Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ας αναρωτηθεί όποιος μπορούσε να είναι εκεί και δεν πήγε!!


ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Όσο κι αν μερικοί δε γουστάρουν να το φωνάζουν και να το υποστηρίζουν είστε γουρούνια και οι μεγαλύτερι αλήτες της χώρας. Ξεκάθαρα είστε τα πιο άβουλα , καθυστερημένα και ετεροκατευθυνόμενα όντα αυτής της γαμημένης κοινωνίας. Μέσα στη σκατίλα που ζούμε καθημερινά είστε το τρανό παράδειγμα οτί "ο πάτος του βαρελιού είναι πιο χαμηλά". Μας υπενθυμίζετε το πόσο μπουρδέλο είναι το ελληνικό σύστημα που σας κατασκεύασε (γιατί κατασκευασμένα όντα είστε ) τόσο μα τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ.
Να σας χαίρονται οι μάνες σας. Οι πατεράδες ήδη πάντως θα λένα "Πόσο μαλάκας ήμουν που δεν τραβήχτηκα."

Βίντεο-σοκ: τα ΜΑΤ ανοίγουν το κεφάλι διαδηλωτή χωρίς λόγο!

Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες… Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

35 ημέρες μετά τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και τα ηχηρά μηνύματα που έστελνε το «κίνημα της πλατείας Συντάγματος», έκαναν την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει την απόφαση να δώσει τη χαριστική βολή στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτό άλλωστε δείχνει η αλλαγή, κατά 180 μοίρες, στη στάση της Αστυνομίας, που από διακριτικός «επόπτης» των πραγμάτων, μεταβλήθηκε σε επιθετικό καταστολέα, με τη χρήση μάλιστα νέων όπλων.

«Οι εντολές ήταν σαφείς… Η ιστορία με τη ρήψη χημικών και δακρυγόνων είναι μεγάλη» λέει στο protothema.gr μάχιμος αστυνομικός που γνωρίζει το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ των τελευταίων δύο ημερών και προσθέτει: «Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από τους διαδηλωτές και αυτό έπρεπε να γίνει με κάθε τρόπο».

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μια εικόνα , 1000 λέξεις...

Ντοκουμέντο: Αστυνομική πρόκληση στο Σύνταγμα

Ο φωτογραφικός φακός του NEWS 247 συνέλαβε αστυνομικούς να σχηματίζουν το σήμα της νίκης στη Βασ. Σοφίας. Βροχή οι καταγγελίες για τη στάση των ΜΑΤ απέναντι στους διαδηλωτές


Την ώρα που το κλίμα τις τελευταίες δύο ημέρες εντός και κυρίως εκτός Βουλής είναι τεταμένο, κάποιοι θεωρούν ότι πάνε σε πόλεμο, όπου υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ...


!!!!ΚΑΨΤΕ ΤΗΝ!!!!

LIVE ΑΠΟ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ:
http://vrasmos.blogspot.com/2011/06/live_28.html
http://vrasmos.blogspot.com/2011/06/live.html

Συνθήκη ειρήνης

Θέμα πολιτικής βούλησης είναι να διεκδικήσει η Ελλάδα τις αποζημιώσεις που της οφείλει το Γερμανικό Δημόσιο τόνισε, μεταξύ άλλων, σήμερα το πρωί(8/6/2011), ο Μανώλης Γλέζος στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Σημείωσε επίσης ότι οι Γερμανοί έμμεσα “ομολογούν” ότι μας οφείλουν και απόδειξη είναι ότι στο Μνημόνιο έχει μπει όρος που προβλέπει ότι δεν συμψηφίζεται το νέο δάνειο με άλλες αξιώσεις της Ελλάδας. Ως άλλη απόδειξη ανέφερε επίσης ότι η Γερμανία δεν έχει υπογράψει Συνθήκη Ειρήνης με την Ελλάδα γιατί με την υπογραφή της Συνθήκης ξεκινά αυτόματα από τα Διεθνή Δικαστήρια η διεκδίκηση των αποζημιώσεων.

