Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ωραία κρατική τηλεόραση...

Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω για την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που παρουσιάζει η κ.Παναγιωταρέα και στην οποία είχε καλεσμένους 5 πρυτάνεις από κεντρικά η περιφερειακά πανεπιστήμια και πολυτεχνεία της χώρας.

">

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο...
Βγήκαν όλα τα ακροδεξιά στοιχεία για να γίνει πολιτικός διάλογος.
Αλλά να ξέρετε ένα κύριοι διάλογος χωρίς πολυφωνία και διαφωνία δεν υφίσταται.
Μπράβο κατ' αρχήν στην κυρία Παναγιωταρέα (Με το χαμόγελο στα χείλη και τους πρυτάνεις μας μπροστά μαζί θα αναστήσουμε την ακροδεξιά!!!)που διεύθυνε έναν καταπληκτικό φασιστικό διάλογο ανάμεσα στους πρυτάνεις κρατώντας καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ στάση όπως άλλωστε υποστηρίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία... Καληνύχτα κυρία Παναγιωταρέα...καληνύχτα...
Και πείτε οτί έγινε ένας διάλογος...
Ωραία και πού κατέληξαν ; Πουθενά βέβαια. Αοριστολογίες και άλλες σχετικές ανούσιες αηδίες. Ο ένας ξυλοκοπήθηκε , ο άλλος έφαγε τούρτα με δηλητήριο(ο μάγκας έπειτα επειδή δεν του άρεσε η γεύση ζήτησε άλλη)και διάφορα άλλα ψέματα με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κόσμου και την αποδυνάμωση του φοιτητικού κινήματος κάτι που ως ένα βαθμό πέτυχαν,αφού ο περισσότερος κόσμος δεν είναι ενημερωμένος.
Μπράβο σας... ωραία παραδείγματα..........προς ΑΠΟΦΥΓΗ βέβαια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;