Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ντροπή σας μπ@#$%^δοι...

Χρυσαυγίτες στο κέντρο της Αθήνας κυνηγούν μετανάστες να τους χτυπήσουν και να τους σκοτώσουν... Ρε δε ντρέπεστε καθόλου;;; Ρε μπ@#$^&δοι εσείς πρέπει να απελαθείτε από τη χώρα, όχι αυτοί.
Δείτε το σκοκαριστικό βίντεο.




Τα πρόσωπά τους έχουν αποτυπωθεί από τον φωτογραφικό φακό αλλά και από κάμερες ασφαλείας. Οι στιγμές που έζησαν όλοι χθες στην Ομόνοια έλληνες και αλλοδαποί θα χαραχθούν για πάντα στη μνήμη τους.

Διψασμένοι για αίμα, κρανοφόροι και μη, κραδαίνοντας ρόπαλα, αλλά και μαχαίρια κυνηγούν μέσα στον κόσμο μετανάστες. Και όλα αυτά στην πλατεία Ομονοίας, ίσως το πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο μαζί με το Σύνταγμα.

Οι σκηνές που θα δείτε είναι αποκαλυπτικές. Μια οικογένεια, βρίσκεται την στιγμή της επίθεσης έξω από ένα μαγαζί. Η μητέρα, ο πατέρας και το παιδάκι τους. Μετανάστες. Βλέπουν τους ακροδεξιούς να κατευθύνονται προς το μέρος τους απειλητικά. Ο καταστηματάρχης τους γνέφει να μπουν μεσα. Το κάνουν και κρύβονται πίσω από έναν πάγκο.

Κάποιος από εκείνους που διψούν για εκδίκηση υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ρωτάει τον καταστηματάρχη μήπως κρύβει αλλοδαπούς στο μαγαζί του. Εκείνος το αρνείται και τελικά ο άνδρας φεύγει.
Λίγο μετά η οικογένεια φεύγει να σωθεί από το μένος των επίδοξων δολοφόνων της!

4 σχόλια:

  1. to diko m sxoleio einai oti kala tous ekanan kai liga tous ekanan..o pakistanos rwtaei gatitoys koinigousasn?gt enas patrioths tou skotose ena ellhna..kai emeis phgame sthn olandia afstralia kanada alla den ta kanameafta makari na efevgan oloiaftoi oloi oi alodapoi apo thn elada thn ellada mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι πραγματικά μακάρι να μην υπήρχαν μετανάστες. Μακάρι οι άνρθωποι να μην έφταναν στο σημείο να αφήσουν να πάντα στην χώρα τους για να μπορέσουν να ζήσουν σε μία άλλη χώρα.
    Αλλά έτσι το θέλουν κάποιοι. Όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συμβάλει στον πόλεμο της Λιβύης πώς θέλει εσύ να μην έρθει ο Λίβυος στην Ελλάδα ή σε όποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα; Αγού εσύ ο ίδιος τον διώχνεις από τη χώρα του τι να κάνει;
    Επίσης υποστηρίζεις οτί καλά τους κάνουν , δε μου λες ρε ρατσιστάκο εσύ τι θα έκανες αν δε μπορούσες να ζήσεις , αν σου έλειπαν μέχρι και τα απολύτως απαραίτητα; Όλα τα περιστατικά κοινωνικής παθογένειας οφείλονται αποκλειστικά στην εξαθλίωση που ζούμε από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
    Θα έπρεπε να έχεις καταλήξει οτί ένας μετανάστης δεν είναι αντίπαλος και ανταγωνιστής σου, παλεύετε και οι 2 για τα ίδια δικαιώματα.
    Παλεύετε κι οι 2 κάτω από τους ίδιους όρους με τα ίδια όνειρα. Είστε και οι 2 εξαθλιωμένοι εργαζόμενοι ή άνεργοι.
    Επίσης επειδή πολλοί λένε οτί για την εγκληματικότητα φταίνε μόνο οι μετανάστες, σύμφωνα με έρευνες το μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικών ενεργειών γίνεται από έλληνες και όχι από αλλοδαπούς.
    Επίσης κάπου αναφέρεις οτί τον κοινηγούσαν επειδή ένας πατριώτης σκότωσε έναν έλληνα. Δε μου λες επειδή ο Πάσαρης σκότωσε 10 ρουμάνους εγώ απαγορεύεται να πάω στη Ρουμανία;; Καλά τόσο χαζός είσαι;;
    Κι όσο για την Ελλάδα ας μην το πιάσουμε καλύτερα το θέμα αυτό. Δεν τις φταίνε όλα τα άλλα και τις φταίνε οι μετανάστες.
    Ε ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
    Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή τα ελεγχόμενα κανάλια της χώρας το μόνο που κάνουν είναι να κοιμίζουν και να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο εμείς πρέπει να γινόμαστε εχθρικοί...
    Δεν είναι τυχαίο που οι ειδήσεις για εγκληματικές ενέργειες από έλληνες δεν παρουσιάζονται από τα κανάλια κι ας είναι περισσότερες από αυτές των αλλοδαπών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H AΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝΕ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ..ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ(Π.ΑΡΕΩΣ) ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ...ΤΥΧΑΙΟ ?, ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;