Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Στα ίδια επίπεδα η οθόνη του iPhone 5

Οι φήμες για την οθόνη του επόμενου iPhone δίνουν και παίρνουν, ωστόσο η εταιρία δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά της. Οι φίλοι του κινητού που περίμεναν μία μεγαλύτερη οθόνη με διαγώνιο 4 ιντσών θα απογοητευθούν, αφού κάποια νέα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως η επόμενη Retina Display θα παραμείνει στις 3.5 ίντσες, με μικρές πιθανότητες να μεγαλώσει ελάχιστα και να φτάσει τις 3.7 (ίντσες).



Μάλιστα, ένα πρωτότυπο τμήμα της οθόνης έπεσε στα χέρια ιστοσελίδας του εξωτερικού και οι πρώτες εντυπώσεις αναφέρουν πως δε διαφέρει πουθενά από αυτή του iPhone 4. Τα παραπάνω μας οδηγούν σε δύο συμπεράσματα: είτε πως το iPhone 5 δε θα έχει σημαντικές αλλαγές, είτε πως το iPhone 4S θα είναι ο ενδιάμεσος σταθμός μέχρι την έλευση της πέμπτης έκδοσης της συσκευής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;