Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Για το Gamato.info

Θα αναφέρω την δική μου άποψη σχετικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν όσον αφορά το Gamato.info.
Με έκπληξη χθες το απόγευμα και αφού θέλησα να μπω στο site του Gamato , διαπίστωσα πως και πάλι η ιστοσελίδα ήταν κατεβασμένη.
Παραξενεμένος έψαξα στο διαδύκτιο ώστε να δω τι συμβαίνει. Διάβασα διάφορες αναρτήσεις που ανέφεραν πως οι διαχειριστές της ιστοσελίδας είχαν συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία και οτί 2 από αυτούς καταζητούνται και στο εξωτερικό.
Όπως είναι ήδη γνωστό το Gamato.info αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά site και πιθανότατα το μεγαλύτερο torrent site. Σύμφωνα με τα όσα διάβασα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από σχετικές καταγγελίες υπεύθυνων διάφορων εταιρειών.
Προσωπικά διαφώνω κάθετα με την διακοπή λειτουργείας του site εφόσον αυτοί που έχουν την ευθύνη δεν είναι οι διαχειριστές του , αλλά τα μέλη τα οποία κατεβάζουν και διαμοιράζονται αρχεία.
Άλλωστε το Gamato φιλοξενεί links και όχι αρχεία.
Βασικότερο όμως από όλα τα παραπάνω είναι οτί σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το Gamato αποτελεί μία εξοικονόμιση χρημάτων των μελών του πράγμα πάρα πολύ σημαντικό. Δηλαδή δε μας αφήνουν τίποτα. Μας την μπαίνουν από παντού.
Έλεος πια...
Το Gamato τους έφταιγε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;