Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

2011 ευχές;;; Συνηθισμένο...

Άντε λες και μπαίνει ο νέος χρόνος...
Τι ευχόμαστε;;; Τι πρωτοευχόμαστε μάλλον;;;
Συνήθως ευχόμαστε να μας έρθει αυτό που δεν έχουμε και διακαιολογημένα...
Η δική μας ευχή για το 2011 είναι αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος.
Υγεία πάνω απ όλα βέβαια σε όλο τον κόσμο, ανθρωπιά και ότι λείπει από τις ανθρώπινες σχέσεις.
Ας γίνει ο κόσμος μας το 2011 πιο δίκαιος...προς όλους...
Από τα παιδάκια της Αφρικής που πεθαίνουν της πείνας μέχρι τον πατέρα που αυτοκτόνησε επειδή απολύθηκε από τη δουλειά του...
Ένα πιο δίκαιο και ελπιδοφόρο 2011 λοιπόν...
Καλή χρονιά σε όλους, Χρόνια πολλά με υγεία κι ευτυχία.

Τα παράξενα της χρονιάς

Μοιάζουν βγαλμένα από το μυαλό κάποιου "πειραγμένου" σεναριογράφου, όμως πρόκειται για πραγματικά περιστατικά. Ο άνθρωπος με τη στύση των τριών εβδομάδων, η κατσίκα που έσπασε στριπτιζάδικο και η γυναίκα που πέθανε 114 φορές και παρέμεινε ζωντανή, σας καλούν να θυμηθείτε τις παράξενες και τρελές ιστορίες του 2010.
20. Ιερή ηδονή

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

2011… «εντολές» σκληρής λιτότητας για το Δημόσιο!



«Μισθοί τέλος» για εργαζόμενους σε φορείς του δημοσίου που χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, εάν και εφόσον δεν φτάσουν τελικά οι πιστώσεις που προβλέφθηκαν στον προϋπολογισμό.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σήμερα η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο - Αύριο η ψήφισή του

Αυτά είναι...σήμερα το συζητάμε ... αύριο το ψηφίζουμε... Πάμε κατά διαόλου μάγκες...
Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αρχίζει σήμερα το μεσημέρι η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, τις περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ και φορολογικές αλλαγές.
 

Και νέα μέτρα, 2012 – 2014!

Και νέα μέτρα, 2012 – 2014!
Νέα μέτρα ύψους 12,8 δισ. για την τριετία 2012 - 2014, καλείται να διαπραγματευθεί η Ελλάδα με την Τρόικα τον ερχόμενο Μάρτιο, μήνα κατά τον οποίο θα κριθεί και η τέταρτη δόση του δανείου ύψους 15 δισ. ευρώ σε σύνολο 110 δισ.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Υπέγραψαν όλοι οι υπουργοί τα Π.Δ για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των πτυχιούχων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ –ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕ-ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

Ρεπορτάζ:esos.gr
Ολα τα σχέδια των ΠΔ που εκκρεμούσαν και για τα οποία είχε προηγηθεί δημόσια διαβούλευση και συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση των ΣΑΠΕ-ΣΑΤΕ, εστάλησαν υπογεγραμμένα στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για να προωθηθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τον απαραίτητο νομικό έλεγχο.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Στα πρόθυρα της κατάθλιψης το 70% των Ελλήνων

Το 70% των Ελλήνων σε παραγωγική ηλικία βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης...εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα υψηλότερα ποσοστά συναντώνται στους ανέργους και όσους έχουν υποστεί μείωση μισθού.

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;