Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Scent of a Woman

          Καλησπέρα! Για μια ακόμη φορά θα σας μιλήσω για μια υπέροχη ταινία που πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Al Pacino και πραγματικά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Πρόκειται για μια παραγωγή του 1992 που ονομάζεται «Άρωμα Γυναίκας» (Scent of a woman).
          Ο Charlie ήταν ένας τελειόφοιτος μαθητής που ανέλαβε να προσέχει για ένα σαββατοκύριακο τον τυφλό Frank προκειμένου να μαζέψει χρήματα. Ο Frank οργάνωσε ένα ‘τελευταίο’ ταξίδι στη Νέα Υόρκη και
πήρε μαζί του και το νεαρό Charlie. Αφ’ ότου φρόντισε να ζήσει όλες εκείνες τις σύντομες στιγμές που θα του προσέφεραν ικανοποίηση αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του. Ο Charlie παρά το νεαρό της ηλικίας του φέρθηκε σαν ώριμος άντρας, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ακολούθησε ένας ανατριχιαστικός διάλογος που σε συγκλονίζει με κάθε του λέξη. Αρχικά η σχέση των δύο αντρών ξεκίνησε πολύ δύσκολα αλλά στην πορεία εξελίχθηκε σε μια δυνατή φιλία.        

Η ερμηνεία του Al Pacino σε αυτή την παραγωγή για την οποία βραβεύτηκε και με Oscar είναι απίστευτη. Σε καθηλώνει σε κάθε λεπτό και είναι σε θέση να αγγίξει τα πιο ευαίσθητά σου σημεία. Σας υπόσχομαι ότι αυτή η ταινία θα σας μείνει αξέχαστη, όχι μόνο για την υπόθεση της, αλλά κυρίως για τον μοναδικό Al Pacino!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;