Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

"Για τις φοιτητικές εκλογές"



"Η κατάσταση έχει ξεφύγει!!! Η πολιτικοποίηση των συναδέλφων δεν έχει όρια, καθώς όλοι έτρεξαν να μπουν σε group στο Facebook για να δείξουν πόσο θλιμμένοι είναι για τα θύματα στη Marfin και την κατάσταση της χώρας ενώ παράλληλα αφισσοκολούσαν πάρτι Alors on ΠΑΣΠ στο Πάντειο (με 10 ευρώ είσοδο στο χώρο του πανεπιστημιακού ασύλου) και το ανεκδιήγητο πιο ΔΝΤ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πα.Πει., με σκοπό να κεράσουν κανα σφινάκι, ώστε να μην πάει κανένα ψηφαλάκι χαμένο. Αλλά δεν φταίνε αυτοί, παρα εμείς που τους αφήνουμε και καπηλεύονται τα όνειρά μας και τις σπουδές μας. Δεν είναι τυχαίο πως ο καθένας από αυτούς βάζει στο βιογραφικό του ότι είναι μέλος της ΔΑΠ ή της ΠΑΣΠ και ήταν πρόεδρος ενός Δ.Σ. κάποιου φοιτητικού συλλόγου....μη μιλήσω για αυτούς που εξαργυρώνουν τους "πολιτικούς" τους αγώνες με θεσούλες εργασίας!!!!
Λυπάμαι συνάδελφοι καθώς ξεχάσαμε οτι η ΔΑΠ υπερασπιζόταν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τον αντιδραστικό νόμο πλαίσιο. Λυπάμαι συνάδελφοι που δεν είναι κατανοητό οτι ψηφίζοντας ΠΑΣΠ δίνουμε το χέρι μας σε μια κυβέρνηση που έφερε το ΔΝΤ να φτιάξει τα χάλια της δικής της ασυδοσίας καθώς κυβερνούσαν για 20 χρόνια, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, μόνο η ΝΔ έφαγε και όχι όλοι μαζί. Το παιχνίδι της ΠΑΣΠ είναι γνωστό...."δεν έχουμε σχέση με το ΠΑΣΟΚ είμαστε ανεξάρτητοι"....αλλά τον ήλιο τον μεθάνε κάθε μέρα με σκοπό να σκοτεινιάσουν την πλάση!!!!
Εσείς όλοι που ψηφίσατε σήμερα ΠΑΣΠ-ΔΑΠ ή ΔΑΣΠ όταν θα βγείτε στην αγορά εργασίας θα καταλάβετε τι σημαίνουν όλα αυτά που λέω καλύτερα! Κρατήστε τα τηλέφωνα αυτόν που σας έπρηξαν να πάτε να το ρίξετε μονοκούκι και κάντε τον κόπο να τους ρωτήσετε τι κάνουν μετά από 10 χρόνια....θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Όσο για σας φοιτητοπατέρες και φοιτητομάνες ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;