Γερμανικές αποζημιώσεις: Αδικούμενοι και υβριζόμενοι

Γερμανικές αποζημιώσεις: Αδικούμενοι και υβριζόμενοι
Δημοσιεύθηκε στις: 27-06-2011
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΕΣΣΑ

Οι ελληνικές διεκδικήσεις απ’ τις δραστηριότητες των Γερμανών κατά τη διάρκεια της κατοχής διακρίνονται σε τρεις περιπτώσεις. Πολεμικές επανορθώσεις γενικώς, απαιτήσεις ιδιωτών για αποζημιώσεις λόγω ηθικής βλάβης και εκτελέσεις απ’ τα Es-Es, που εγέρθηκαν από τα θύματα του Διστόμου, χωρίς να ξεχνάμε τα θύματα του Ναζισμού στα Καλάβρυτα, στο Αιγαίο, στον Αλικιανό, στο Γαλατά, στο Φουρνέ, στην Κάντανο, στο Κοντομαρί κ.α. και τρίτον την επιστροφή του κατοχικού δανείου.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Καταργείται το πανεπιστημιακό άσυλο

Δημοσίευση από GeorgeGK Today at 2:15 am




Ασυλο τέλος! Ο νέος νόμος-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια που παρουσιάζεται τις επόμενες ημέρες ουσιαστικά καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο διά της... απουσίας του από τις διατάξεις του. Το άσυλο έτσι, ως νομική έννοια, καταργείται. Θεσμοθετήθηκε επισήμως το 1982 από τον πρώτο νόμο-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια και τριάντα χρόνια μετά εξελίχθηκε σε μια από τις σύγχρονες παθογένειές τους. Τώρα το νέο νομικό πλαίσιο για τα πανεπιστήμια δεν το χρειάζεται...

Αγριες κόντρες για τις μονάδες της απεξάρτησης

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών έπρεπε να σηματοδοτεί την περισυλλογή για ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.
Στη μεγάλη φωτό, πανό με την «υπογραφή» του δήμου Κηφισιάς που λέει όχι στην ίδρυση μονάδας υποκατάστατων στο ΚΑΤ. Με την άποψη αυτή διαφωνούν τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Β. Παπαφράγκας, όσο και ο 18χρονος Γιώργος.  
Στη μεγάλη φωτό, πανό με την «υπογραφή» του δήμου Κηφισιάς που λέει όχι στην ίδρυση μονάδας υποκατάστατων στο ΚΑΤ. Με την άποψη αυτή διαφωνούν τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Β. Παπαφράγκας, όσο και ο 18χρονος Γιώργος.

Πες ΟΧΙ στα Ναρκωτικά.

Τα παιδιά μπορεί να παίρνουν ναρκωτικά για διάφορους λόγους. Μπορεί απλά να θέλουν να είναι «cool» όπως κάποια μεγαλύτερα παιδιά που βλέπουν. Κάποτε, τα κινεί η περιέργεια. Άλλα παιδιά μπορεί να είναι λυπημένα, φοβισμένα, βαριεστημένα ή να έχουν άλλα προβλήματα (π.χ. οικογενειακά) και να παίρνουν τα ναρκωτικά για να «λύσουν» τα προβλήματα τους και να «νιώσουν» καλά.

Το να νιώθεις καλά και να είσαι καλά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Παίρνοντας ναρκωτικά σίγουρα δεν μπορείς να είσαι καλά αφού ...
ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ !!!
Τα ναρκωτικά δεν μπορούν να λύσουν οποιουδήποτε είδους προβλήματα αφού σε κάνουν απλώς να τα ξεχάσεις. Δεν τα εξαφανίζουν !

26η Ιουνίου : Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκοτικών.

 Γράφει η Αναστασία  Μοσχοβάκη (Ειδική Παθολόγος)

26η Ιουνίου

Παρά το γεγονός ότι το κοινό συχνά χρησιμοποιεί τον όρο ναρκωτικά για να χαρακτηρίσει όλες τις τοξικές ψυχοτρόπες ουσίες που διακινούνται παρανόμως και  προκαλούν σοβαρή διαστρέβλωση της προσωπικότητας με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η ικανότητα της προσαρμογής και της κοινωνικής ενσωμάτωσης, στην Ιατρική ο όρος αυτός επιφυλάσσεται μόνο για τις ψυχοτρόπες ουσίες που προκαλούν έντονη γενικευμένη καταστολή με αναλγησία, όπως η μορφίνη και η ηρωίνη.
 Οι τοξικές ψυχοτρόπες ουσίες  που προκαλούν σοβαρή αλλοίωση της προσωπικότητας του χρήστη,  ανάλογα με τους βασικούς μηχανισμούς δράσης τους περιλαμβάνουν γενικώς  τα ηρεμιστικά – υπνωτικά  όπως είναι το αλκοόλ και τα αγχολυτικά φάρμακα,  τα ναρκωτικά όπως είναι η ηρωίνη και η μορφίνη, τα διεγερτικά όπως η καφεΐνη, η κοκαΐνη και τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, τα παραισθησιογόνα όπως το LSD και τις ουσίες μεικτής δράσης όπως το χασίς και η μαριχουάνα.

