Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Καταγγελία Εbay





Πριν λίγες μέρες είχα αγοράσει από το ebay 2 μνήμες usb , μία 64gb και μία 16gb.
Σήμερα το πρωί έφτασε η παραγγελία και ενθουσιασμένος πήγα να τα δοκιμάσω στο pc.
Έκπληκτος διαπίστωσα οτί πρόκειται για μεγάλη απάτη, ενώ στις ιδιότητες η χωριτηκότητα φαίνεται 64gb στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε 2.
Ουσιαστικά τα συγκεκριμένα φλασάκια αποθηκεύουν τα αρχεία πάνω σε άλλα και συγκρατούν μόνο τις εικόνες αυτών , όπως και με ενημέρωσε ειδικός ηλεκτρονικός.

Δηλαδή τα αρχεία φαίνονται αλλά δεν ανοίγουν.Πιο αναλυτικά αν περάσουμε ένα αρχείο κι έχουν δεσμευτεί τα 2gb πραγματικής μνήμης τότε τα επιπλέον αρχεία που μεταφέρουμε μέσα στο usb flash γράφονται πάνω στα προηγούμενα με αποτέλεσμα αυτά να διαγραφούν. Αυτό συνεχίζεται μέχρι να δεσμευτούν όλα τα gb εικονικής μνήμης. Κι όταν πας να ανοίξεις τα αρχεία που είχες περάσει εξ αρχής τότε μένεις κόκκαλο και καταλαβαίνεις τι μεγάλη απάτη που ήταν. Και το πιο τραγελαφικό είναι οτί δε μπορείς να κάνεις και τίποτα για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να πάρεις ένα καλό προϊόν. Είχα ακούσει οτι σε καλύπτει το ebay αλλά δε γνωρίζω περισσότερα.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας το γράψει.
Ευχαριστώ πολύ!



Πιο αναλυτικά στο http://vrasmos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;