Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Μία μικρή απόρια και συχρόνως ερώτηση.

Ρε παιδιά βλέπω πολλά άτομα τα οποία είναι πραγματικά στον κόσμο τους. Δεν τους προβληματίζει τίποτα, ποια νέα οικονομικά μέτρα; , ποια κρίση της Ελλάδας; , ποιο χρέος;;... Αυτά εκεί κλεισμένα στο μονοδιάστατη ζωή τους , στην αδιάφορη και άθλια ζωή τους. Χαραμίζουν το χρόνο τους σε ηλεκτρονικά παιχνίδια , τηλεόραση και ότι άλλη χαζομάρα βρουν. Ποτέ δεν έχουν ενδιαφερθεί για κάτι άλλο πέρα από το κόλλημα τους. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σ αυτά τα άτομα.
Ρε παιδιά πραγματικά πείτε μου πόσο αναίσθητοι είστε;;
Ρε παιδιά ξέρετε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε;;
Ρε παιδιά δεν προβληματίζεστε γιατί ακόμη και πολλά από τα είδολα σας(Ράδιο Αρβύλα, Λαζόπουλος, Αθλητικές και Πολιτικές εφημερίδες) αναφέρονται στην κρίση και την κατάσταση της Ελλάδας και δυσανασχετούν;;
Ρε παιδιά εσείς σε λίγα χρόνια που θα πάτε;; Και δε λέω εσάς τους λεφτάδες αλλά εσάς που είστε σαν το μέσο Έλληνα,εσάς που στο μέλλον θα παίρνετε 600 ευρώ γιατί ο μπαμπάς δεν έχει να σας δώσει.
Ρε παιδιά έλεος γαμώτο , κρίση δεν έχετε;;
Τι σκατά έχετε μέσα στο κεφάλι σας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;