Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Kαταγγελία για Αστικό Κτελ Ρεθύμνου.

Απαράδεκτη συμπεριφορά του ελεγκτή στο αστικό κτελ Ρεθύμνου.
Χθες καθώς περιμέναμε το αστικό λεοφωρείο στο κέντρο του Ρεθύμνου και κατά την είσοδο μας στο λεωφορείο ο ελεγκτής αρνήθηκε να μας τσεκάρει τα εισητήρια καθώς δεν είχαμε μαζί μας το πάσο.
Επειδή όμως δεν είμαστε φοιτητές του Ρεθύμνου και δεν είχαμε ξαναχρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αστικό κτελ δε γνωρίζαμε οτί κατά την είσοδο μας έπρεπε να επιδείξουμε το πάσο μας κι έτσι ο ελεγκτής μ' ένα ύφος όλο ειρωνεία και περιφρόνηση μας λέει "Ρε παιδιά σίγα μη σας βάλω μέσα χωρίς πάσο, χαζοί είστε;" κι έπειτα γέλασε εκενευριστικά.
Αυτή τη συμπεριφορά κατακρίνουμε και αποδοκιμάζουμε. Νομίζουν οτί είναι οι "πρώτοι" στην πόλη, νομίζουν οτί έχουν εξουσία και ειρονεύονται τον κόσμο. Λίγα λεπτά μετά από αυτό το περιστατικό ο ίδιος ελεγκτής μίλησε σε έντονο ύφος σε μία ηλικιωμένη κυρία η οποία είχε κόψει λάθος εισητήριο.
Αυτό προκάλεσε τη δική μας δυσαρέσκεια και έτσι υπερασπιστήκαμε τη συγκεκριμένη κυρία. Εν τέλει ο γελοίος αυτός ελεγκτής "κρύφτηκε στο καβούκι του" καταλαβαίνοντας οτί είχε άδικο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;