Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Έκλεισε το ΤΡΟΚΤΙΚΟ



Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουλίου οι αναρτήσεις του blog προμήνυαν και στους πλέον αμύητους πως οι διαχειριστές έχουν αποφασίσει την οριστική παύση της λειτουργίας του"troktiko" Με δεκάδες αποχαιρετιστήρια μηνύματα για τον εμπνευστή του blog, η κατάληξη έμοιαζε πέρα από προφανής

"Ο Σωκράτης μπορεί να πέθανε αλλά άνοιξε πλέον ο ασκός του Αίολου"
«Ο κύκλος Σωκράτη δεν έκλεισε...»
«Κάποτε υπήρχε ένα ελεύθερο μέσο» ήταν μερικοί από τους τίτλους των τελευταίων post του blog.

Η τελευταία ανάρτηση του «troktiko» σήμερα τα ξημερώματα με τίτλο Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα

ΟΙ συντάκτες του blog γράφουν στο τελευταίο τους post

«Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.
Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.»

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο Σωκράτης Γκιόλιας για τον Τριανταφυλόπουλο. ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΟ..

Εγκατέλειψαν το όνειρο του Σωκράτη...





Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Οι φίλοι και οι συνεργάτες του Σωκράτη Γκιόλια, όλα εκείνα τα παιδιά που υπό την καθοδήγηση του Σωκράτη Γκιόλια πέτυχαν το ακατόρθωτο μέσω του blog troktiko, τώρα παραδίδουν τα όπλα, πετάνε λευκή πετσέτα και βάζουν τέλος στον άθλο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου...
Γιατί όμως; Αυτό το "γιατί" είναι το ερώτημα που έχουμε όλοι εμείς που βλέπαμε το Σωκράτη ως ίνδαλμα, όλοι εμείς που εκτιμήσαμε το troktiko, που συνεργαστήκαμε με το troktiko, όλοι εμείς, δημοσιογράφοι με όραμα και στόχο να πορευτούμε σε δύσκολα μονοπάτια, με αποκαλύψεις και συγκρούσεις, σε μονοπάτια που περπάτησε ο Σωκράτης ο Γκιόλιας...
Και θα συνεχίσουμε, η προσπάθεια είναι δύσκολη κι αυτό φάνηκε, όμως αξίζει τον κόπο...

Τέλος για το troktiko

Δεν άντεξε το troktiko... Οι 16 σφαίρες που δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια, "λύγισαν" και το troktiko. Αν και προς στιγμή φάνηκε ότι μετά το χαμό του "εμπνευστή της ιδέας και του οράματος" το troktiko θα συνέχιζε με την ίδια γνωστή συνεχή ροή των αναρτήσεων, όλοι βλέπαμε ότι τίποτα δεν ήταν το ίδιο όπως πριν.

Μέχρι τις 9.59μ.μ το troktiko συνέχιζε με θέματα επικαιρότητας. Από τις 10 και μετά τα πάντα άλλαξαν. Μπήκε ο "αυτόματος"... Κάτι είχε συμβεί. Για μιάμιση ώρα συνεχόμενες αναρτήσεις με σχόλια αναγνωστών για το χαμό του Σωκράτη Γκιόλια. Προφανώς είχαν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.
 
Στις 10.43μ.μ. μπαίνει το πρώτο αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Ένα-ένα τα παιδιά που έγραφαν στο troktiko αποχαιρετούν. Στις 11.55μ.μ. μπαίνει και το τελευταίο. Δέκα λεπτά αργότερα στις 12. 15π.μ ακολουθεί το τραγούδι του Καζαντζίδη αφιερωμένο στον Σωκράτη.
 


Και στις 12.18π.μ. πέφτουν οι τίτλοι τέλους:

"Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα

Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.

Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω."

Έκλεισε το blog “troktiko”

«Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω»



«Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις από εκεί πάνω.»

Αυτοί ήταν οι τίτλοι τέλους για το "troktiko". Λίγο πριν από τις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουλίου οι αναρτήσεις του blog προμήνυαν και στους πλέον αμύητους πως οι διαχειριστές του είχαν αποφασίσει την οριστική παύση της λειτουργίας του "troktiko" Με δεκάδες αποχαιρετιστήρια μηνύματα για τον εμπνευστή του blog, η κατάληξη έμοιαζε πέρα από προφανής.

"Ο Σωκράτης μπορεί να πέθανε αλλά άνοιξε πλέον ο ασκός του Αίολου"
«Ο κύκλος Σωκράτη δεν έκλεισε...»
«Κάποτε υπήρχε ένα ελεύθερο μέσο»
ήταν μερικοί από τους τίτλους των τελευταίων post του blog.

Δεκάδες παρόμοιες αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις, έδειχναν πως το κενό που άφησε η δολοφονία του εμπνευστή του blog δεν μπορούσε να καλυφθεί. Η τελευταία ανάρτηση του «troktiko» ανέβηκε στις 12.48 τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Ιουλίου. 

ΣΟΚ στο διαδύκτυο!!!Έκλείσε το ΤΡΩΚΤΙΚΟ!!!!!!

Το ΤΡΩΚΤΙΚΟ μετά από 2,5 χρόνια λειτουργίας και μετά από τη δολοφονία του δημιουργού του Σωκράτη Γκιόλια ρίχνει αυλαία στην πολύ πετυχημένη διαδρομή του...

ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ 

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Δείτε το βίντεο!!!

Δείτε μαγνητοσκοπημένες απολύσεις διαφορετικών τύπων ανθρώπων και τις αντιδράσεις τους μπροστά στο αφεντικό τους!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Πληρωμένοι δολοφόνοι εκτέλεσαν τον Γκιόλια

  


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια το πρωί της Δευτέρας (19/07), έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δράστες που ήταν πιθανότατα τρεις, πυροβόλησαν με δύο πιστόλια των εννέα χιλιοστών και το θύμα δέχθηκε συνολικά δεκαέξι σφαίρες.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για συμβόλαιο θανάτου και η δολοφονία ήταν άψογα οργανωμένη. Οι δράστες φορούσαν στολές, που δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν αστυνομικές, της Δημοτικής Αστυνομίας, ή υπαλλήλων σεκιούριτι.
Σύμφωνα με το δελτίο του MEGA μια γυναίκα είδε τους δράστες που δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια αφού εκείνη την ώρα ήταν στον κήπο του σπιτιού της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι 3 δράστες δεν έιχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φορούσαν λευκα πουκάμισα, σκούρα παντελόνια και έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Στο αυτοκίνητο τους περίμενε και 4ος συνεργός και αμέσως μετα τη δολοφονία, οι τρεις του φώναξαν "βάλε μπροστά να φύγουμε γρήγορα".
Ο ένας χτύπησε το κουδούνι του δημοσιογράφου που έμενε στο δεύτερο όροφο, στην οδό Δαιδάλου 21, μαζί με τη σύζυγό του και το μόλις τριών ετών παιδί τους, και του είπε, ότι χτυπούσε ο συναγερμός του αυτοκινήτου του γι'αυτό και κατέβηκε μέσα στη νύχτα να δει τι είχε συμβεί.
Καθώς όμως βγήκε από το ασανσέρ και άνοιξε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, οι δράστες τον γάζωσαν με τα δύο πιστόλια και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί το Σάββατο (17/07), από τον Άλιμο, βρέθηκε καμένο λίγο αργότερα στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, σε απόσταση περίπου ενάμιση χιλιομέτρου από τον τόπο της δολοφονίας.
Τα κίνητρα της δολοφονίας ερευνώνται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Τους δράστες φέρεται να είδε η σύζυγος του θύματος, η οποία μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς κατέβηκε στο δρόμο.
Όμως η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί ακόμα να καταθέσει.
  
Συμβόλαιο θανάτου

Η μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες των αρχών, εικάζεται ότι έγινε ή χρηματοδοτήθηκε από κάποιους που ενοχλήθηκαν από τα δημοσιεύματα του blog Troktiko.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας είχε παραδεχτεί ότι ήταν ένας από τους δημοσιογράφους που έγραφαν στο blog, και ήδη από το απόγευμα της Κυριακής (18/07) υπήρχαν αναρτήσεις ότι τη Δευτέρα (19/07) θα υπάρξουν αποκαλύψεις.
Το τελευταίο μήνυμα στο blog, αναρτήθηκε λίγο πριν από τη δολοφονία του και συγκεκριμένα στις 5:16 το πρωί της Δευτέρας και έγραφε:
«Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα…»
Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν το θύμα ήταν ο συντάκτης του ρεπορτάζ, αλλά και τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Δεν είναι ωραίο τραγούδι...το θέμα όμως είναι οι στίχοι του...

Ακούστε το!!!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ …)

 

Δημήτρης Καραμήτσας

Για όσους γνωρίζουμε κάποια περισσότερα πράγματα για την κατάσταση του τραπεζικού τομέα στην Ελλάδα, η κίνηση της Τράπεζας Πειραιώς να προτείνει στο Δημόσιο την εξαγορά της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και δη έναντι ευτελούς τιμήματος αποτελεί μια απολύτως....

προκλητική – επιθετική ενέργεια. Ακόμα πιο προκλητική είναι η αναφερθείσα από τα ΜΜΕ θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πρόταση !!!.
Ηδη έχει γίνει λόγος από αρκετούς αρθρογράφους για την προκλητική ενέργεια, ο δανειζόμενος να θέλει να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία του δανειστή (και δη προφανώς με τα χρήματα που δανείστηκε ή πρόκειται να δανειστεί στο μέλλον) !!!. Δανειστής της Τράπεζας Πειραιώς και των υπόλοιπων ιδιωτικών τραπεζών, εάν δεν το έχετε καταλάβει ή δεν το γνωρίζετε είναι ο ελληνικός λαός.

