Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτογράφιζε τη γυναίκα του σε όλα τα στάδια του καρκίνου

Φωτογράφιζε τη γυναίκα του σε όλα τα στάδια του καρκίνου

Ένας φωτογράφος απαθανατίζει όλα τα στάδια του καρκίνου που πέρασε η γυναίκα του, ως το τέλος…

Πρόκειται για τις στιγμές που απαθανάτισε ο φωτογράφος Angelo Merino στο φακό με τη σύζυγό του Jennifer κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων του καρκίνου της μέχρι το τέλος.
Ο σύζυγός της συνοδεύει τις φωτογραφίες του με το πιο κάτω κείμενο:
«Δυστυχώς, η πλειοψηφία του κόσμου προτιμά να μη συζητά αυτές τις πραγματικότητες. Ο κόσμος νομίζει ότι πρόκειται γενικά κι αόριστα για μια εμπειρία που αν επιβιώσεις, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όμως η κανονικότητα δεν υφίσταται στα χωρικά ύδατα του καρκίνου. Αυτοί που πάσχουν, πρέπει να καθορίζουν μια νέα πραγματικότητα κάθε μέρα. Πώς μπορούν όμως να καταλάβουν αυτό που ζούσαμε κάθε μέρα; Οι φωτογραφίες μου δείχνουν αυτήν τη συμβίωση. Δείχνουν τις προκλήσεις, τις δυσκολίες, το φόβο, τη θλίψη και την ελπίδα που η Τζένιφερ είχε να αντιμετωπίσει, ενώ πάλευε με την ασθένεια. Το σημαντικότερο όμως από όλα: αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν την αγάπη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;