Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Gamato.info η πολλαπλή επιστροφή ενός μύθου!!!

Υπάρχουν σκέψεις από ομάδα φοιτητών να επιστρατεύσουν όλα τα μέσα για την επανίδρυση του Gamato.info όπως ήταν αρχικά. Όπως αναφέρουν σε αποκλειστικές δηλώσεις θα επιδιώξουν να επαναλειτουργήσουν το πολυαγαπημένο μας site και να προσφέρουν στον κόσμο του διαδυκτύου και πάλι αυτή την ελευθερία επιλογών που αν μη τι άλλο μας προσέφερε το Gamato.info.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε δηλώσεις τους σε αγγλικό blog(πρόκειται για Έλληνες φοιτητές σε Βρετανικό πανεπηστήμιο) έχουν ήδη αρχίσει τις εργασίες για την μεγάλη επιστροφή του Gamato και υπόσχονται οτί σε λίγες εβδομάδες θα μπορέσουν να φορτώσουν και πάλι την αγαπημένη μας ιστοσελίδα. Αναφέρουν πως ο server θα βρίσκεται στην Νορβηγία κι αυτό γιατί από όσα μεταφέρουν η νομοθεσία της χώρας αφήνει ένα κενό που τους επιτρέπει αυτό το εγχείρημα.

Εμείς απλά μπορούμε να περιμένουμ και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!
Ανυπομονούνμε όλοι για αυτή τη μεγάλη επιστροφή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;