Η ίδια η ζοφερή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε οφείλεται κατά κύριο λόγο στον δανεισμό των 28 δις + 10 δις από τον ελληνικό λαό – δημόσιο κορβανά προς τις τράπεζες. Στον δανεισμό δε αυτό υποχρεώθηκε ο ελληνικός λαός χωρίς να λάβει καμία σοβαρή εξασφάλιση (π.χ. εμπράγματες ασφάλειες επί της ακίνητης περιουσίας τους) και κανένα άξιο λόγου αντάλλαγμα. Στην «οικονομία της αγοράς» την οποία πιστά ακολουθούν άπασες οι τελευταίες κυβερνήσεις, η εξαγορά των τραπεζών αυτών θα ήταν η 1η σε σειρά αξιολόγησης ανταλλαγμάτων λύση. Οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου προτίμησαν την λύση της άνευ εξασφάλισης και ανταλλαγμάτων στήριξης, διακυβεύοντας το μέλλον του ελληνικού λαού και παραβιάζοντας θεμελιώδεις αρχές του δικαίου, της «αγοράς» και της προστασίας του δημόσιου χρήματος.
Πέρα όμως από όλα αυτά, αυτό που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος και σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των «διεθνών οίκων αξιολόγησης» (την γνωστή τριάδα του αίσχους) είναι ότι η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται σε πολύ χειρότερη θέση και κατάσταση από την Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Για να ακριβολογούμε: βρίσκεται σε δυσχερέστατη θέση κατά τις εκτιμήσεις τους.
Ως άνθρωπος που έχει καταδείξει και χτυπήσει τις λειτουργίες των «οίκων» αυτών θα μπορούσα να έχω σοβαρές επιφυλάξεις για κάθε τους αξιολόγηση. Όμως το ζήτημα εν προκειμένω δεν είναι το τι πιστεύω προσωπικά, αλλά το γεγονός ότι η και η λειτουργία της οικονομίας είναι καπιταλιστική και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Παπανδρέου λειτουργεί καπιταλιστικά.
Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν ο ασθενέστερος και ευρισκόμενος σε φάση διαρκούς υποβάθμισης να καταθέτει πρόταση για την εξαγορά του ισχυρότερου και ευρισκόμενου σε καλύτερη θέση, χωρίς μάλιστα να έχει επιστρέψει πρώτα τα δάνεια που έλαβε; Πως και με ποια λογική αποτολμά κάποιος να μας αγοράσει με τα χρήματά μας ;
Και με ποιο τίμημα;
Απευθύνω ευθεία ερώτηση στον κ. Παπανδρέου :
κ. Πρωθυπουργέ, θα πουλούσατε ποτέ κάτι που αξίζει 100 δις Ευρώ (γιατί αυτή είναι περίπου η αξία των δύο κρατικών τραπεζών) προς 701 εκατομμύρια;
Θα πουλούσατε την Δωδώνη, την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, την Εταιρεία Λιπασπάτων, την ΣΕΚΑΠ, την «Αγροτική Ασφαλιστική» και δεκάδες άλλες εταιρείες με όλες τις εγκαταστάσεις και τα ακίνητά τους έναντι 701 εκατ. Ευρώ ;
Ολες αυτές οι εταιρείες και πολλές άλλες σημαντικές εταιρείες ανήκουν στην Αγροτική Τράπεζα !!!.

Δεν είναι λοιπόν μόνο οι δύο τράπεζες εκ των οποίων το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι υγιέστατο από κάθε άποψη, αλλά και σειρά μεγάλων εταιρειών με ανεκτίμητη περιουσία, ακόμα και με στρατηγικό χαρακτήρα για την χώρα.
Είναι σαφές ότι, όποιος τολμήσει να προχωρήσει τέτοιες κινήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης διαπράττει προπαρασκευαστικές πράξεις των αδικημάτων της απάτης και της απιστίας και δη σε βαθμό κακουργήματος.
Υπάρχει όμως και μία ολόκληρη σειρά πράξεων που θα έπρεπε να έχουν προκαλέσει ήδη την παρέμβαση Εισαγγελέα:
Πρώτα από όλα: το Ελληνικό Δημόσιο δεν προσκάλεσε κανένα δημόσια και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εξαγορά των ανωτέρω τραπεζών. Επίσης δεν υπήρξε καμία γνωστή απόφαση της επιτροπής αποκρατικοποιήσεων, δεν έγινε αποτίμηση της αξίας των τραπεζών, ούτε καν υπάρχει σύμβουλος αποκρατικοποίησης !!!. Παραβιάστηκε δηλαδή όλο το νομικό πλαίσιο και ξαφνικά εμφανίζεται ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς να καταθέτει προσφορά για την εξαγορά των τραπεζών. Μάλιστα οι αρμόδιοι κρατικοί υπάλληλοι την παραλαμβάνουν και κατά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες οι παράγοντες του υπουργείου επιχαίρουν !!!. Είναι σαφές ότι αύριο θα πρέπει να αποδεχθούν, να παραλάβουν και να επιχαίρουν με την αίτησή μου να εξαγοράσω το σύνολο της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου έναντι του τιμήματος των 10 Ευρώ !!!.
Θα πρέπει συνεπώς να διερευνηθεί πρώτα από όλα ποινικά η ανωτέρω κίνηση και οι ανωτέρω ενέργειες και πράξεις.
Η κατάθεση της πρότασης προκάλεσε σοβαρότατη αύξηση της τιμής των μετοχών και προσωρινή άρση της διαπραγμάτευσής του στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς και σοβαρότατες σε αξία αγορές. Μήπως θα έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει η διερεύνηση για ζητήματα μόχλευσης της τιμής των μετοχών;
Περαιτέρω, η ίδια η αξιολόγηση από την Τράπεζα Πειραιώς της αξίας των πακέτων εξαγοράς μετοχών εισηγμένων στο χρηματιστήριο μετοχών, στα 701 εκατομμύρια Ευρώ δεν δημιουργεί αρνητικές συνέπειες για την περιουσία του ελληνικού λαού (τις εν λόγω τράπεζες); Ιδίως, αφού μόνο η αξία του ενεργητικού τους είναι 100πλάσια ; Ακόμα και εάν είχε επίσημα και «νόμιμα» αποφασιστεί η πώληση μια τέτοια προσφορά δεν θα αποτελούσε ένα αρνητικό παράγοντα, ακόμα και ως εκτίμηση της αξίας των εν λόγω τραπεζών;
Να γιατί ο εισαγγελέας θα έπρεπε να είχε ήδη παρέμβει και θα πρέπει να το πράξει άμεσα για να προστατευτεί η περιουσία του ελληνικού λαού.
Οι ίδιοι οι Ελληνες και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες αυτές, έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον οφείλουμε να καταθέσουμε μηνυτήριες αναφορές, αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων και αγωγές κατά παντός υπευθύνου !!!.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ:
Εχω ήδη στηλιτεύσει την συμπεριφορά και της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών. Είναι, δυστυχώς για όσους τους στήριξαν, η πιο ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Επαναλαμβάνω και πάλι, ότι στο ξεπούλημα της χώρας και της περιουσίας του ελληνικού λαού θα μας βρουν μπροστά τους, εμένα και εκατομμύρια Ελληνες που αγαπούν τον τόπο τους και δεν ανέχονται τα ξεπουλήματα της δημόσιας κοινής περιουσίας. Το να αποδέχεσαι την παραλαβή τέτοιων προσφορών πέρα από την ποινική του διάσταση, έχει μία σημαντικότατη πολιτική αξία: αποδεικνύεις ότι είσαι οπαδός του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Ενας σοβαρός υπουργός που ενεργεί υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού θα είχε αρνηθεί να παραλάβει τέτοιες «προσφορές» (ειδικά εάν κομιστής τους ήταν ένας «σύντροφος») και με δηλώσεις του θα είχε κατακεραυνώσει την ενέργεια και την ουσία της.