Παρακάτω εκτίθενται συνοπτικά οι πιο δημοφιλείς ψυχοτρόπες ουσίες, που διακινούνται παρανόμως.

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

12 εκατ. έσοδα από τους εφοπλιστές - 50 από τα παράβολα των μεταναστών!

(Γιατί να είμαστε τόσο για τον %^#τσο σαν χώρα;;;;)



Την ώρα που οι Έλληνες εφοπλιστές κατέχουν το 16% του παγκόσμιου εφοπλιστικού στόλου, πληρώνουν 12 εκατ. ευρώ φόρους όλοι μαζί, ενώ μόνο από το παράβολο που παίρνει από τους μετανάστες το κράτος, προκύπτουν έσοδα 50 εκατ. ετησίως, υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών.

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Συγκινητικο...Δείτε το...

Έχω " ε ρ ω τ ε υ θ ε ί " ;

Έχεις ποτέ φέρει στο μυαλό σου το ερώτημα: «Τώρα έχω ερωτευτεί;». Δεν είναι μία απλή ερώτηση. Αυτό που σε κάποιον φαίνεται ως αγάπη σε κάποιον άλλο φαίνεται ως έλξη. Κάποιοι ερωτεύονται κεραυνοβόλα αρκετές φορές, πολλοί μάλιστα και με κάθε ωραία γυναίκα που γνωρίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να φέρουν στη μνήμη τους μία περίπτωση που να ένιωσαν ερωτευμένοι. Για να απαντήσουμε στο ερώτημα, λοιπόν, πρέπει πρώτα να διαπιστώσουμε τι είναι έρωτας, πότε αρχίζει και πότε τελειώνει.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μια γενιά μέσα στη σαπίλα και στη σκατίλα...

Αυτό είμαστε... Μία γενιά κοπριτών...Μία γενιά του καναπέ , του facebook και της συνενοχής...
Έχουμε άποψη για όλα χωρίς καμία αυτοκριτική, χωρίς καμία σκέψη, χωρίς κανένα ερέθισμα για τίποτα.
Είμαστε μία γενιά άσχετων, μία γενιά που τη γαμάνε και λέει ευχαριστώ θέλω κι άλλο...
Μία γενιά που βλέπει το μέλλον της να είναι καταδικασμένο και ανύπαρκτο και επαναστατεί πίνοντας έναν καφέ παραπάνω...
Μάγκες... Όλα τα θέλουμε έτοιμα... Αμάσητη τροφή... Αμάσητα σκατά...
Δε μπορώ να ακούω άλλο αγανακτισμένους στις καφετέρειες, στα club και στα ρακάδικα...
Ρε πούστη μου δε λέω κι αυτά μια χαρά είναι και ναι χρειάζονται αλλά όχι μόνο αυτά ρε παίδες... Πάμε κατα διαόλου δεν το βλέπετε;; Βαράμε διάλυση κι εσείς ξύνετε τα αρχίδια σας... Έλεος...
Βαρέθηκα πραγματικά να ακούω λόγια , λόγια , λόγια από όλους και για όλα... Βαρέθηκα πραγματικά...
Μάλλον σ εσάς χρειάζεται αυτή η κατάσταση, χρειάζεται να πεινάσετε και να χάσετε τις δουλείες είτε εσείς είτε οι γονείς σας... Χρειάζεται λίγη πούτσα να καταλάβετε πώς είναι να σου γαμάνε κάθε μέρα τη ζωή... Χρειάζεται γιατί άυριο μεθαύριο που θα μου βιει η παναγία να τελειώσω τη γαμοσχολή μου δε θα έχω δουλειά , δε θα έχω ούτε τα βασικά... Μάλλον θα πρέπει ο GAP να βάλει τα μέτρα μόνο στους βολεμένους αυτής της γαμωκοινωνίας...
Μπορεί αυτός ο τρόπος πάλης που έχω ακολουθήσει εγώ να μην είναι ούτε ο καλύτερος , ούτε ο πιο αποτελεσματικός, αλλά παίδες εγώ παλεύω και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα βρω αυτόν τον πούστη τρόπο να τα αλλάξω όλα...

