακός μαθητής που πήρε Νόμπελ! (video)

Στις 18 Απριλίου του 1955 πεθαίνει σε ηλικία 76 ετών στο Πρίνστον του Νιού Τζέρσεϊ ο μεγαλύτερος φυσικός και μαθηματικός του 20ου αιώνα ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.    

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

"Έφυγε" ο Νίκος Παπάζογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από μάχη με τον καρκίνο ο αγαπημένος μουσικός. Νοσηλευόταν στο "Διαβαλκανικό Κέντρο" από όπου έφυγε πριν από λίγες ημέρες για το σπίτι του. Έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο αλλά δεν τα κατάφερε.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Γιατροί ,,, Μπαίνεις στο παιχνίδι τους;;;

Ιατρική είναι η επιστήμη που ασχολείται με την έρευνα και την εφαρμογή μεθόδων και τεχνικών για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενειών του ανθρώπου. Θεωρείται μια από τις αρχαιότερες των πρακτικών επιστημών, έχοντας τις πρώτες της εφαρμογές στις απαρχές της ίδιας της ανθρώπινης κοινωνίας.
Αυτός είναι ο ορσιμός της ιατρικής σύμφωνα με το χρησιμότατο Wikipedia!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Δεκαοχτώ μήνες GAPing

Από το "Διάλειμμα"

Ενάμισης χρόνος συμπληρώνεται από τον καιρό που ο πρίγκηψ Τζιορτζόνε ο Β’, ο Βραχύς, θριάμβευε στις εκλογές, πείθοντας δια των γρυλισμών του τους ψηφοφόρους πως τα μπικικίνια υπάρχουν (και θα διατεθούν με τη σέσουλα στον τιτάνιο αγώνα του σοσιαλισμού εναντίον της βαρβαρότητας).

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Αμερικανική Ιμπεριαλιστική Επέμβαση Vs Καντάφι...

Με ποιον είμαστε;; Ποιος θέλουμε να κερδίσει;; Ο Καντάφι ή οι "ΑΛΛΟΙ";;
Το μόνο σίγουρο είναι οτί υπάρχει πόλεμος... Πόλεμος ανάμεσα στη μεγαλύτερη ιμεριαλιστική δύναμη του κόσμου και ένα δικτάτορα 42 χρόνων. Λιβύη μία χώρα , μία εξέγερση, καθοδηγούμενη ή μη;;;
Για τον μαύρο χρυσό γίνονται όλα...

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Προειδοποιήσεις για τα πυρηνικά από το Δημόκριτο

Ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία, να αναδειχθούν τα κενά ασφάλειας σε πυρηνικά προγράμματα χωρών που γειτνιάζουν με την Ελλάδα, ερμήνευσαν το πυρηνικό ατύχημα της Φουκουσίμα επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος. Οι ίδιοι εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί αναφορικά με τις επιπτώσεις της ιαπωνικής τραγωδίας στην Ελλάδα.

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;