Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

«Ατομική βόμβα»

«Ατομική βόμβα»!
Στοιχεία-σοκ για την αγορά. Λουκέτο ετοιμάζονται να βάλουν 175.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ. Την ίδια στιγμή οκτώ στις δέκα κατέγραψαν μεγάλη μείωση του τζίρου.
Πάνω από 200.000 οι χαμένες θέσεις εργασίας.

Σπείρα Αλβανών κακοποιών εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Λήστευαν τράπεζες, καταστήματα ΕΛΤΑ, σούπερ-μάρκετ και σπίτια στους νομούς Αττικής, Κορινθίας, Εύβοιας και Αργολίδας. Είχαν μετατρέψει σε οπλοστάσιο διαμέρισμα στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το υπουργείο Εργασίας νέα μέτρα», δήλωσε την Τετάρτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι αισθάνεται περήφανος γιατί έπιασε πρώτος τους στόχους που είχε θέσει το Μνημόνιο.

Έληξαν τα πλέι οφ των Πανελλαδικών : Μεγάλη πτώση καταγράφουν οι βάσεις, κυρίως στα Τ.Ε.Ι. Αντίθετα, άνοδο σημειώνουν οι Οικονομικές Σχολές. Σταθερές οι Νομικές. Μικρές αυξομειώσεις στις Ιατρικές. Περίπου 4.000 κενές θέσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αλλαγές από το 2013-2014 στο σύστημα των πανελληνίων, προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. Στόχος, σύμφωνα με την υπουργό, ο περιορισμός της χρονικής διάρκειας των εξετάσεων.

Δύο άτομα τραυματίστηκαν την Τετάρτη σε απόπειρα ένοπλης ληστείας σε εκδοτήριο εισιτηρίων στο λιμάνι της Κυλλήνης. Ασύλληπτα παραμένουν -στο μεταξύ τα άτομα που λήστεψαν την Τρίτη την Εθνική τράπεζα στην Αλόννησο και διέφυγαν με φουσκωτό.

Ένα ακόμη άτομο έχασε τη ζωή του από τον «Ιό του Δυτικού Νείλου» στη Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων στους εννέα. Ξεπερνά τους 100 ο αριθμός των κρουσμάτων.

Χρηματιστήριο Αθηνών : Στο συν 0,09% , στις 1.546 μονάδες. Στα 40 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η αξία των συναλλαγών.

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κατά Αστυνομικού Τμήματος στη Βαγδάτη την Τετάρτη. Τουλάχιστον 11 άτομα σκοτώθηκαν και 38 τραυματίστηκαν.

«Βασιλικά» κουφέτα την Τετάρτη στις Σπέτσες για το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας. Έκτακτα μέτρα ασφαλείας τέθηκαν σε ισχύ λόγω της παρουσίας δεκάδων εστεμμένων και άλλων διασήμων στο νησί.

Σοκ στη Βρετανία από βίντεο που κυκλοφορεί στο Ίντερνετ και στο οποίο φαίνεται μία γυναίκα γύρω στα 60, να βάζει μέσα σε σκουπιδοτενεκέ μία γάτα. Ευτυχώς το συμπαθές τετράποδο επέζησε, παρότι έμεινε κλεισμένο πάνω από 15 ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ: Ενισχύονται σταδιακά οι βοριάδες στο Αιγαίο. Λίγα σύννεφα προβλέπονται την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;