Γνωρίζουμε σε ποιο καθεστώς έχουν περιέλθει οι τράπεζες της χώρας, το είχε εκθέσει και προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός, προκύπτει από τις «αξιολογήσεις των διεθνών οίκων», όμως το ξεπούλημα περιουσίας του δημοσίου με τεράστια αξία ακινήτων αποτελεί προδοτική πολιτικά και εθνικά πράξη. Η δημιουργία κρατικών πυλώνων χρηματοδότησης της οικονομίας με φτηνό χρήμα, ακόμα και στην καπιταλιστική λογική που διακατέχει την κυβέρνηση αυτή, είναι η μοναδική διέξοδος από την κρίση. Το ξεπούλημα και η στάση αυτή αποτελούν εθνική και πολιτική προδοσία.
Μετά ταύτα είναι αναγκαία εθνικά και πολιτικά η αποπομπή του κ. υπουργού Οικονομικών. Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της χώρας, της οικονομίας, του λαού και η παραμονή του στην καίρια αυτή θέση αποτελεί εθνικό και πολιτικό έγκλημα.
Η ίδια η κυβέρνηση, αλλά και ο αυτοαποκαλούμενος «πολιτικός κόσμος» της χώρας, αναλογιζόμενος την πλήρη αδυναμία του να εξεύρει λύσεις και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Ελλήνων, οφείλει να παραιτηθεί από κάθε θέση και αξίωμα και να αυτοεξοριστεί.
Η χώρα και ο λαός της πρέπει να προχωρήσει και να μεταβεί από την κατάσταση της «δημοκρατίας των βουκόλων» στο πραγματικό μέλλον, στην πραγματική δημοκρατία που του αξίζει και του πρέπει.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Πικέ;;;

Ποιο τραγούδι αφιέρωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Πικέ πριν πάει στο μουντιάλ;;;
Το τραγούδι της ερήμου(του Γιάννη Κότσιρα)...στίχοι με νόημα από τον Ζλάταν για την αγάπη της ζωής του!!!



http://vrasmos.blogspot.com/

Έχουμε πάρει χαμπάρι τι γίνεται με το Καστελόριζο;;;

Οι Τούρκοι μας πήραν Φαλάγγι!

Από αέρα και στεριά!


Και όλα αυτά γιατί το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, δεν κάνει τα δέοντα. Λίγους μήνες μετά την καθόλου τυχαία επίσκεψη Παπανδρέου στο Καστελόριζο, για την προσφυγή στο ΔΝΤ, οι τούρκοι θέλουν να "σβήσουν" από το χάρτη το Καστελλόριζο. Αυτό το μικρό, πανέμορφο νησί αποτελεί "αγκάθι" στα πλευρά της νεο-οθωμανικής Τουρκίας των Ερντογάν-Νταβούντογλου.

Καταπληκτικό video για το τέλος του Μουντιάλ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ελεύθερες οι μετεγγραφές των φοιτητών, αλλά...

Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σήμερα, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, στη Βουλή, έκανε αναφορά στα θέματα των μετεγγραφών των φοιτητών. Ελεύθερες θα είναι από φέτος οι μετεγγραφές φοιτητών μεταξύ αντιστοίχων τμημάτων πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, εκτός όμως λεκανοπεδίου Αττικής και νομού Θεσσαλονίκης, ενώ και τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν από εδώ και πέρα οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας προκειμένου να πετύχουν τη μετεγγραφή τους σε άλλες σχολές όρισε με τροπολογία του το υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας σήμερα, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, στη Βουλή, με θέμα «Αλλαγές που πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων», έκανε αναφορά στα θέματα των μετεγγραφών των φοιτητών.
Όπως είπε η κ. Διαμαντοπούλου, «είναι σαφές ότι δεν πρέπει να προχωράμε σε μεμονωμένες αλλαγές σε ένα συγκεκριμένο σύστημα. Γι αυτό και το συνολικό πρόβλημα της κινητικότητας των φοιτητών θα αντιμετωπιστεί μέσα από το νόμο. Όμως, εφέτος, επειδή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά και για τους πολίτες και για τους νέους ανθρώπους, ανακοινώσαμε τρία συγκεκριμένα μέτρα:
Το πρώτο αφορά τη δυνατότητα ελεύθερης μετεγγραφής των νέων φοιτητών και σπουδαστών σε ομοταγή και αντίστοιχα πανεπιστήμια και ΤΕΙ, από όλα τα περιφερειακά Πανεπιστήμια, προς όλα τα περιφερειακά πανεπιστήμια, δηλαδή θα δίδεται η δυνατότητα σε δύο αδέρφια να επιλέξουν μια από τις δύο πόλεις στις οποίες έχουν περάσει, ώστε να αντιμετωπίσουμε το θέμα των τριών σπιτιών. Με απλά λόγια, ελεύθερες μετεγγραφές προς όλα τα περιφερειακά Πανεπιστήμια, εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Το δεύτερο μέτρο: δίνουμε τη δυνατότητα σε παιδιά, που το εισόδημα των οικογενειών τους τα τρία τελευταία χρόνια είναι μικρότερο των 45.000, σε ποσοστό 4% να μετεγγραφούν στον τόπο κατοικίας των γονέων τους.
Και το τρίτο μέτρο: εξορθολογίζουμε τη διαδικασία των μετεγγραφών σε πόλεις που έχουν τρεις ή τέσσερις ισότιμες σχολές, ώστε να ισοκατανεμηθούν οι φοιτητές. Δηλαδή, εάν στην Αθήνα υπάρχει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕ, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στον Πειραιά, να μπορούν να κατανέμονται δια του τρία, ώστε να μην έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών σε ένα Πανεπιστήμιο, πράγμα που δυσκολεύει εξαιρετικά τα μαθήματα».

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ο Σπανούλης στον Πειραιά!


Η «βόμβα» έσκασε! Ο Βασίλης Σπανούλης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό δίνοντας τέλος στο πιο πολυσυζητημένο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού! Ο 28χρονος γκαρντ συναντήθηκε με τη διοίκηση των Ερυθρόλευκων και πήρε τη δυσκολότερη απόφαση της καριέρας του: Να αφήσει τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό για να ηγηθεί της ομάδας του Ντούσαν Ιβκοβιτς! 
 
Το τελευταίο επεισόδιο του πολύκροτου σίριαλ «παίχθηκε» σήμερα (11/7) στα γραφεία, όπου εδρεύουν οι επιχειρήσεις της οικογένειας Αγγελόπουλου στην περιοχή του Συντάγματος. Εχοντας πάρει την απόφασή του ο Λαρισαίος γκαρντ έδωσε τα χέρια με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο υπογράφοντας τριετή συμφωνία, η οποία θα του αποφέρει περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ.

Η υπόθεση, πάντως, ήταν περίπλοκη και προτού να ολοκληρωθεί η συμφωνία έγιναν αρκετές ανατροπές, που έκαναν τον Σπανούλη να μοιάζει με... εκκρεμές που πραγματοποιούσε ταλαντώσεις μεταξύ Παναθηναϊκού, της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε επί τέσσερα χρόνια και Ολυμπιακού, της ομάδας που έθεσε ως βασική προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό της την υπογραφή του σπουδαίου περιφερειακού.

Για την υπόθεση του Σπανούλη έχουν χυθεί... τόνοι μελάνι, ωστόσο «κλειδί» αποδείχθηκε η παρέμβαση του ίδιου του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Βλέποντας το θέμα να έχει «παγώσει» επικίνδυνα, ο «Ντούντα» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διεθνή γκαρντ την περασμένη Πέμπτη (8/7) και αφού τον καθησύχασε ότι όλα θα πάνε καλά, έβαλε τα δυνατά του για να πείσει τους αδελφούς Αγγελόπουλους να ενεργοποιήσουν την προσφορά τους, ώστε το σίριαλ να τελειώσει με την υπογραφή του παίκτη.

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!

Φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό, ο Σπανούλης αφήνει πίσω του τέσσερις τίτλους πρωταθλητή Ελλάδος, τρία τρόπαια Κυπελλούχου Ελλάδος και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ κάνοντας «reset» στην καριέρα του, πηγαίνει στον Ολυμπιακό για να διεκδικήσει αυτό που οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν για τελευταία φορά το 1997 και έκτοτε τούς έχει γίνει καημός: Το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά νέες διακρίσεις στην Ευρωλίγκα.

