Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα παράξενα της χρονιάς

Μοιάζουν βγαλμένα από το μυαλό κάποιου "πειραγμένου" σεναριογράφου, όμως πρόκειται για πραγματικά περιστατικά. Ο άνθρωπος με τη στύση των τριών εβδομάδων, η κατσίκα που έσπασε στριπτιζάδικο και η γυναίκα που πέθανε 114 φορές και παρέμεινε ζωντανή, σας καλούν να θυμηθείτε τις παράξενες και τρελές ιστορίες του 2010.
20. Ιερή ηδονή

 Ως γνωστόν οι γυναίκες χρειάζονται έναν λόγο για να κάνουν σεξ και οι άνδρες απλώς ένα μέρος. Όταν όμως και η σύντροφος δεν κολλάει σε λεπτομέρειες τότε η ερωτική πράξη μπορεί να γίνει οπουδήποτε! Δείτε εδώ πως τα αγκομαχητά της ηδονής μπλέχτηκαν με το κήρυγμα του ιερέα.
19. Και όμως δεν είναι Έλληνας

 Σουηδός μας έβαλε τα γυαλιά. Μπορεί εδώ να έχουμε επίδομα έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία μας (στο δημόσιο πάντα), αλλά στη Σουηδία μπορείς να πάρεις χιλιάδες δολάρια ως ανάπηρος και να χορεύεις με μασκότ σε πάρκα. Εκτός αν σε καρφώσει ο γείτονας. Ντροπή στον Αρτέμη Μάτσα που κάρφωσε το παλικάρι της ιστορίας μας. Δείτε εδώ.
18. Η κατσίκα της οργής

 Είναι μερικές φορές που σου έρχεται να σπάσεις τα πάντα. Έτσι, επειδή έχεις τέσσερα πόδια και τρως όλη μέρα χόρτα. Επειδή, είσαι κατσίκα δηλαδή δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λίμπα ένα στριπτιζάδικο; Τι; Κατσίκα; Αν δεν μας πιστεύετε δείτε εδώ την ιστορία μιας κατσίκας με άγριες διαθέσεις.
17. Το μέγεθος μετράει

 Κέντρο διασκέδασης κερνάει τις γυναίκες ποτά, ανάλογα με το μέγεθος του στήθους τους. Πραγματικά πρωτοπωριακό. Το κάνουν όλοι οι άνδρες από τότε που πρωτοπάτησε γυναίκα σε μπαρ. Δείτε εδώ πως το κλαμπ ΟverEasy αντικατέστησε το "Ladies Night" με το "Fill My Cups".
16. Το φλερτ είναι περιττό

 Τι κάνεις όταν σου αρέσει μια γυναίκα και θεωρείς ότι ανταποκρίνεται στις ματιές πάθους που της ρίχνεις. Βγάζεις έξω τα προσόντα σου και τα επιδεικνύεις σε δημόσιο χώρο. Επιτυχία 100%. Αν σας φαίνεται τρελό, ο ήρωας της ιστορίας μας έχει αντίθετη άποψη. Δείτε εδώ.
15. Αθέμιτος ανταγωνισμός

 Μάρκετινγκ, διαφήμιση και αηδίες. Αν θες να πετύχεις χρειάζονται χτυπήματα κάτω από τη μέση. Για παράδειγμα εξαφανίζεις από τους χάρτες τους ανταγωνιστές σου. Δείτε εδώ πώς μια δαιμόνια ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου, έκανε κίνηση ματ στον ανταγωνισμό, χρησιμοποιώντας την Google.
14. Προίκα για τετράποδο

 O Φώκνερ έχει γράψει ότι ένας τζέντλεμαν πρέπει να αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεών του. Αυτό ακριβώς ζήτησε ο ιδιοκτήτης μιας κατσίκας στη Μοζαμβίκη, από δύο νεαρούς, που πέρασαν μια "καυτή βραδιά" με το ζώο του. Δείτε εδώ την προσπάθειά του να λάβει... προίκα από τους βιαστές της κατσίκας!
13. Ταχύτατη εκμάθηση

Aν ξοδεύετε χρόνο και χρήμα στα φροντιστήρια, προσπαθώντας να μάθετε ξένες γλώσσες, να ξέρετε πως υπάρχει και άλλος δρόμος (ολίγον επικίνδυνος). Δείτε εδώ την ιστορία μιας νεαρής Κροάτισσας, που μετά από ατύχημα ξύπνησε... Άγκελα Μέρκελ (μπρρρρ).
12. Το ατύχημα των (ανδρικών) ονείρων

"Ακόμα και η δόνηση από έναν φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να την ανάψει". Δεν νομίζω ότι πρέπει να γράψω κάτι άλλο για να πατήσετε το λινκ. Δείτε εδώ το πολύ ενδιαφέρον ατύχημα μιας νεαρής βρετανίδας και τρέξτε να πάρετε Wii!
11. Χωρίς νερό μπορεί

