Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

"Κυβέρνηση και blogs"

"Σας εκπλήσσει η στάση της κυβέρνησης προς τα blogs; Δεν θα έπρεπε. Αν ανατρέξετε στη δεκαετία του 80 επί των ημερών του πατέρα Παπανδρέου είχε πέσει ξύλο για το ελεύθερο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Και τότε οι ημέρες ήταν καλές, δεν υπήρχαν τα σημερινά προβλήματα. Σήμερα που η εξουσία έχει πιο δύσκολο έργο, είναι πολύ πιο μεγάλη η ανάγκη της να χαλιναγωγήσει τη μάζα (όπως μας θεωρούν) ώστε να δεχτεί όλους τους οικονομικούς και εθνικούς εξευτελισμούς που σχεδιάζουν.
Ας απειλεί ο Πεταλωτής, το μόνο που αποδεικνύει με τις απειλές του είναι ότι το σοσιαλιστικό τους κόμμα μετά τις εκλογές έπαψε να είναι δημοκρατικό, και πλέον είναι ηγεμονικό για να μην πω τυραννικό.
Ας το σκεφτούν οι κύριοι της κυβέρνησης όμως. Αυτό το πρόσωπο θέλουν να δείχνουν στους ψηφοφόρους τους;
Και είναι και ανόητοι που νομίζουν ότι μπορούν τα βάλουν αυτοί οι άψυχοι, άχαροι και ανάλατοι της κυβέρνησης με τον χείμαρρο, το αγριεμένο ποτάμι που είναι ο λαός."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;