Στα δύσκολα πρώτα βήματά του στον Ολυμπιακό θα έχει τη συμπαράσταση του στενού φίλου του Γιάννη Μπουρούση, με τον οποίο είναι συνοδοιπόροι από το 2005 στην Εθνική Ελλάδος, αλλά αντίπαλοι στο παρκέ του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ στα ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Οσον αφορά τη διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού; Ελάχιστες ημέρες μετά την αποχώρηση του Λίνας Κλέιζα προχωρεί στην κίνηση – ματ κερδίζοντας το επικοινωνιακό παιχνίδι και (κυρίως) την έξωθεν καλή μαρτυρία, η οποία ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί. «Τώρα είσαι στον Ολυμπιακό. Βάλε τα δυνατά σου», είπαν τα δύο αδέλφια στον Σπανούλη και έκλεισαν τη συμφωνία αποκτώντας τον έναν εκ των δύο κορυφαίων παικτών του βασικού ανταγωνιστή τους Παναθηναϊκού.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έβγαλε την ανακοίνωση της πολύκροτης μεταγραφής, λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ, βάζοντας οριστικό τέλος στο σίριαλ.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Who is Who…
Hμ. Γεν.: 7/8/1982
Θέση: Γκαρντ
Πρ. Ομάδες: Κεραυνός Λάρισας, Γ.Σ. Λάρισας, Μαρούσι, Χιούστον Ρόκετς, Παναθηναϊκός
Διακρίσεις: Πρωταθλητής Ευρώπης το 2009 και MVP του Φάιναλ Φορ, Χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα το 2005 στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου, Αργυρό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006, Χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας το 2009 και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης, Πρωταθλητής Ελλάδας τις σεζόν 2005-06, 2006-07, 2008-09, 2009-10, Κυπελλούχος Ελλάδας το 2006, το 2008 και το 2009. MVP του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2008-09, Αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Εφήφων το 2000, Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων το 2002.

Τα στατιστικά του στο ελληνικό πρωτάθλημα…

Σεζόν Ομάδα Αγ. Π. Π.(μ.ο.) 2π. 3π. Βολ. Ρ. Κλ. Ασ. Τ.
1999/00 Λάρισα 13 90 6.9 25/35 (71.4) 8/34 (23.5) 16/24 (66.7) 13 8 10 1
2000/01 Λάρισα 26 213 8.2 59/109 (54.1) 16/62 (25.8) 47/72 (65.3) 40 28 58 1
2001/02 Μαρούσι 12 59 4.9 20/33 (60.6) 2/12 (16.7) 13/20 (65) 11 4 23 0
2002/03 Μαρούσι 29 299 10.3 76/153 (49.7) 22/79 (27.8) 81/108 (75) 44 49 97 1
2003/04 Μαρούσι 33 367 11.1 70/131 (53.4) 39/108 (36.1) 110/133 (82.7) 73 50 95 0
2004/05 Μαρούσι 35 558 15.9 97/211 (46) 71/188 (37.8) 151/183 (82.5) 75 48 138 2
2005/06 Παναθηναϊκός 34 374 11 68/131 (51.9) 44/120 (36.7) 106/136 (77.9) 61 34 116 0
2006/07 Χιούστο ν 31 85 2.7 18/43 (41.9) 5/29 (17.2) 34/42 (81) 22 7 28 1
2007/08 Παναθηναϊκός 36 436 12.1 93/177 (52.5) 37/94 (39.4) 123/153 (80.4) 73 37 16 1
2008/09 Παναθηναϊκός 30 305 10.2 66/137 (48.2) 30/74 (40.5) 83/100 (83) 62 22 85 0
2009/10 Παναθηναϊκός 31 312 10.1 56/79 (70.8) 42/97 (43,2) 74/93 (79,5) 83 25 103 0

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς...!!!


Ξημέρωσε ξανά κι η μέρα που περνά
ανάποδη σου βγαίνει και πονά
πάντα χαμογέλαγες και τώρα καταριέσαι
σμίξε τα χειλάκια μη βαριέσαι.

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Μια φάρσα είναι η ζωή πολύ καλά στημένη
κι ο θάνατος γελάει και περιμένει
ότι βαραίνει πέτα το και στη σκηνή υποκλίσου
χαμογέλασε στο θεατή σου

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής

Με τις γυναίκες ήσουνα πάντα ο σούπερ Γκούφη
και τώρα σε φωνάζουνε μαγκούφη
κι αν όλες σε αφήσανε σε κυνηγάει μια
η αιώνια η γκαντεμιά

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Κι αν σε κλείσει η τράπεζα μες στη φυλακή
κάθε μέρα θα ‘ναι Κυριακή
μη σε νοιάζει όλα θα είναι πληρωμένα
αχ να με μαζεύανε και μένα

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Όλα στη ζωή σου είναι δανεικά
χαμογέλα φέρσου ευγενικά
μην το γρουσουζεύεις σκέψου θετικά
όλα στη ζωή είναι σκατά.

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Κι όταν η παράσταση κλείσει τελικά
όλα μοιάζουν με βεγγαλικά
η ζωή κι ο θάνατος είναι θεατρίνοι
και γελούν από το καμαρίνι

Σφύριξε χαρούμενα μπορείς
δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Α. Καφετζόπουλος, Θ. Αθερίδης, Σ. Παπαδόπουλος, Γ. Ψαριανός, Θ. Κοτονιάς
Απ' το τίποτα ερχόμαστε στο τίποτα πηγαίνουμε...!!!

Απίστευτο κομμάτι...


