Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνω απ όλα είναι άνθρωποι ρε... Δεν είναι μου$%^...

Παναγιώταρος σε ηλικιωμένη αλλοδαπή: «Για χαβιάρι, στον Τσίπρα»

Την ατυχή έμπνευση να ζητήσει και εκείνη λίγα τρόφιμα, από αυτά που μοίραζε η Χρυσή Αυγή σε απόρους στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, είχε μια αλλοδαπή ηλικιωμένη γυναίκα.

Η προσπάθειά της, όπως ήταν φυσικό, δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς δεν ήταν Ελληνίδα. Έτσι, αντί για τρόφιμα, εισέπραξε το χλευασμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά: «Εσύ εδώ όχι, για χαβιάρι και αστακομακαρονάδα στον Τσίπρα και την Παπαρήγα».

Δείτε το βίντεο


Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Video απάντηση στους χρυσαυγίτες (Ρε φασισταριά είπαμε , οι κονσέρβες περισσεύουν)

Οι χρυσαυγίτες έσπασαν και τους πάγκους όσους μικροπωλητών ήταν νόμιμοι. Μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι.
Για να μη μας λένε μερικοί ότι θέλουν να πατάξουν το παρεμπόριο…

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

5 πράγματα που θεωρείς δεδομένα (αλλά δεν είναι)


Ναι, οk, ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη με την κρίση και ίσως γίνει χειρότερη, αλλά έχεις τουλάχιστον πέντε πράγματα για να χαίρεσαι, που, αντίθετα με ό,τι πιστεύεις, δεν είναι δεδομένα.

Σοκάρουν τα λόγια ενός νεφροπαθή: "Μας θεωρούν παράπλευρες απώλειες , εγώ θέλω να ζήσω"


Με τα πλέον μελανά χρώματα περιέγραψε ο νεφροπαθής , Χρ. Καραγιώργης την πκαθημερινή πραγματικότητα που διαβιούν οι νεφροπαθείς στη Χίο και τη συνεχή υποβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Ο κ. Καραγιώργης , μιλώντας στη ChiosPress, ξεσπάθωσε εναντίον όλων αυτών που τους θεωρούν παράπλευρες απώλειες και βροντοφώναξε την επιθυμία του να ζήσει , σ' ένα βίντεο περίπου 16 λεπτών, που δεν δίστασε ακόμη να τα βάλει και με τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά και τον Υπουργό , κ. Μουσουρούλη. Ο κ. Καραγιώργης , μάλιστα , έστειλε μία επιστολή προς τον κ. Μουσουρούλη και τον κ. Τριαντάφυλλο στην οποία αναφέρει τα εξής:
"Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι οι νεφροπαθείς πάλι δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους , ούτε αυτά που γίνονται στο τεχνητό νεφρό αλλά ούτε και αυτά που λαμβάνονται στο σπίτι εφόσον δεν τα πληρώνουν οι ίδιοι. Ακόμη και οι συνταγές που εκτελούνται από τον ΕΟΠΥΥ , του Αυγούστου εκτελέσθηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου.
Τα οδοιπορικά σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν να πληρωθούν και 9 μήνες. Άκουσα στέλεχος της κυβερνήσεων σας στην τηλεόραση να λέει οτί ένας νεφροαπαθής κοστίζει περίπου 80000 ευρώ το χρόνο στο ταμείο. Σε έναν πόλεμο υπάρχουν παράπλευρες απώλειες. Μήπως λοιπόν η κυβέρνηση σας μας θεωρεί παράπλευρη απώλεια για να σωθεί το ασφαλιστικό μας και να είναι ευχαριστημένοι οι Τροϊκανοί (Ελλάδος - Ευρώπης) ; Περιμένω κάποια απάντηση."


O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;