Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η μέρα της Μαρμότας

Καλησπέρα σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για μια από τις αγαπημένες μου ταινίες. Ο λόγος γίνεται για τη «Η μέρα της μαρμότας» (Groundhog Day). Πρόκειται για μια κλασσική ταινία του 1993 με σκηνοθέτη τον Harold Ramis. Ξέρω ότι πολλοί δεν προτιμούν τις παλιές ταινίες αλλά αυτή την προτείνω ανεπιφύλακτα! Είναι μια δραματική κομεντί με μπόλικο χιούμορ και ερμηνείες που ξεχωρίζουν. Μέσα από τη ζωή ενός εγωιστή ανθρώπου παρουσιάζονται αξίες και το νόημα της ζωής. Η αιωνιότητα είναι άχρηστη αν δεν έχεις κάποιον να τη μοιραστείς. Η αληθινή αγάπη είναι το μέγιστο αγαθό και είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να ζει κανείς.
     Ο Phil, είναι δημοσιογράφος και εκφωνεί τον καιρό σε ένα κανάλι της τηλεόρασης. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, του ανέθεσαν να καλύψει την εκδήλωση της Μαρμότας την οποία μισεί. Αυτή τη μέρα είναι κακόκεφος και βρίσκει τα πάντα ενοχλητικά. Ξυπνάει την επόμενη μέρα και συνειδητοποιεί ότι ζει τη μέρα της Μαρμότας ξανά και ξανά. Αρχικά το εκμεταλεύτηκε για να πλησιάσει τη συνάδελφό του Rita, όμως μετά κατάλαβε ότι θα ζήσει για την υπόλοιπη αιωνιότητα την ίδια μέρα…

Περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια..!
Κάντε Share και βοηθήστε μας!


1 σχόλιο:

  1. I have been surfing on-line more than 3 hours as of late, yet I by no means found any interesting article like yours.
    It’s pretty price enough for me. Personally, if
    all site owners and bloggers made good content as you probably did, the internet can be a lot more useful than ever before.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;