Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Livadoura 2013 Chania Παρασκευή 2 Αυγούστου

Το “woodstock” του Αποκόρωνα!Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθούν και φέτος τα Livadoura Friends of Friends Music Festival.
Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

Οι διοργανωτές που υπόσχονται μια δεμένη διοργάνωση με στόχο να ξεπεράσει την περσινή σε μέγεθος και ποιότητα, καταθέτουν όλες τις ελπίδες τους στις τοπικές μουσικές δυνάμεις.

Αν είστε μπάντα, συγκρότημα, παρέα, ή ακόμα και σόλο μουσικός που νοιώθετε πως έχετε κάτι να πείτε, αν η φιλοσοφία σας συνάδει με αυτή των διοργανωτών, (μουσική απο-προς όλους) που θέλει να αναδείξει το επίπεδο και την δύναμη των τοπικών σχημάτων, σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες, αξίζει τον κόπο να τους στείλετε ενα email στο livadoura@gmail.com Σε κάθε περίπτωση επισκεφθείτε το σαιτ τους livadoura.com και μαρκάρετε την 2η Αυγούστου στα ημερολόγια σας!


Περισσότερες πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;