Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Είναι η ΠΑΣΠ , ΠΑΣΟΚ ή δεν είναι;;;






Αναζητώ την απάντηση εδώ και καιρό...
Είμαι πολύ μπερδεμένος , ιδρώνω και ξεϊδρώνω , θέλω επιτέλους να μου πει κάποιος, είναι η ΠΑΣΠ , ΠΑΣΟΚ ή δεν είναι;;;

Έχει πάει 12 τα μεσάνυχτα κι ακόμη σκέφτομαι...και σκέφτομαι...και σκέφτηκα...
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν αποτελεί προέκταση του ΠΑ-ΣΟΚ αν και αποτελεί την φοιτητική παράταξη του ΠΑ-ΣΟΚ μέσα στα πανεπιστήμια... Είμαι σίγουρος κι εσείς όπως κι εγώ μπερδευτήκατε...
Μία σειρά από γεγονότα πιστεύω θα ξεμπερδέψει κι εσάς κι εμένα..!
Προσωπική και ταπεινή μου άποψη είναι οτί όταν βλέπω κάποιον να κάνει πλάτες σε κάποιον τότε μάλλον αυτοί οι δύο τα έχουν κάνει πλακάκια και τα έχουν συμφωνήσει πλήρως.
Με τη ματιά ενός όχι και τόσο πολιτικοποιημένου φοιτητή , αλλά ενεργού , παρ όλα αυτά εγώ βλέπω το εξής. Δε μπορώ να ακούω τους Πασπίτες-Πασόκους να κάνουν πολύ προκλητικά πλάτες στο ΠΑ-ΣΟΚ με επικλήσεις στο συναίσθημα και ανούσιες(κενού περιεχομένου) τοποθετήσεις και ανακοινώσεις υποστηρίζει , αβαντάρει και υπνοτίζει τον φοιτητικό σύλλογο για αυτές τι εξοργιστικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Δε μπορώ να βλέπω την κυβερνητική παράταξη του ΠΑ-ΣΟΚ να σνομπάρει , να σαμποτάρει και να γαμάει τις συνελεύσεις , το μοναδικό ΜΑΖΙΚΟ και ΑΜΜΕΣΟ όπλο των φοιτητών.
Μπαίνουν βγαίνουν , μπαίνουν βγαίνουν , έχουν κάνει τις συνελεύσεις παιχνιδάκι τους...τις έχουν απολιτικοποιήσει και ισοπεδώσει εντελώς...
Εκεί που οι αριστερές φοιτητικές παρατάξεις και συλλογικότητες επιδιώκουν να δημιουργήσουν και να διαμορφώσουν ένα μαζικό φοιτητικό κίνημα απέναντι σε ότι έρχεται και κυρίως αυτόν τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ οι κύριοι μεγαλοσυνδικαλισταράδες και φοιτητοπατέρες της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ παράταξης λένε "Κάτσε να κατέβει ο νόμος και τότε θα κατεβάσουμε και καταλήψεις και πορείες κλπ κλπ". Ε όχι όμως ρε μάγκες , δεν είναι έτσι. Δε σηκώνεται κίνημα σε μία μέρα. Και κακά τα ψέματα αυτός είναι ο στόχος σας, η μη δημιουργία και διαμόρφωση ενός κινήματος αντίδρασης και ανατροπής, ενός κινήματος που δε θα είναι θεατής στην ψήφιση του νόμου αλλά θα ανατρέψει και αποτρέψει ένα νόμο ΕΚΤΡΩΜΑ. Για ακόμη μία φορά πλάτες στο ΠΑ-ΣΟΚ, και ρε πούστη μου να δεχτώ οτί αυτοί οι φοιτητοπατέρες μετέπειτα θα έχουν ένα όφελος μέσα από αυτή τη βρώμικη και χυδαία δράση τους αλλά εσείς ρε παίδες που σκάτε με τρένα στο τέλος κάθε συνέλευσης τι σκατά όφελος έχετε;;; Τι σκατά σας λένε και σας πείθουν;;; Για τον Ανδρέα;;; Τα άκουσα κι εγώ...Τι να το κάνω αν ο Ανδρέας έκανε τα όσα (που δεν τα έκανε αλλά λέμε τώρα), το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Σας κέρασαν ένα ποτό και πέσατε;;; Πολύ πιθανό...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΌΣ... ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΌΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Μεγάλο το λογικό άλμα νομίζω , αλλά το συμπέρασμα νομίζω οτί προκύπτει και μετά από αυτό.
Ε ναι λοιπόν η ΠΑΣΠ είναι ΠΑΣΟΚ. Κι όποιος συμφωνεί ή διαφωνεί πολύ ευχαρίστως να αναλύσει την επιχειραμοτογία του...
Ευχαριστώ.

7 σχόλια:

  1. Einai... Mhn kathesai kai asxoleisai me malakes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Einai kai mh kathesai kai skeftesai aytes tis malakies... Se ligo tha mas peis kai gia tous Dapites oti psilokaloi einai... Ksypna mhn ksypnhseis apotoma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

      Διαγραφή
  3. Σε καμμία περίπτωση δεν υποστήριξα ούτε και στο ελάχιστο την ΠΑΣΠ. Αν αυτό κατάλαβες από το άρθρο μου πες το μου να το κατεβάσω!
    Δεν τρελάθηκα ακόμη. Σε δαπίτες δεν αναφέρομαι, δεν είναι άξιοι λόγου όπως και να το δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και φοιτητής εξωτερικού είχα ως δεδομένο πως η ΠΑΣΠ είναι θυγατρική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, δεν ήξερα πως υπήρχαν άτομα που είχαν αμφιβολίες... Με την ευκαιρία ήθελα να ρωτήσω γιατί στη σελίδα υπάρχει Donate από τη στιγμή που δεν σου στοιχίζει κάτι, επίσης δεν ενημερώνεται καθημερινά για να μην σου αφήνει χρόνο ώστε να χρειάζονται χρήματα για τη συντήρησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To donate υπάρχει στο blog αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όταν μαζευτεί ένα Α ποσό , όχι και πολύ μεγάλο προφανώς θα δοθεί σε άστεγους ή σε σισίτια αστέγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Koita file m egw pou eimai sth PASP tha s pw kati o Andreas me to nomo tou 82 efere polles allages sta panepisthmia prowthontan ton ekdhmokratismo kai th EFEE.EKANE LATHI ALLa ekane kai swsta.Mexri ekei omws ta teleutai xronia kanoume plates sto PASOK gt polla apla den einai komma...einai h katastrofh ths ellados.kai to vlepoume.dekth h apopsi s thn sevomai apolyta kai ontws katanow ws anexarthtos foithtis oti mas vlepeis san PASOK. Se merikes parataxeis ths PASP(oxi se oles gt yparxoun se Athina,Salonica ktlp kapoies pou mono party kathisio psifothyries ktlp kai erga mhden)pou ontws kanoun vhmata estw kai mikra na allaxei to panepisthmio genikotera pros to kalytero.Se eyxaristw poly pou me afhses na milisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;