Καλό κουράγιο στους συναγωνιστές... Καλά μυαλά στους καναπέδες...

Με φιλική αγανάκτηση για εσάς...
Y.γ: Όχι δεν είμαι εγώ ο τέλειος ή ο γαμάτος που τα κάνει όλα ωραία, που έχει λόγο για όλους και για όλα... Προσπαθώ όμως να γίνω καλύτερος. Προσπαθώ να φτάσω κάπου εκεί κοντά στο τέλειο...

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Είσαι και δεν είσαι ο πρωθυπουργός



Του Άρη Χατζηστεφάνου

Σχέδιο διάλυσης της μεγαλύτερης απεργιακής κοσμοσυρροής

Ξεχείλησαν το Σύνταγμα και οι κεντρικοί δρόμοι, κατέλαβε την πλατεία η ΕΛΑΣ, την ανακατέλαβαν οι αγανακτισμένοι αργά το απόγευμα
Tον εκφυλισμό της μεγαλύτερης απεργιακής διαδήλωσης των τελευταίων ετών επιχείρησαν και προσωρινά κατάφεραν οι δυνάμεις καταστολής, καθώς τα ΜΑΤ, σε αγαστή σύμπνοια με μερικές εκατοντάδες ταραχοποιών, διέλυσαν το μεγαλύτερο μέρος της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, με συμπλοκές, οδομαχίες και ρίψεις δακρυγόνων που έπνιξαν το κέντρο της Αθήνας. Αργότερα πάντως, όταν η ένταση εκτονώθηκε, πολύς κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται εκ νέου στο Σύνταγμα και λίγο πριν τις 7 μ.μ. η Αμαλίας και ο χώρος κάτω από τα σκαλιά είχαν και πάλι γεμίσει με κόσμο.

Στην μνήμη του Αρη Βελουχιώτη

 Γνωρίζουμε για την απεργία και το αυριανό κάλεσμα που υπάρχει για αύριο στις 7 το πρωί για αποκλεισμό της βουλής. Απλά θέλω να θυμίσω ότι στις 15/6/45 στο πρωινό ηλιοβασίλεμα πέθανε ο πρωτοκαπετάνιος του ΕΛΑΣ Αρης Βελουχιώτης. Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι αφιερωμένη στην μνήμη του.

Αναγνώστης

Η χούντα δεν τελείωσε το '73...

Το υπουργείο λέει τους φοιτητές αλήτες,
ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

Σήμερα θα καταλάβουμε γιατί η χούντα δεν τελείωσε το '73.




Αποκλεισμένη η Βουλή από... κλούβες και σιδερένιους φράχτες
Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και τη Βουλή, καθώς διαδηλωτές αρχίζουν και καταφτάνουν στο σημείο με στόχο να περικυκλώσουν το κτήριο του κοινοβουλίου. Πανταχού

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μιλάμε για πολύ βλακεία , όχι αστεία!!

Πήραμε το νέο παιχνιδάκι κι έιπαμε να αρχίσουμε να παίζουμε λίγο!! Ε σαν πεντάχρονα (εγκεφαλικά) το διακαιούμαστε άλλωστε!!!
Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται το νέο παιχνιδάκι της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων. Μιλάμε πραγματικά για την υπέρτατη βλακεία!! Το ονομάζουν γερανό. Η κανονική του χρήση είναι για να τραβάει αυτοκίνητα με κάποια βλάβη , πχ τρακαρισμένα ή χαλασμένα που στην ουσία βάζουν τις μπροστινές ρόδες πάνω στο μηχάνημα και τα τραβάνε. Όλα αυτά βέβαια για την κανονική χρήση αυτού του οχήματος.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τι περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο. (Γιώργο θα φύγεις νύχτα)


Στη Βουλή κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, μετά την έγκριση που έλαβε από το Υπουργικό Συμβούλιο. Το Μεσοπρόθεσμο προβλέπει παρεμβάσεις ύψους 28 δισ. ευρώ για το 2011 και όλα τα χρόνια έως το 2015, που αφορούν σε μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων μέσω της μείωσης του αριθμού των συμβασιούχων, κανόνα 1:10 στις προλήψεις το 2011 και 1:5 τα επόμενα χρόνια χωρίς εξαίρεση, μείωση των εξοπλιστικών δαπανών την περίοδο 2010-2015, αναστολή του πόθεν έσχες για κάθε κατοικία για τα επόμενα δύο χρόνια, δέσμευση για επαναξιολόγηση του συστήματος φορολόγησης και επιδίωξη μείωσης των συντελεστών. Η επιβολή έκτακτης εισφοράς στα εισοδήματα δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. H σχετική ρύθμιση θα περιληφθεί στον εφαρμοστικό νόμο.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Σχέδιο διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας

