Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Οι υπάλληλοι της Βουλής συνεχίζουν να παίρνουν 16 μισθούς




ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

Θα υποστούν κάποιες περικοπές οι υπάλληλοι της Βουλής, αλλά θα εξακολουθήσουν να παίρνουν στην τσέπη τους 16 μισθούς ετησίως.

Την ώρα που χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι “βάζουν πλάτη” για τη σωτηρία της χώρας με περικοπές μισθών, επιδομάτων ακόμα και συντάξεων, κάποιοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν όχι απλά ολόκληρους τους μισθούς τους, αλλά απολαμβάνουν και τον 14ο μισθό, τον 15ο μισθό, αλλά και σε τέτοια συγκυρία και τον 16ο μισθό... .

Ο λόγος για τους υπαλλήλους της Βουλής, οι οποίοι μέσα σε αυτή την πρωτοφανή οικονομική κρίση εξακολουθούν να λαμβάνουν 16 μισθούς ετησίως, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι μισθωτοί παίρνουν 14 μισθούς και αυτούς με πολλές περικοπές.

Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι οι μοναδικοί υπάλληλοι του δημοσίου που απολαμβάνουν ένα ειδικό μισθολογικό καθεστώς και παρά το γεγονός ότι υπάηρξαν μερικές περικοπές όπως σε έξοδα μετακίνησης, οι προκλητικοί 15ος και 16ος μισθός παραμένουν ως έχουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;