Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Καταγγελία για αστικό κτελ Χανίων.

Πολύ εύκολα ο τίτλος της ανάρτηση θα μπορούσε να είναι "Οδηγοί αστικού κτελ Χανίων-Οι νταβατζήδες της πόλης".
Απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά των οδηγών του αστικού κτελ Χανίων.
Για ακόμη μία φορά σήμερα(21/4/2010) το πρωί ο οδηγός του λεωφορείου που πήγαινε στο πολυτεχενείο Κρήτης προκάλεσε την δυσαρέσκεια των επιβατών-φοιτητών.
Όπως πάντα τα λεωφορεία προς το πολυτεχνείο και προς οποιοδήποτε άλλο προορισμό ξεκινούν 3 με 4 λεπτά πιο νωρίς από ότι πρέπει.
Πέρα από αυτό οι οδηγοί συνεχώς επιχειρούν να γεμίσουν πέρα από το κανονικό το λεωφορείο τους(μην ξεχνάμε οτί είναι ιδιωτικό κτελ και όσο περισσότεροι επιβάτες , τόσο καλύτερα για τον οδηγό) με αποτέλεσμα ο κόσμος μέσα στο λεωφορείο κυριολεκτικά να είναι ο ένας πάνω στον άλλο.
Αντί να γεμίζουν ασφυκτικά ένα λεωφορείο ας βάλουν κι ένα δεύτερο μικρότερο ή ας βάλουν ένα μεγαλύτερο όπως άλλωστε γίνεται και σ όλα τα πανεπιστήμια.
Βέβαια αυτό δεν αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το πολυτεχνείο όπως είναι λογικό το λεωφορείο γεμίζει(αν και πολλές φορές έχει αφήσει φοιτητές έξω λόγω της υπερπληρότητας του λεωφορείου) και τότε ο νταβατζής-μάγκας-γελοίος-αγενέστατος οδηγός σηκώνεταιο και φωνάζει δυνατά με έντονο ύφος "Ρε παιδιά πηγαίνετε πιο πίσω, άντε ρε τελειώνετε". Βέβαια αψιφά το γεγονός οτί πιο πίσω δεν έχει αφού το λεωφρείο είναι φίσκα από όρθιους επιβάτες από την αρχή εώς το τέλος του λεωφορείου. Κι αν τύχει κάποιος και μιλήσει τότε όχι μόνο του τη λέει με άσχημο τρόπο αλλά έχει τύχει να τον κατεβάσει κι από το λεωφορείο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας οδηγός λεωφορείου επιδεικνύει αυτή τη συμπεριφορά.
Τέτοιους τρόπους έχουν. Δε σέβονται τίποτα.
Και για να μη μαζοποιούμε τα πράγματα, ναι υπάρχουν κι εξαιρέσεις οι οποίες όμως  μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Καλημέρα σας.

vrasmos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;