Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μαζεμένα 2-3 αλλά αξίζει...

 
Συγκλονιστικά στοιχεία για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης. Διαβάστε την ανατριχιαστική συνέντευξη για τα τάγματα εφόδου (Pic)
 

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κι όμως έγινε...


Ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς αγνοεί τις ενστάσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας...

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Νεκρός από το κρύο βρέθηκε επιβάτης σε πλοίο της γραμμής Χανιά – Πειραιάς


igloo 



Τραγικό θάνατο βρήκε Ιταλός τουρίστας σε πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς. Ο Τζουσέπε Σκαβολόνι, έχοντας ολοκληρώσει τις διακοπές του στη γραφική κρητική πόλη, επέστρεφε στην πατρίδα του. Επιθυμώντας να έχει ένα πιο άνετο ταξίδι, έκλεισε αεροπορική θέση για να μπορέσει να κοιμηθεί και λίγο, όπως ενημερωνόμαστε από το τελευταίο του status update στο Facebook, στο οποίο έγραψε: «Redy for sleep at cozy aeroplan seats!!! See you toumorrow ragazzi!»
Δυστυχώς δεν έμελλε να ξυπνήσει ποτέ από αυτό το ταξίδι, βυθίζοντας στο πένθος τη γείτονα χώρα. Ο εικοσάχρονος Ιταλός, μη γνωρίζοντας τις συνθήκες που επικρατούν συνήθως στα ελληνικά πλοία που συνδέουν την Κρήτη με τον Πειραιά, επιβιβάστηκε φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο και κοντό παντελόνι. Τα υπόλοιπα ρούχα του ήταν στην βαλίτσα την οποία και άφησε για ασφάλεια στο κοντέινερ του γκαράζ. Οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν εντός του πλοίου δεν άφησαν κανένα περιθώριο για μια διαφορετική εξέλιξη. Μισή ώρα αφού έκλεισε τα μάτια του, το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα. Ο θάνατος επήλθε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή από καρδιακή ανακοπή λόγω ψύχους.

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;