Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Μάγκες τη βατέψαμε...

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣΣτο βίντεο απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα ο γίνεται μια συγκλονιστική για όσους γνωρίζουν ελάχιστα απο οικονομικά, αποκάλυψη. Σύμφωνα με την Συνθήκη της Λισσαβώνας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να κατάσχει περιουσίες κρατών όταν αυτά δεν μπορούν να ξεπληρώσουν το χρέος τους....Η Ελλάδα έχει δανειστεί απο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρόσφατα.
Το χειρότερο όμως είναι οτι τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας έχουν "περάσει" παμψηφή απο την ελληνική βουλή την Συνθήκη της Λισσαβώνας, που είναι ένα καμουφλαρισμένο Ευρωσύνταγμα, στο οποίο περιγράφεται το επίμαχο άρθρο που δίνει απίστευτες εξουσίες στην ΕΚΤ και μηδενικές εξουσίες των ευρωπαϊκών λαών για να μπορέσουν να αντισταθούν στις πολιτικές των Διεθνών Τραπεζιτών...
Μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις η ανατροπή όλων των προδοτικών συνθηκών είναι επιτακτική!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;