Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Πως hack-άρουμε ένα site ή ένα blog?
Σήμερα έχω να σας δείξω πως hack-άρουμε ένα blog ή ένα site. Είναι πανεύκολο, και μπορεί να το κάνει ο καθένας από εσάς!Καταρχήν δείτε πως "κατάντησα" το blog του Johnpatra. Αφαίρεσα όλα τα widgets, gadgets, followers, τους αναγνώστες και οτιδήποτε υπήρχε στις πλαϊνές στήλες. Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε οπουδήποτε μέσα στο blog!!!
...

Τι κάνουμε λοιπόν:
Γράφουμε στη μπάρα διευθύνσεως την διεύθυνση του site που θέλουμε να hack-άρουμε (π.χ. http://www.johnpatrablog.blogspot.com/ )και πατάμε ,όπως πάντα για να ανοίξουμε το site ,το enter.Όταν ανοίξει η σελίδα, βάζουμε πάλι στην μπάρα διευθύνσεως τον παρακάτω κωδικό ,αφού σβήσουμε την url του site:

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode= 'on' ; void 0

Αφού βάλουμε τον παραπάνω κωδικό πατάμε enter. Αυτό ήταν. Τώρα μπορείτε πανεύκολα να "καταστρέψετε" το site του "εχθρού" σας. Μπορείτε να σβήσετε ή να αλλάξετε τα πάντα! Να διαγράψετε εικόνες, αναρτήσεις και οτιδήποτε είναι ορατό σ' αυτό το site.
Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι, οφείλω να σας πω, ότι όλα αυτά είναι μια εικονική πραγματικότητα μέσω του javascript.Στην πραγματικότητα, ότι κάνουμε, το κάνουμε στην δική μας οθόνη, και όχι στο πραγματικό site ή blog! Είναι για να παίξουμε λίγο και όχι για να καταστρέψουμε.Έχει όμως πλάκα. Δεν συμφωνείτε;

3 σχόλια:

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;