Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Πέντε πράγματα που μας σηκώνουν κυριολεκτικά την τρίχα (Μόνο τρόμπα!!!)

Όχι, μην πάει ο νους σας σε θρίλερ γιατί εδώ αναφερόμαστε σε ήχους, εικόνες και σκέψεις που μας ανατριχιάζουν!
Ο σαδισμός επί πίνακα
Ίσως ανήκει στην πρώτη θέση από αυτά που μας ανατριχιάζουν. Πόσες φορές συμμαθητές σας έκαναν πλάκα γρατσουνώντας τα νύχια τους στον πίνακα και εσείς ουρλιάζατε, κλείνατε τα αυτιά σας ή παρακαλούσατε να σταματήσουν να το κάνουν; Το ίδιο ισχύει και με την κιμωλία στον πίνακα αλλά στην περίπτωση που την κρατούσε ο καθηγητής αποφεύγατε να πείτε κάτι και κοιτούσατε τα χέρια σας με τις σηκωμένες τρίχες!

Σε... έσφαξε με το βαμβάκι
Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Και μόνο στην ιδέα ότι κάποιος κόβει το βαμβάκι μπορεί να με κάνει να ανατριχιάσω τόσο άσχημα, χειρότερα και από το να ακούσω σε dolby surround γρατσουνιά στον πίνακα. Εσάς αλήθεια σας ανατριχιάζει το βαμβάκι;

Όταν σπινιάρει το πιρούνι στο πιάτο
Πόσες φορές κατά λάθος (ελπίζω όχι εσκεμμένα) έχετε σπινιάρει το πιρούνι στο πιάτο με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας διαπεραστικός ήχος και ο συνδαιτημόνας σας να θέλει να σας βρίσει; Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για το μαχαίρι. Την επόμενη φορά να είστε προσεκτικότεροι γιατί εκτός του ότι προκαλεί ανατριχίλα ο συγκεκριμένος ήχος πάρει και κόντρα στο savoir vivre.

Ανατριχιαστικό βελούδο
Το βελούδο είναι ένα από τα πράγματα που ανατριχιάζουν. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν ούτε καν να το αγγίξουν, δεν αγοράζουν ρούχα με το συγκεκριμένο ύφασμα και αποφεύγουν να σκεφτούν την υφή του.

Μια κατσαριδούλα είναι στην καρέκλα
Στο πέταγμά της η καρδιά σας χτυπάει δυνατά ενώ οι τρίχες του σώματός σας έχουν πάρει την ανιούσα. Αν τυχόν και περπατήσει δίπλα σας πετάγεστε σα να σας χτύπησε ρεύμα υψηλής τάσης. Όχι άδικα αν σκεφτείτε που... συχνάζουν τα συγκεκριμένα έντομα.

  Στείλτε μας και εσείς τι σας ανατριχιάζει ώστε να κάνουμε επόμενο part!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;