Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Να θεωρούν τους εαυτούς τους τελειωμένους"

"Αυτοί οι 172 απίθανοι τύποι που ψήφισαν ναι στη υποδούλωση της χώρας μας καταπατώντας το σύνταγμα, αδιαφορώντας για τα πλήθη του κόσμου που στέκονται έξω από το κτήριο της βουλής προσευχόμενοι ο θεός να τους φωτίσει έστω και την τελευταία στιγμή, αυτοί οι τύποι να είναι λοιπόν σίγουροι ότι ήδη δικάστηκαν και καταδικάστηκαν στην συνείδηση του λαού ως σφετεριστές και συνεργάτες. Να θεωρούν τους εαυτούς τους τελειωμένους και να αναζητήσουν το μέλλον τους στο εξωτερικό. Μαζί τους να ακολουθήσουν και οι άλλοι απίθανοι τύποι που λέγονται δημοσιογράφοι, που χθες αντί να δείξουν την μεγαλειώδη πορεία του ελληνικού λαού δήθεν απεργούσαν, αλλά όταν μύρισαν αίμα έτρεξαν αμέσως να το καλύψουν γιατί το αίμα πουλάει. Αίσχος. Ο λαός ξέρει τώρα ποιοι είναι οι συνεργάτες, ποιοί οι δοσίλογοι και ποιοί σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η κατάσταση κάποτε θα αλλάξει στην ελλάδα και όταν αποκτήσουμε πραγματική δημοκρατία και όχι δημοκρατία μηχανισμών, διαπλοκής, σφετερισμού και μίζας, τότε όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, όπως στις προηγούμενες κρίσιμες εθνικές καταστάσεις (βλ. κατοχή, χούντα) οι δοσίλογοι ευεργετήθηκαν, ή εισχώρησαν στους "πατριώτες δημοκρατικούς" και θεοποιήθηκαν, έτσι θα γίνει και αύριο. Η μνήμη μας είναι ασθενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;