Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Ούτε να ιδρώσει


Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στα Τρίκαλα τα οποία και διέσυρε με 107-73. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού απέναντι στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου και παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Σούπερ εμφάνιση από Τεόντοσιτς, Παπαλουκά, Μπέβερλι και Κλέιζα.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με ξεκάθαρο σκοπό να «τρέξει» το ματς και να εξασφαλίσει τη νίκη όσο το δυνατόν νωρίτερα. Τσίλντρες, Κλέιζα και Τεόντοσιτς έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν οι «ερυθρόλευκοι» σημαντική διαφορά, αλλά μόνο επιθετικά. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν πολύ κακή αμυντικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες των Τρικάλων και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται 27-21.

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Νίκος Κατσαρές εκτελούσε και όταν αστοχούσε, Τζιγκάνοβιτς και Σίμτσακ με επιθετικά ριμπάουντ έδιναν λύσεις στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου που συνέχισε να μένει κοντά στο σκορ. Όταν οι Πειραιώτες αποφάσισαν να παίξουν άμυνα, τότε ο Ολυμπιακός ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους για να τελειώσει το ημίχρονο 51-39.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήθελε οι παίκτες του να τελειώσουν το παιχνίδι νωρίς γι’αυτό και επιστράτευσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου…βασικούς. Παπαλουκάς, Τεόντοστις, Μπέβερλι, Κλέιζα και Μπουρούσης έτρεξαν ένα επιμέρους 10-2 στα πρώτα τρία λεπτά της περιόδου, η διαφορά έφτασε στο +20 (61-41) και όλα απλοποιήθηκαν. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού επιδόθηκαν σε…διαγωνισμό τριπόντων, Παπαλουκάς και Τεόντοσιτς έκαναν πάρτυ πίσω από την γραμμή των 6.25 με τη διαφορά να φτάσει στο +26 (74-48). Όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά όλο και αυξανόταν με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί έναν υγιεινό περίπατο…

Δεκάλεπτα: 27-21, 51-39, 83-54, 107-73

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς, 9, Τσίλντρες 11, Βούισιτς 4, Μπουρούσης 5, Χαλπερίν 7, Κλέιζα 17, Μαυροκεφαλίδης 7, Γλυνιαδάκης 8, Παπανικολάου 6, Μπέβερλι 6, Τεόντοσιτς 20, Σλούκας 7.

Τρίκαλα (Αγγέλου): Έιμπραμς 17, Κατσαρές 7, Αποστολίδης 4, Πάουελ 13, Τζιγκάνοβιτς 7, Ζούπαν 12, Σίμτσακ 13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;