Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ουρές έξω από το ΟΑΚΑ για τους U2!


Η μεγάλη στιγμή για τους φανατικούς της ιρλανδικής ροκ ήρθε. Σε λιγότερο από 24 ώρες, δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές των U2, θα δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα, και μάλιστα εν μέσω της φαντασμαγορίας, που αρμόζει στη φήμη του συγκροτήματος.

Τις τελευταίες ώρες, η Αθήνα «βουλιάζει» από ανθρώπους, που έχουν συρρεύσει από κάθε γωνιά της χώρας για να απολαύσουν απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Μπόνο και τους συνεργάτες του.

Ωστόσο σύμφωνα με τη διοίκηση του ΣΔΟΕ, στη συναυλία θα «ακροβολιστούν» πενήντα Ράμπο προκειμένου να ελέγχουν χώρους όπως οι καντίνες.

Το τελευταίο ραντεβού του συγκροτήματος με το κοινό της Ελλάδας ήταν πριν 13 χρόνια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου με ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο και μια ατσάλινη κατασκευή στα 45 μέτρα από το έδαφος, πάνω από μία τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες, οι U2 «απογείωσαν» και τότε το κοινό, αφήνοντας για πολλά χρόνια μετά, νωπές μαγικές εικόνες στη μνήμη των θαυμαστών τους.

Τώρα, και στο πλαίσιο μιας διετούς περιοδείας του συγκροτήματος ανά τον κόσμο, υπό τον τίτλο «360 μοίρες», ήρθε η σειρά της Αθήνας, όπου το θέαμα αναμένεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, με χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, φουτουριστικά εφέ, γιγαντοοθόνες και ό,τι άλλο επιφυλάσσεται, ως έκπληξη, για το κοινό των Ιρλανδών σταρ της ροκ.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ και Μετρό ανακοίνωσαν από προχθές πύκνωση των δρομολογίων τους, καθώς τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ δεν θα λειτουργήσουν, παρά μόνον για μερικά εξουσιοδοτημένα αυτοκίνητα και συνεπώς, η μετάβαση στο στάδιο με μαζικά μέσα μεταφοράς θα είναι η καλύτερη επιλογή μετακίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;