Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία σε κλαμπ του Παναθηναϊκού.

Έφοδο πριν από λίγη ώρα πραγματοποίησε η αστυνομία Χανίων στο κλαμπ του Παναθηναϊκού στο κέντρο της πόλης.
Αρχικά είχαν σπέυσει στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου μία διμοιρία των ΜΑΤ για τυχόν επεισόδια αφού σήμερα στα Χανιά γινόταν ο τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στα Βρυλίσσια.
Κατα την επιστροφή των οπαδών της ΑΕΚ από το γήπεδο πέρασαν κάτω από το κλαμπ του Παναθηναϊκού προκαλώντας την αντίδραση των ατόμων που βρίσκονταν μέσα. Μετά από αρκετά φραστικά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και αρκετές πεταμένες πέτρες των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην ταράτσα και στις βεράντες πολυκατοικίας προς αυτούς της ΑΕΚ απόφάσισε να παρέμβει η αστυνομία η οποία απομάκρυνε τους οπαδούς της ΑΕΚ από το σημείο. Μετά από λίγα λεπτά και μετά την αποκατάσταση της ηρεμίας η αστυνομία αποφάσισε να κάνει έφοδο στο κλαμπ συλλαμβάνοντας όσα άτομα ήταν μέσα. Μέχρι αυτή την ώρα υπάρχει στο σημείο αρκετή αστυνομική δύναμη υπό των φόβο κι άλλων επεισωδίων.

http://vrasmos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;