Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Τέλος για το troktiko

Δεν άντεξε το troktiko... Οι 16 σφαίρες που δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια, "λύγισαν" και το troktiko. Αν και προς στιγμή φάνηκε ότι μετά το χαμό του "εμπνευστή της ιδέας και του οράματος" το troktiko θα συνέχιζε με την ίδια γνωστή συνεχή ροή των αναρτήσεων, όλοι βλέπαμε ότι τίποτα δεν ήταν το ίδιο όπως πριν.

Μέχρι τις 9.59μ.μ το troktiko συνέχιζε με θέματα επικαιρότητας. Από τις 10 και μετά τα πάντα άλλαξαν. Μπήκε ο "αυτόματος"... Κάτι είχε συμβεί. Για μιάμιση ώρα συνεχόμενες αναρτήσεις με σχόλια αναγνωστών για το χαμό του Σωκράτη Γκιόλια. Προφανώς είχαν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.
 
Στις 10.43μ.μ. μπαίνει το πρώτο αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Ένα-ένα τα παιδιά που έγραφαν στο troktiko αποχαιρετούν. Στις 11.55μ.μ. μπαίνει και το τελευταίο. Δέκα λεπτά αργότερα στις 12. 15π.μ ακολουθεί το τραγούδι του Καζαντζίδη αφιερωμένο στον Σωκράτη.
 


Και στις 12.18π.μ. πέφτουν οι τίτλοι τέλους:

"Η τελευταία ανάρτηση του troktikou - Καληνύχτα Ελλάδα

Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.

Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;