Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παρατηρητήριο βιντεοσκόπησης διαδηλώσεων θέλει ο Παπουτσής

Την δημιουργία ενός παρατηρητηρίου βιντεοσκόπησης διαδηλώσεων πρότεινε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χ. Παπουτσής, μιλώντας σε εκδήλωσε που διοργάνωσαν τα σωματεία των αστυνομικών με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια βιαιοπραγίας κατά δημοσιογράφων.


Σύμφωνα με τα όσα είπε, το παρατηρητήριο θα στελεχώνεται από έγκριτους πολίτες κοινής αποδοχής, οι οποίοι θα είναι ως επί το πλείστον νομικοί.
Πρόσθεσε πως έχει εφαρμοστεί σε άλλες χώρες και ότι το υλικό αυτό θα μπορούσε να κρατείται με εγγύηση της Βουλής και να χρησιμοποιείται στις δίκες ως αποδεικτικό, σε περιπτώσεις οποιασδήποτε μορφής βίας.
Ο Χ. Παπουτσής τόνισε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν γίνεται οι δημοσιογράφοι να φορούν διακριτή στολή στις διαδηλώσεις. Τέλος τόνισε πως από όσο γνωρίζει οι ένστολοι δεν περιλαμβάνονται στις ρυθμίσεις του ενιαίου μισθολογίου.
-----------------------------------------
Σχόλιο:
"Για την προστασία και μόνο των πολιτών και των διαδηλωτών το κάνουμε , όχι για τίποτα άλλο.
Εντάξει τώρα επειδή έχουμε βγάλει κι ένα νόμο για την κουκούλα δεν έχει σχέση αλλά εσύ μαλακισμένο που θα κατέβεις στην πορεία την έκατσες..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;