Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

"Το επίδομα των Τελωνειακών το πληρώνει ο εισαγωγέας και οχι ο φορολογούμενος"


"Το επίδομα που αναφέρεται των Τελωνειακών το πληρώνει ο εισαγωγέας και οχι ο φορολογούμενος. Ο εισαγωγέας το πληρώνει με αίτηση του για να πάει Τελωνειακός εκτός ωραρίου στον χώρο του προκειμένου να διευκολυνθεί το εμπόριο και να μήν πληρώνει σταλίες .
Αν δεν κάνει αίτηση ο εισαγωγέας δέν υπάρχει επίδομα ΔΕΤΕ.
Τοτε θα πρέπει το κράτος να προβλέψει με ποιό τρόπο θα πληρωθεί ..

υπερωρειακά ο Τελωνειακός που κάνει νυχτερινά ,σαβατοκύριακα ,αργίες κ.λ.π.
Αν επιθυμεί το κράτος μας μπορεί να κλείνει τα σύνορα την Παρασκευή το μεσημέρι και να ανοίγει την Δευτέρα το πρωί.
Κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε υπ΄οψιν είναι ότι ο Έλληνας Τελωνειακός εκτελεί και εργασίες για την Κοινότητα , η οποία δίνει κάποια χρήματα για τούς Έλληνες Τελωνειακούς ,βέβαια αυτά δεν έχουν δωθεί ποτέ σε Τελωνειακούς , είναι χαμένα κάπου στον προυπολογισμό.
Οι Τελωνειακοί δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν μόνο τον βασικό μισθό. Αλλα με ενα και μόνο αντάλαγμα το αυτονόητο ωράριο 7-3 Δευτέρα με Παρασκευή. Ούτε ΔΕΤΕ ούτε αλλες καραμελίτσες με τις οποίες στερούνται τα Σαβατοκύριακα τους και τον ύπνο το βράδυ σπίτι τους με τις οικογένειες τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;