Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ρατσιστικές συμπεριφορές στο κέντρο των Χανίων.

Για ακόμη μια φορά παρατηρήθηκαν ρατσιστικές συμπεριφορές στο κέντρο των Χανίων. Συγκεκριμένα την τετάρτη το πρωί στην πλατεία 1866 στο κέντρο των Χανίων μεγάλος σε ηλικία κύριος επιτέθηκε σε μετανάστρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκαλώντας της πληγές στα χέρια και το σώμα. Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν μηχανές της ομάδας Ζ καθώς και ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματισμένη μετανάστρια.
Πραγματικά αυτή η κατάσταση με τους ναζί και τους ρατσιστές στα Χανιά πρέπει να σταματήσει.

vrasmos.blogspot.com

Γράψτε και τη δική σας άποψη.

10 σχόλια:

  1. Η εικόνα που παρουσάζει η πλατεία 1866 (υπό κατάληψη από αλητήριους που δεν έχουν δουλειά να κάνουν) δεν ταιριαζει με τους αδριάντες με την οποία είναι διάσπαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πού είναι το παράλογο αγαπητέ; Δεν αξίζει σ αυτούς τους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον;;
    Κρίμα είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ρατσιστικές επιθέσεις και παπαριές μας λες; Το γεγονός ότι χιλιάδες γιαχαμπήμπηδες έχουν πλημμυρίσει την πόλη και τρομοκρατούν εμάς και τα παιδιά μας δεν σε απασχολεί. Το γεγονός ότι σε περιοχές της πόλης οι ντόπιοι δεν τολμούν πια καν να περάσουν δεν σε ενοχλεί. Το ότι «εγχώριοι» (μη Κρητικοί φυσικά) ακροαριστεροί φασίστες τραμπούκοι μαζί με διάφορους παράνομους γιαχαμπήμπηδες κάνουν καταλήψεις σε ιστορικά κτήρια της πόλης για την πλάκα τους δεν σε απασχολεί! Αρκετά με την προπαγάνδα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h katastasi auti tha stamatisi otan then tha iparhoun tourkosporoi san tou logou sou.otan to katalavis auto tote kati tha gini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου κατ' αρχάς μπορείς να εκφράζεσαι καλύτερα.
    Θέλω να μου εξηγήσεις σε ποια προπαγάνδα ακριβώς αναφέρεσαι.
    Το γεγονός οτί οι άνθρωποι είναι οικονομικοί μετανάστες κι οτί ήρθαν εδώ για ένα καλύτερο μέλλον δεν μπορείς να το συλλάβεις;
    Είσαι τόσο στενόμυαλος που δε μπορείς να καταλάβειες τα αυτονόητα. Δεν σε πειράζουν αν δεν τους πειράξεις. Και φίλε μου εξήγησε μας γιατί φοβάσαι να διασχίσεις όπως λες την πλατεία 1866,μήπως είσαι κι εσύ ένας από τους χιλιάδες προκατειλημμένους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ποιον αναφέρεσαι λέγοντας τον τουρκόσπορο κύριε ανθέλληνα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. proton den einai oikonomikoi metanastes einai lathrometanastes..to oti den tous pirazis an then se piraxoun pigene volta esi meti ginaika sou vradi sti veratzerou kai sti menandrou na doume an sepiraxoun.alla den xero mporei esena na sou aresi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι οτί η νοοτροπία και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους αυτούς , τους κάνει να συμπεριφέρονται μερικές φορές έτσι. Καταλαβαίνω οτί στην εποχή μας η ξενοφοβία είναι σε έξαρση αλλά αν αλλάξει η δική μας νοοτροπία τότε τα πράγματα θα αλλάξουν΄. Και πλέον αγαπητέ φίλε δε θα φοβάσαι ή δε θα σε πειράζει να πας βόλτα με τη γυναίκα σου σ αυτές τις περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. evgenestate admin dystyxws planasthe planin oiktra. h syntriptiki pleiopshfia twn ekatomyrriwn pou exoun ftasei edw, einai apo xwres apolitistes kai me paradosi sth via.
    akoma kai oi pio normal, vlepontas thn xlidi pou zoun oi ellhnes (me daneia) nomizete oti den exoun mnhsikakia gia th dikh tous ftxwxia?
    hdh oi misoi apo aftous zoun apo porneia klopes kai narkwtika.
    den einai opws ta nomizete.
    an zousate sto kentro ths athinas tha vlepate oti oi agnes protheseis kai h kalosini den arkoun gia omali entaksi kai symviwsi EKATOMYRION SOMALWN - NIGHRIANVN KLP APO emfylioys kai xwres me tromaktiki via.
    dystyxws einai vomva etoimi na ekragei.
    ki oxi epeidi einai kakoi, alla epeidi einai PO-LLOi KAI einai adynaton na tous afomoiwsoume.
    kai oikonomika kai koinwnika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πράγματι αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα(πολλή σωστή η τοποθέτηση σου φίλε μου,έτσι προωθούμε τον διάλογο). Αλλά όπως και να το κάνουμε όλα είναι στο χέρι μας. Δεν είπα οτί είναι όλοι καλοί ούτε οτί δεν έχουν ευθύνη για ότι κάνουν. Είπα οτί πολλά από αυτά τα φαινόμενα βίας , πορνείας και ότι άλλο αθέμιτο είναι και στο χέρι μας να τα ελλατώσουμε όσο μπορούμε. Ας κοιτάξουμε να είμαστε εμείς εντάξει απέναντι τους και μετά μπορούμε ευθέως να βγούμε και να τους κατηγορούμε. Μην ξεχνάμε οτί φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας δεν προκαλούνται μόνο από μετανάστες. Απλά σ αυτούς μας συμφέρει να τα φορτώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;