Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Γιωργάκη, μετά το κούρεμα έρχεται και η ΦΑΠΑ...



Όχι τόσο το τραγούδι όσο οι εικόνες του...


Μπάτσοι TV νεοναζί , όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί...


ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΟΖΩΑ..


"ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ"

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα του Υποδιοικητή Μάρκος στον εξεγερμένο λαό της Χιλής

 

 Παρακαλείται να διαβαστεί όλο.

Αδέρφια (αδερφοί κι αδερφές) της Χιλής
Σας μιλάω εξ ονόματος των γυναικών, των ανδρών, των παιδιών και των γέρων του εθνικο-απελευθερωτικού στρατού των Ζαπατίστας, της τεράστιας πλειοψηφίας των ιθαγενών Μάγιας, που αντιστεκόμαστε στα βουνά του νοτιανατολικού Μεξικού για την ανθρωπότητα, ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό.
Ευχαριστούμε τους αδερφούς και τις αδερφές που μας έδωσαν σήμερα την ευκαιρία να φτάσει ο λόγος μας στην επαναστατημένη Χιλή.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Δεν Πληρώνω»: Σβήνουν τα φώτα για το χαράτσι ακινήτων (Διαδώστε το παντού)



Με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα στο σκοτάδι», το κίνημα «Δεν Πληρώνω» καλεί τους πολίτες να σβήσουν τα φώτα από τις 7 μ.μ. της Παρασκευής μέχρι το πρωί στις 7 π.μ. του Σαββάτου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το χαράτσι των ακινήτων.

Δεύτερο κύμα εφεδρείας (κι εσύ Ελληνάρα κοιμάσαι...)

Ετοιμάζεται με εξαιρετική σπουδή και πρωτόγνωρους για το Δημόσιο ρυθμούς η εφεδρεία νούμερο 2, που θα προκύψει πρώτα απ' όλα από το δραστικό μαχαίρι κατά 30% σε όλες τις οργανικές μονάδες της δημόσιας διοίκησης που σχεδιάζει η κυβέρνηση από τις αρχές του νέου χρόνου.
«Αόρατο» το μέλλον χιλιάδων υπαλλήλων στις υπό κατάργηση μονάδες  

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πάρτη μάνα σου και μπρος

Ο Κώστας Καίσαρης με αφορμή τα συνθήματα στα γήπεδα ανατρέχει στις διαδηλώσεις και στις διαμαρτυρίες. Από το 1965 μέχρι σήμερα με τον κόσμο να επιλέγει πάντα λάθος ανθρώπους. Και όταν βγαίνει στους δρόμους για πάρτη τους και τους ψηφίζει.




"Δεν σε θέλει ο λαός..." Η ιστορία επαναλαμβάνεται μισόν αιώνα μετά. Το σύνθημα αυτό είχε ακουστεί για πρώτη φορά στα Ιουλιανά του 1965: "Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτη μάνα σου και μπρος". Κι αφορούσε τον τότε Βασιλιά Κωνσταντίνο και τη βασιλομήτωρ Φρειδερική.

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;