Κυριακή 9 Μαΐου 2010

"Ο θάνατος αυτών των ανθρώπων ας γίνει η απαρχή για μεγάλες πορείες"

"Κι εγώ στενοχωρήθηκα που θυσιάστηκαν 3 νέοι άνθρωποι για να φραγεί η ορμή των 150.000 λαού που κατέβηκε στο Σύνταγμα για να απαιτήσει να μην πουλήσουν οι πολιτικοί τη χώρα μας στο ΔΝΤ και την ΕΕ.

Πείτε μου όμως, θα γίνει καμία συγκέντρωση πένθους για τον άδικο χαμό όλων εκείνων των οικογενειαρχών που έχουν αρχίσει και ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ καθημερινά τους τελευταίους μήνες, επειδή οι τράπεζες τούς σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό για την αποπληρωμή χρεών που οι ίδιες τους έσπρωξαν να δημιουργήσουν;...


Ξυπνήστε Έλληνες και μην καταπίνετε αμάσητο ό,τι σας σερβίρουν. Όλοι οι εργαζόμενοι, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των κλειστών επαγγελμάτων, χαμηλόμισθοι και υψηλόμισθοι, υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.

Όλα τα μέτρα που έχουν ψηφίσει, και όσα θα συνεχίσουν να εφευρίσκουν και να ψηφίζουν, είναι μοιραίο να οδηγήσουν μόνο στο κλείσιμο όλων των ελληνικών ιδιωτικών επιχειρήσεων και στο ξεπούλημα όλων των κερδοφόρων δημόσιων επιχειρήσεων (από τις οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν θησαυρίσει οι πολιτικοί και τα κομματόσκυλά τους).

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΟΥΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΜΗ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;