Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

1.000.000 παραγγελίες για το e-FOOD.gr!

Το ορόσημο του 1.000.000 έφτασε το e-FOOD.gr, το No1 site για online delivery στην Ελλάδα σε αριθμό καταστημάτων και πόλεων.



Μετά από δυόμιση χρόνια, το e.FOOD.gr συνεχίζει να χτυπά καθημερινά κουδούνια και να προσγειώνεται σε ακόμη περισσότερες περιοχές της Ελλάδα. Οι διακοπές τελείωσαν, το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, το Mundobasket ξεκίνησε κι εμείς γιορτάζουμε τις νίκες της Εθνικής μας ομάδας αλλά και του e-FOOD.gr, αφού την ημέρα του αγώνα "Ελλάδα - Φιλιππίνες" οι παραγγελίες έφτασαν το 1.000.000. 

Μέσω του e-FOOD.gr οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 2.000 καταστήματα delivery και 30 επιλογές κουζίνας, να αναζητήσουν εντελώς δωρεάν προσφορές και να ενημερωθούν από τα reviews άλλων χρηστών για τα εστιατόρια, πριν προχωρήσουν με την παραγγελία τους. Η συνεχής αύξηση των παραγγελιών δείχνει πως οι καταναλωτές προτιμούν την ευκολία χρήσης της πλατφόρμας e-FOOD.gr, την ταχύτητα και την πληθώρα επιλογών που προσφέρονται. Η επιτυχία αυτή του e-FOOD.gr δεν επηρεάζει μόνο τους καταναλωτές. Παράλληλα, επηρεάζει και το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Με 1.000.000 παραγγελίες, σταδιακά παρατηρούν τη ροή παραγγελιών, που προέρχονται μέσω του e-FOOD.gr, να επηρεάζει και τον συνολικό τους τζίρο.
Ο Παμίνος Κυρκίνης, συνιδρυτής του e-FOOD.gr, δήλωσε σχετικά "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αύξηση των παραγγελιών μέσα σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα, καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο αριθμό - ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των Ελλήνων χρηστών του internet. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί για εμάς ένα ακόμη κίνητρο για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών".
Δοκίμασε και εσύ το e-FOOD.gr!

Για μοναδικές προσφορές 
Κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;