Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Πέθανε η Εϊμι Γουαινχάουζ

Νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο βρέθηκε σήμερα η Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουαινχάουζ.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και επικαλούνται τα διεθνή πρακτορεία η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε το πτώμα μιας 27χρονης κοπέλας, το οποίο αναγνωρίστηκε ως αυτό της γνωστής καλλιτέχνιδας, σε διαμέρισμα στο Camden Square στα βόρεια του Λονδίνου. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε και η δισκογραφική της εταιρεία Universal. Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: "Λυπούμαστε βαθύτατα για την ξαφνική απώλεια μιας τόσο χαρισματικής μουσικού και καλλιτέχνιδας.Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια της Έιμι, στους φίλους και στους θαυμαστές της αυτή τη δύσκολη ώρα".

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Καυλάντα το κομμάτι...!



Getting born in the state of Mississippi
Papa was a copper and mama was a hippie
In Alabama she would swing a hammer
Price you gotta pay when you break the panorama
She never knew that there was anything more than poor
What in the world does your company take me for

Μάθε τώρα πώς γυρνάς στο παλιό Chat του Facebook...!

Κάνε κι εσύ τα παρακάτω απλά βήματα και κάνε το chat του Facebook να γυρίσει στην παλιά του μορφή.

Τα βήματα:

1) Πάτα Share στο παρακάτω κουμπί.


2) Πάτησε like ακριβώς πάνω από την ανάρτηση.

3) Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο Facebook.


4) Τέλος πάτησε το κουμπί "ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ" που βρίσκεται στα δεξιά του blog.

Κάνε μία ανανέωση στη σελίδα στο Facebook και το νέο άβολο chat θα έχει αντικατασταθεί με το παλιό!


Y.γ: Αν δε λειτουργήσει η διαδικασία γράψτε ως σχόλιο το πρόβλημα σας.
Ευχαριστώ πολύ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Είναι κάτι στιγμές...



Είναι κάτι στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.
Θα σας θυμάμαι και τους δύο για πάντα... Είστε μαζί τουλάχιστον...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Καλώς ήρθες τουρίστα ....

Άκουσον , άκουσον λοιπόν... Χθες το βράδυ καθόμασταν σε πολύ γνωστό και μεγάλο ρακάδικο στο παλιό λιμάνι των Χανίων και την ώρα της παραγγελίας παρατηρήσαμε έκπληκτοι το παρακάτω...


Θα με απογοητεύσει πολύ όποιος δεν το κατάλαβε!
Το συνηθισμένο κρητικό ρακόμελο κοστίζει 7 ευρώ (ακριβό αλλά την παλεύει) , όμως το καλό είναι ακριβώς από κάτω. Το καταπληκτικό CretaRaki meli ή απλά το γνωστό....ρακόμελο με αγγλικά γράμματα κοστίζει 12 ευρώ!!! Απίστευτο!!  Τονισμένο , αγγικά και πλήρης κοροϊδία για τους τουρίστες. Μία πόλη που ζει ξεκάθαρα από τον τουρισμό κοροϊδεύει τους πελάτες της. Πιο συγκεκριμένα βέβαια το παρόν μαγαζί , αλλά γενικά οι τιμές στα Χανιά είναι πολύ υψηλές...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω: Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία »…


Ανάπηρος έμεινε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, από την ωμή βία που ασκήθηκε εναντίον του από τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, ενώ κάλυπτε την απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, άνδρας των ΜΑΤ πέταξε στοχευμένα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης σε απόσταση αναπνοής από το κεφάλι του, αφού μάλιστα ο συνάδελφος είχε δηλώσει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του και στα δύο αυτιά! Τη βάναυση συμπεριφορά των ΜΑΤ καταδίκασε απερίφραστα το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στον Εισαγγελέα. Ο Μανώλης Κυπραίος λοιπόν γίνεται στοιχειοθετημένα ο πρώτος συνάνθρωπός μας που κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων έχασε εξολοκλήρου μία απ’ τις 5 αισθήσεις του και έμεινε ανάπηρος, ως αποτέλεσμα της αστυνομικής βίας. Δηλώνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας, παραθέτουμε τη συγκλονιστική μαρτυρία που μας έστειλε.
Η συγκλονιστική μαρτυρία του Μανώλη Κυπραίου στον Εξάντα.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μπορεί να είναι παλιό αλλά αντικατοπτρίζει πλήρως τη σαπίλα της ΔΑΠ.


seminariodap

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Δεν φεύγουμε αν δεν εξαφανιστούν Μνημόνιο και Μεσοπρόσθεσμο»

Στο γνώριμο σημείο θα βρει κανείς το βράδυ του Σαββάτου τους Αγανακτισμένους. Και μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, δηλώνουν ότι δεν φεύγουν από την πλατεία εάν δεν εξαφανιστεί το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο από την καθημερινότητα των Ελλήνων ενώ παράλληλα προετοιμάζουν το έδαφος για το αυριανό 6ο πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο.

Στην επιφάνεια οι σχέσεις «στοργής» ΕΛ.ΑΣ. - Χρυσής Αυγής



Τις σχέσεις «στοργής» ανάμεσα στην Αστυνομία και ακροδεξιές οργανώσεις που το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσε επί χρόνια να αποτινάξει, επανέφερε στη μνήμη η προνομιακή μεταχείριση από άνδρες των ΜΑΤ των πέντε κουκουλοφόρων την περασμένη Τρίτη στη Βουλή.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Tι έχετε να πείτε για αυτό ρε #$%^&*???


Νόμος Πλαίσιο: 21 σημεία για «νέα πανεπιστήμια»

Νόμος Πλαίσιο: 21 σημεία για «νέα πανεπιστήμια»


«Αιώνιοι» φοιτητές τέλος, διορισμένοι πρυτάνεις και αξιολόγηση των καθηγητών


Έριξαν δακρυγόνα μέσα στο Μετρό...


Νόμος έκτρωμα... Δείτε το Νέο Νόμο Πλαίσιο.

Αλήτες...

Είστε αλήτες με όλη τη σημασία της λέξης. Μου έρχονται στο μυαλό χιλιάδες λέξεις που μπορώ να περιγράψω την ανθρωποειδή μορφή σας. Ναι σε εσάς αναφέρομαι ΜΠΑΤΣΟΙ. Αυτό είστε. Βλέπετε όμως δε λέω πολλά γιατί υπάρχει και λογοκρισία κια κομπλεξισμός και αλητεία από μέρους σας. Μας έχετε κάνει να φοβόμαστε. Είστε τρομοκράτες ΜΑΤ και ασφαλήτες. Θέλω να σας δω να πεινάτε, να λιμοκτωνείται, να δω ρε πώς θα αντιδράσετε τότε.
Να σας χαίρονται οι μάνες σας... Αλλά μάλλον μέχρι και αυτές θα ντρέπονται... γιατί βλέπουν οτί κάτω από τον πάτο του βαρελιού που έχουμε φτάσει είστε εσείς...ναι έχει και πιο κάτω για εσάς...
ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;