Στην Βουλή βρίσκεται πλέον το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο με το οποίο, στο όνομα της εξασφάλισης χρηματοδότησης από τους δανειστές μας, επιβάλλονται πρωτοφανή σε αναλγησία μέτρα, τα οποία σπρώχνουν την ήδη αποκαμωμένη ελληνική κοινωνία σε διάλυση.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η φτώχεια είναι η πιο μεγάλη βία

Του Λευτέρη Παπαδόπουλου
Υπάρχει ένα ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου, που το μελοποίησε, μάλιστα, ο Σταύρος Κουγιουμτζής. Kι αυτό το ποίημα μου φέρνει στο νου, αυτόματα μόλις το διαβάσω, τη σημερινή Ελλάδα: «Μπατιρημένο κουρείο Σάββατο βράδι χωρίς δουλειά, μπατιρημένο κορμί Σάββατο βράδυ χωρίς έρωτα». Και θέλω να πω αμέσως ότι το μπατιρημένο κουρείο με πονάει περισσότερο από το μπατιρημένο κορμί. Γιατί γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια λαϊκή γειτονιά, κάτω από την πλατεία Κυριακού (Βικτωρίας, πια).

Το... ΠαΣοΚ ανάμεσα στους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος


Ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης της αγαπημένης «Ελληνοφρένειας» την πλατεία Συντάγματος την περασμένη Κυριακή και επιχείρησε να μεταπείσει τους συγκεντρωμένους από το να διαδηλώνουν...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Πρωτοφανείς συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα


Η ογκωδέστερη συγκέντρωση που γνώρισε ποτέ η Αθήνα και οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» σε όλες, σχεδόν, τις πόλεις της Ελλάδας πραγματοποιούνται εδώ και ώρες, προκαλώντας κυριολεκτικά συγκίνηση και ανατριχίλα. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε όλη τη χώρα γίνονται μια φωνή και φωνάζουν: «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε»

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Είστε ελεεινοί...(Κάντε like)




Όπως καταλαβαίνετε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ζει σ έναν παράλληλο κόσμο... Μέχρι να τους πετάξουμε και από εκεί...

Και το κανονικό...

Περιβάλλον: Το «αποπαίδι» όλων των κυβερνήσεων

Τα μέτρα προστασίας των περιοχών του δικτύου Natura ήταν το τέλος της ανοχής που είχαν δώσει αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Τίνα Μπιρμπίλη, την οποία είχαν στο «στόχαστρο» σχεδόν από τα πρώτα βήματά της στο νεοσύστατο υπουργείο Περιβάλλοντος.
Η κ. Μπιρμπίλη κληρονόμησε από το ΥΠΕΧΩΔΕ πολλά προβλήματα, αφού τα τελευταία χρόνια το περιβάλλον (που σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα του) ήταν στη σκιά των μεγάλων έργων, που μονοπωλούσαν την προσοχή της προηγούμενης κυβέρνησης.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Από πλαϊνή πόρτα φυγαδεύτηκε ο Γ. Πεταλωτής


Ήταν η σειρά του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή να βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με αγανακτισμένους πολίτες. Ομάδα περίπου 70 ατόμων, που διαρκώς μεγάλωνε, εγκλώβισε τον κ. Πεταλωτή στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου βρέθηκε για εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ενώ νωρίτερα κατά την είσοδό του, του πέταξε αυγά και γιαούρτια, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα κατά των πολιτικών. Τελικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φυγαδεύτηκε από πλαϊνή πόρτα του κτιρίου.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πως hack-άρουμε ένα site ή ένα blog?




Σήμερα έχω να σας δείξω πως hack-άρουμε ένα blog ή ένα site. Είναι πανεύκολο, και μπορεί να το κάνει ο καθένας από εσάς!Καταρχήν δείτε πως "κατάντησα" το blog του Johnpatra. Αφαίρεσα όλα τα widgets, gadgets, followers, τους αναγνώστες και οτιδήποτε υπήρχε στις πλαϊνές στήλες. Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε οπουδήποτε μέσα στο blog!!!
...

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;