Στίχοι: Νικόλας Άσιμος
Μουσική: Νικόλας Άσιμος
Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Άλλες ερμηνείες: Χαρούλα Αλεξίου


Αγαπάω κι αδιαφορώ
και κρατάω τον κατάλληλο χορό
το λοιπόν θα αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Μην παρανοείς τα λόγια που 'χω πει
είναι η πιο απλή του κόσμου συνταγή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο σ' το λέω ν' αγαπάς

Κοίτα με στα μάτια με υπομονή
διώξε του άλλου κόσμου την επιρροή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο σ' το λέω ν' αγαπάς

Αγαπάω κι αδιαφορώ
και μαζί σου το 'χω μάθει και αυτό
παραδόξως ν' αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Την εικόνα αυτού του κόσμου δεν μπορώ
ούτε μέσα στη σκιά του θα χαθώ
μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά
κάνεις πάλι κύκλους σ' άλλη αγκαλιά

Και μη μας τρομάζουν φως μου οι πληγές
στις χρυσές στιγμές μας πλάι και αυτές
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν' πανάκριβο στο λέω ν' αγαπάς

Αγαπάω κι αδιαφορώ
κι έχω φτιάξει έναν καινούργιο εαυτό
τώρα πια με αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

To μήνυμα του Παπανδρέου στους 300


Και τάκα τάκα τούκα και τάκα τάκα τούκα 
Γιώργο μ@λ@κ@ μας έχεις κάνει Χούντα...

Βαθυστόχαστο το μήνυμα του Παπανδρέου στους βουλευτές που ψήφιζαν χθες.
Είναι αυτό που θέλουν να τους πουν όλοι οι Έλληνες. Κόψτε τις...


Σχολιάστε το!


Φιλία


Το να έχει  κάποιος  αληθινούς φίλους, είναι μεγάλη υπόθεση. Πότε όμως είναι μια φιλία  αληθινή, προορισμένη να αντέξει στις τρικυμίες του χρόνου, και πότε  είναι απλά  και μόνο μια “παρέα”, που σήμερα είναι και αύριο δε θα είναι;

Το βασικό που  πρέπει κάποιος να κοιτάξει για να διαχωρίσει αυτές τις δύο καταστάσεις, είναι τα  κίνητρα πίσω από το συναπάντημα. Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο  άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός  φίλος είναι συνοδοιπόρος μου, όχι μόνο στις εύκολες και ευχάριστες στιγμές,  αλλά επίσης στις αναπόφευκτες περιόδους θλίψης και δυσκολίας. Σε μια γνήσια φιλία  υπάρχει ο αμοιβαίος σεβασμός, ώστε να υπάρχει ώρα και χώρος για να εκφραστούν  όλοι. Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που δε φοβάται να μας πει την αλήθεια, αν πιστεύει ότι  σε κάτι έχουμε παρεκτραπεί. Είναι όμως παράλληλα έτοιμος να σεβαστεί τις  επιλογές μας, έστω και αν διαφωνεί, χωρίς να φύγει από το πλευρό μας.
Σε αντίθεση,  όταν μιλάμε για “σκέτη παρέα” τα κίνητρα είναι διαφορετικά: Εδώ δε συναντιόμαστε για  να μοιραστούμε τη ζωή στην ολότητά της, αλλά μόνο για να ευχαριστηθούμε  κάποια συγκεκριμένα πράγματα, πρόσκαιρα πράγματα, που τυγχάνει να μας αρέσουν  και των δύο. Σε τέτοιες σχέσεις γνωρίζουμε – κατά βάθος – ότι υπάρχουν όρια στο  τι μπορούμε να μοιραστούμε με τον άλλο. Όταν πια ο ένας από τους δύο  βαρεθεί τη συγκεκριμένη απόλαυση που τους ένωνε, ή αν προκύψει εν τω μεταξύ κάποια  διαφωνία, η “φιλία” αυτή εξανεμίζεται.

Γράψτε και τη δική σας άποψη για τη φιλία;;
Υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας;;;
Τι είναι για εσάς η φιλία;;;

Κοιτάζω εμπρός και πάω πίσω...


τώρα που ξαναγράφονται οι λέξεις
και αυτό που χθες ανέμελα μας χάιδευε
πια δεν υπάρχει
ας ξεχυθούμε στην πραγματικότητα
σ' αυτό το παζλ από κραυγές και παύσεις
από σκοτάδι και φως
που συνεχώς μας εξοργίζει και μας συναρπάζει

Αφιερωμένο στα φιλαράκια μου!!!

Άρθρο, άρθρο τον καημό μου…

Άρθρο, άρθρο τον καημό μου…


Ψηφίστηκε την Πέμπτη (8/7) και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού. Η ψηφοφορία επί του συνόλου δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί λόγω της συμμετοχής των υπαλλήλων της Βουλής στη γενική απεργία των συνδικάτων.

Στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ήταν ονομαστική, δεν υπήρξαν διαφοροποιήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν μόνο τα άρθρα 17 και 43. Όλα τα άρθρα καταψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι βουλευτές του ΛΑΟΣ ψήφισαν μόνο τα άρθρα 17 και 73.

«Παρών» δήλωσαν για όλα τα άρθρα οι ανεξάρτητοι Κώστας Κιλτίδης, Βασίλης Οικονόμου και Γιάννης Δημαράς, ενώ «όχι» σε όλα τα άρθρα ψήφισε η Σοφία Σακοράφα. Μία ημέρα πριν, την Τετάρτη, το νομοσχέδιο είχε ψηφιστεί και επί της αρχής με 159 υπέρ, 137 κατά, και δύο «παρών» (Βασίλης Οικονόμου και Γιάννης Δημαράς).