 Όσοι υπερηφανεύονται για την εγκράτειά τους στο φαγητό, θα πρέπει να γνωρίσουν τον Ινδό της ιστορίας μας. Παραμένει χωρίς τροφή τα τελευταία 74 χρόνια. Δείτε εδώ το μυστικό του
10. Το μαρτύριο του σαρωτή

 Για τους σαρωτές στα αεροδρόμια όλοι έχετε ακούσει. Και για τις αντιδράσεις επίσης. Τι γίνεται όμως όταν ένας υπάλληλος με μικρό πέος περνάει από τον σαρωτή και οι συνάδελφοί του ξεκαρδίζονται καθημερινά στα γέλια; Δείτε εδώ τι γίνεται!
9. Το μυστήριο του τζακούζι

 Ολημερίς το γέμιζαν, το βράδυ άδειαζε. Ο λόγος για το τζακούζι ξενοδοχείου στη Βόρεια Αφρική, του οποίου το νερό εξαφανιζόταν μυστηριωδώς. Δείτε εδώ ποιος "Μπελάς" ήταν υπεύθυνος για τη διαρροή.
8. Καπνιστής από κούνια

Οι  περισσότεροι καπνιστές, αναφέρονται συνήθως με υπερηφάνεια στο πόσο μικροί άρχισαν το κάπνισμα. Μεγάλο κατόρθωμα! Τον πιτσιρικά της ιστορίας μας πάντως δεν τον πιάνει κανείς. Δείτε εδώ τον 2χρονο θεριακλή, η εικόνα του οποίου με το τσιγάρο στο στόμα έκανε το γύρο του κόσμου
7. Η χαμένη αθωότητα

 Όταν ακούτε ότι ένα παιχνίδι ονομάζεται "ήλιος ή αστέρι" και το μυαλό σας πάει σε διαγωνισμό γνώσεων με θέμα το διάστημα, τότε ένα φωτοστέφανο βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σας. Δείτε εδώ πως πέντε έφηβες έμειναν έγκυες συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι που ξεπερνά κάθε φαντασία.
6. Έπιασε 13αρι

 Ο αριθμός 13 έχει συνδεθεί με τη γρουσουζιά, λόγω της σφαγής των Ναϊτών στις 13 Οκτωβρίου 1307. Αν όμως μαζευτούν πολλά 13αρια μαζί, μέχρι και από κεραυνό γλυτώνεις. Δείτε εδώ την ιστορία του παιδιού που στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του.
5. Καυγάς λάθος στιγμή

 Γενικά οι καυγάδες σπάνια βγάζουν σε καλό. Ειδικά αν οι άλλοι είναι περισσότεροι. Αλλά πραγματικά πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να τσακωθείς με τον άνθρωπο που σου κάνει τατουάζ στην πλάτη; Δείτε εδώ την ιστορία ενός καυγατζή, που απέκτησε ένα επιπλέον… πέος.
4. Τόπλες κατά της κρίσης

 Ζούμε στην εποχή της ιδέας. Όταν την έχεις δεν καταλαβαίνεις ούτε από κρίση ούτε από τίποτα. Δείτε εδώ πώς με μια μαγική κίνηση, η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου αύξησε την πελατεία της. Al Bundies όλου του κόσμου ενωθείτε και τρέξτε για κούρεμα!
3. Πολύ σκληρή για να πεθάνει

 Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για το "σύνδρομο ξαφνικού θανάτου"; Πιθανότατα η παράταση κάποιου δραματικού αγώνα ποδοσφαίρου. Για μια 55χρονη Βρετανίδα οι τρείς αυτές λέξεις σημαίνουν απλώς έναν εφιάλτη διαρκείας. Δείτε εδώ τη συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που πέθανε 114 φορές και επέστρεψε στη ζωή. Μπόνους η ατάκα των γιατρών όταν ρωτήθηκαν πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
2. Το δέντρο που πληγώναμε

 Ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τα βίτσια του καθενός; Ο Γούντυ Αλεν λέει ότι στο σεξ όλα επιτρέπονται ωστόσο θα πρέπει να τραβάμε μια γραμμή στις κατσίκες. Για δέντρα πάντως δεν είπε τίποτα. Δείτε εδώ πώς πέθανε ο Κέβιν. Ζωή σε μας και στα δέντρα.
1. Στύση μέχρι θανάτου

 Όταν ακούς για στύση τριών εβδομάδων, χαμογελάς ενστικτωδώς. Και τα γουρούνια όμως έχουν 30 λεπτά οργασμό, αλλά η μοίρα τους είναι το σφαγείο. Δείτε εδώ, πως ένας Ινδός κράτησε ψηλά τη... σημαία για 21 μέρες και έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;