Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στην βουλή το άγριο «ψαλίδι» στα αναπηρικά επιδόματα

Με ερώτησή τους προς τους υπουργούς εσωτερικών και οικονομικών οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Η. Διώτη και Μ. Κριτσωτάκης ζητούν εξηγήσεις για το “ψαλίδι” 60% στα προνοιακά επιδόματα.

Όσα και να του κόψετε αυτός θα είναι εκεί στο δρόμο και θα δείχνει το παράδειγμα για όλους...
 


Στην ερώτηση επισημαίνεται ο “άδικος χαρακτήρας” και το “ανεξήγητο σκεπτικό” της υπουργικής απόφασης και τονίζεται με έμφαση ότι “η απαξίωση του κοινωνικού δικαιώματος στο κράτος πρόνοιας και στην ειδική μέριμνα για τις ευάλωτες ομάδες βάλλει κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας”.
Οι ερωτώντες βουλευτές αξιώνουν “άμεσες ενέργειες για την καταβολή και του υπολοίπου 60% των ποσών των προνοιακών επιδομάτων στους δήμους της χώρας, για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2011” δεδομένου μεταξύ άλλων ότι η παροχή του μηνιαίου προνοιακού επιδόματος στους δικαιούχους ΑμεΑ και απόρους, αποτελεί ένα επιπλέον μικρό έσοδο στην παρούσα έκρυθμη οικονομική κατάσταση”.
Όσα και να του κόψετε αυτός θα είναι εκεί στο δρόμο και θα δείχνει το παράδειγμα για όλους...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;