Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μια συγγνώμη (Μάικ) δεν φτάνει (video)



Αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε το πληγωμένο πρόσωπο του Σασο Οζμπολντ, το απορημένο βλέμμα του την ώρα που οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και η ματωμένη φανέλα του, γράφει ολόκληρο βιβλίο!




Όχι ο Σλοβένος γκαρντ δεν είχε τροχαίο πριν το ματς με το Τριφύλλι. Του… προέκυψε κατά την διάρκειά του, όταν ο (προφανώς) «θολωμένος», Μάικ Μπατίστ, αποφάσισε να επιβεβαιώσει το παρατσούκλι του «Μπουλντόζας» και τον ισοπέδωσε κυριολεκτικά, πατώντας τον στο κεφάλι και ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος!
Η ενέργεια του Αμερικανού φόργουορντ των «πρασίνων» δεν ήταν απλά απαράδεκτη. Ηταν δολοφονική. Και είναι πραγματικά κρίμα όχι μόνο γιατί δεν σεβάστηκε τον αντίπαλό του και έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του, αλλά και για τον ίδιο. Γιατί ποτέ πριν δεν είχε δώσει δικαιώματά με την συμπεριφορά του στα παρκέ, ακόμη και σε αναμετρήσεις που ίσως να είχε πραγματικά λόγους να «ξεφύγει».
Στην συγκεκριμένη –άτυχη θέλουμε να πιστεύουμε- φάση, το μόνο που συνέβη ήταν ότι χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ. Ούτε προκλήθηκε λεκτικά, ούτε δέχθηκε κάποιο χτύπημα, ούτε τίποτα… Ο Μπατίστ αδίκησε πραγματικά τον εαυτό του, που αμαύρωσε με τέτοιο τρόπο την επί οκτώ χρόνια άψογη παρουσία του στα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ.
Το μοναδικό «συν» για τον παίκτη είναι ότι συνειδητοποίησε άμεσα το λάθος του και με το… σπρώξιμο (όπως θα δείτε στο video) του προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Ο Οζμπολντ προς τιμήν του, διατήρησε την ψυχραιμία του (όπως και οι γύρω του) παρά το γεγονός ότι αιμορραγούσε και την δέχθηκε αμέσως! Ομως, αν ο τραυματισμός του γκαρντ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας ήταν πιο σοβαρός, μια συγγνώμη δεν θα ήταν για κανέναν αρκετή…
Δείτε στο video όλα όσα ακολούθησαν της απαράδεκτης ενέργειας του Μάικ Μπατίστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;