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, και μετά τη συμφωνία μεταξύ κοινωνικών εταίρων, αποσύρθηκε το άρθρο για τη διαιτησία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί πρόταση για τη σύσταση ειδικής επιτροπής της Βουλής που θα παρακολουθεί την πορεία του ασφαλιστικού.

Για θετική πρόταση, αρκεί τα πορίσματα να μην μένουν στα συρτάρια, μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος. Εκκρεμεί η ψηφοφορία του νομοσχεδίου στο σύνολό του, η οποία θα γίνει άλλη ημέρα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - Τι έλεγε ο Γ.Παπανδρέου για τις συντάξεις

Ένα video λέει τόσα πολλά. Δείτε τι έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τρομάζει τον κόσμο

ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ελπίζουμε το video αυτό να ειναι παλιό και να το έχει σταματήσει αυτό το να τρομάζει τον κόσμο γιατι αν όχι σίγουρα θα φάει πολύ ξύλο, αν δεν έχει φάει ήδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πώς γυρίστηκε το αμίλητο νερό…

Μπορεί η διαφήμιση της WIND με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά να είναι περσινή, αλλά αναμφισβήτητα ήταν μια από τις καλύτερες που έχουν δημιουργηθεί.

Το SUPERBAKET εξασφάλισε και σας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό βιντεάκι με το backstage της διαφήμισης με το αμίλητο νερό και το πώς γυρίστηκε στα χωριά της Γορτυνίας στην Αρκαδία… 

 

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πρωτοσέλιδο του μέλλοντος..

"Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία...
οι μαθητές που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις,πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και στα κανάλια...
κι ανάμεσά τους πάντα και μία ''ειδική ιστορία''...
δηλαδή που είναι η πρωτοσέλιδη είδηση , στο να γράψει ένας μαθητής άριστα σε αυτές τις εξετάσεις..;
είναι τόσος μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας αυτόν το εξετάσεων,που να αξίζει η πρωτοσέλιδη προβολή ενός μαθητή που έγραψε 19 και 20..;
τι είναι,εξετάσεις για να μπει στη ΝΑSA...;
μία γραπτή παπαγαλία κάποιων αποστηθισμένων γνώσεων είναι..!!
και γιατί δεν κάνουν πρωτοσέλιδη την πορεία αυτών των ίδιων μαθητών,στο πανεπιστήμιο.;
όπου μπαίνουν και αισθάνονται αγράμματοι , γιατί οι γνώσεις που απέκτησαν στο λύκειο ήταν αστείες και ρηχές..
όπου μπαίνουν και απογοητεύονται από το χαμηλό επίπεδο,την ανοργανωσιά,τον κομματισμό,τα καθηγητικά συμφέροντα,την έλλειψη προοπτικής και επαγγελματικού μέλλοντος και τα παρατάνε..
γιατί κάνουν πρωτοσέλιδο το σημερινό αριστούχο και όχι τον αυριανό άνεργο,που πιθανότατα θα είναι το ίδιο πρόσωπο...!!"
http://blackmail-gr.blogspot.com/

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Καταγγελία για Αστικό Κτελ Χανίων.

Ακόμη μία καταγγελία για το Αστικό Κτελ Χανίων. Αρχικά επισημαίνουμε οτί πρόκειται για ένα Ιδιωτικό(!!!) Κτελ που δεν ελέγχεται από κανέναν. Συγκεκριμένα χθες ήθελα να χρησιμοποιήσω το αστικό λεωφορείο αλλά έκανα το λάθος και δεν είχα εισητήριο κι έτσι αναγκάστηκα να κόψω από τον οδηγό του λεωγορείου. Αυτή είναι η στιγμή που έμεινα έκπληκτος. Ζήτησα ένα φοιτητικό εισητήριο και μου ζήτησε 2 ευρώ!!! Το φοιτητικό στη Θεσσαλονίκη κοστίζει 0,25 λεπτά κι εδώ 2 ευρώ και μάλιστα για μία διαδρομή. Η απόλυτη αισχροκέρδια. Δηλαδή το κανονικό κοστίζει 3 ευρώ όσο και το ημερήσιο στην Αθήνα. Δε φτάνει που το φοιτητικό εισητήριο του Κτελ Χανίων κοστίζει 1 ευρώ (φανταστείτε δηλαδή 2 και παραπάνω ευρώ τη μέρα για νε πάει ο φοιτητής στη σχολή του) ,αναγκάζεσαι μέσα στο λεωφορείο να πληρώνεις το διπλάσιο...Έλεος...

Δείτε τις φωτογραφίες.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το τραγούδι της ημέρας...μετά από ακρετό καιρό...

ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ και ΘΈΛΩ

Ακούστε το.

To συγκλονιστικό video του Σακελαρόπουλου στην Νότια Αφρική

Eίναι το συγκλονιστικό video του Μένιου Σακελαρόπουλου από την Νότια Αφρική το οποίο έπαιξε στην εκπομπή των Οικονομέα - Καμπουράκη. Την άλλη πλευρά της ζωής που βλέπουμε στο μουντιάλ. Της φτώχειας, της πείνας της καταδίκης σε θάνατο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;