Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στον κ.Φραγκούλη, πρόεδρο του τμήματος Βιολογίας του Παν. Αθηνών

Γι αυτό το άρθρο:
http://www.aixmi.gr/index.php/stop-katalhpseis-pwspeisame-foithtes/#comment-25273 


Ωραία δηλαδή τώρα που άνοιξαν τα πανεπιστήμια όλα καλά! Επανερχόμαστε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Σα να μη συμβαίνει τίποτα. Έχετε ιδέα κύριε Φραγκούλη για ένα νέο νόμο που ψηφίστηκε;; Έχετε ιδέα τι λέει αυτός ο νόμος;; Έχετε ιδέα οτί αυτός ο νόμος καταστρέφει ότι είχε απομείνει στην ακαδημαϊκή κοινότητα;; Έχετε ιδέα τι θα κάνει η γενιά μας (οι σημερινοί φοιτητές) όταν θα πάρουμε αυτό το κωλόχαρτο(πτυχίο);; Έχετε ιδέα ποιος θα μας συντηρεί;;
Και εν τέλει έχετε ιδέα πόσο μαντάρα τα έκανε η πλήρως αποτυχημένη γενιά σας;;
Ε λοιπόν μάλλον δεν έχετε ιδέα.. Μάλλον ζείτε στην δική σας έπαυλη και στον δικό σας φανταστικό κόσμο..

Μάλλον δε γνωρίζετε οτί εμείς είτε σε 2 είτε σε 8 χρόνια να βγούμε θα είμαστε ΑΝΕΡΓΟΙ. Κι αυτό οφείλεται στην σάπια γενιά σας. Στη γενιά που ακόμη και την σημερινή ύστατη στιγμή που η νεολαία μου δεν είναι έτσι. Ο πρωθυπουργός και τα κόμματα που ΕΣΕΙΣ ψηφίσατε πανηγύριζαν λέγοντας οτί πέτυχαν επιμήκυνση του δανείου μέχρι το 2030. Ναι ωραίο ακούγεται. Αλλά εσείς το 2030 θα είστε 3 μέτρα κάτω από το χώμα.. Ενώ εμείς τότε θα ξεκινάμε τις ζωές μας με όρους που έχουμε να τους δούμε εκατοντάδες χρόνια.
Κύριε Φραγκούλη αντί τώρα να πολεμήσετε για τα παιδιά σας , ή μάλλον όχι για τα δικά σας παιδιά αφού αυτά από τον τρόπο που μιλάτε τα έχετε σίγουρα εξασφαλίσει οικονομικά και όχι μόνο, αλλά για τα παιδιά των άλλων , αυτών που κάθε μέρα παλεύουν για να ζήσουν και να στείλουν στα παιδιά τους.
Έκοψαν στους γονείς μου τόσα χρήματα , εγώ σαν φοιτητής δε μπορώ να βρω δουλειά πουθενά , τι μου προτείνετε να κάνω λοιπόν; Εσείς που με τόση ευκολία κρίνετε , θα μου βρείτε μία λύση.
Περιμένω την απάντηση σας κύριε Φραγκούλη, πρόεδρε του τμήματος Βιολογίας.

Υ.Γ: Γιατί ας μην ξεχνάμε και το βασικό λόγο που θέλετε να ανοίξετε τη σχολή σας. Πόσα χάνετε από την έρευνα κύριοι μεγαλοκαθηγητάδες;; Πολλά..! Αλλά εμείς χάνουμε περισσότερα..
Να είστε καλά και καλά μυαλά.
Ένας αγανακτισμένος νέος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;