Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αυτά είναι κάποια από τα σχόλια του κόσμου στο troktiko.blogspot.com

1. Είμαι περήφανη που κατέβηκα στην πορεία σήμερα μαζί με τον απλό κοσμάκη και είμαι περήφανη που έφαγα τα χημικά στα μούτρα.
2. Λυπάμαι που κάτι κωλόπαιδα αμαύρωσαν αυτήν την πορεία και έχουμε 3 αθώους νεκρούς. Το μεροκάματό τους βγάζανε, δεν είναι ο εχθρός, ρε τσογλάνια. Όμως πρόκειται για τσογλάνια ή για προβοκάτορες; Μήπως βολεύει κάποιους αυτή η τραγωδία;
3. Οι ματατζήδες μια ζωή ζώα θα είναι. Σε ειρηνική πορεία άρχισαν τα χημικά τους.
4. Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Δε δείχνετε τη μεγαλειώδη πορεία, μόνο την τραγωδία. Αλλά βέβαια, έτσι συμφέρει τα αφεντικά σας τους πολιτικάντηδες. Δείχνετε τα ανεγκέφαλα ζωντόβολα/προβοκάτορες. Πριν τα επεισόδια, τον απλό κόσμο που είχε γεμίσει την Πατησίων όσο έπιανε το μάτι μου, τον δείξατε; Μία μαμά με το μωρό της στο καροτσάκι που είχε έρθει στην πορεία τη δείξατε; Απλούς εργαζόμενους κάθε ηλικίας που άφησαν τα πόστα τους και θυσίασαν το μεροκάματό τους, τους δείξατε; Ότι μας πετούσαν χημικά τα ΜΑΤ από την αρχή σχεδόν της πορείας, κι όμως εμείς συνεχίζαμε, το δείξατε; Άι σιχτίρ...
5. Φτου σας πολιτικοί. Τσίπα δεν έχετε. Ψεύτες και Κλέφτες. ΓΑΠ, λυπάμαι που σε ψήφισα και λυπάμαι που σε πίστεψα ότι θα έφτιαχνες μια καλύτερη Ελλάδα. Αν σε είχα μπροστά μου θα σου έβαζα τη μούρη στην αμμολεκάνη των γατιών μου. Μ…….Α.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ 300; ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΦΙΝ Κ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι, αν μια οποιαδήποτε μέρα έπερνε φωτιά η τράπεζα θά είχαμε και τότε 3 νεκρούς? Δεν είχε προβλεφθεί αυτό από του τεχνικούς ασφαλείας της τράπεζας??? Ποίος ευθύνεται για αυτό? Βγενόπουλε έχεις να λογοδοτήσεις στις 3 οικογένειες...

Τι λένε ρε αυτοί στην βουλή; Ο πρωθυπουργός κλασσικά, στον κόσμο του! Ο Σαμαράς από την άλλη είπε το κορυφαίο: (Αυτολεξή) "Εμείς είμαστε εδώ σήμερα, ως βουλή των Ελλήνων, οι εγγυητές της ομαλότητας..." Τι λες ρε φίλε, έχει κι άλλους σαν εσένα η μάνα σου; Εσείς μας φέρατε εδώ που μας φέρατε σήμερα και εκτός από τους κάφρους δολοφόνους που πέταξαν την μολότοφ στην τράπεζα και κάηκαν οι άνθρωποι, το αίμα τους είναι και στα χέρια σας!!! Αλήτες!!!

ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ 150.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ??
1. ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
2. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑ. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΝΑ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ , ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!
ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.. ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 3 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!...

Ένας αλήτης απ'αυτούς δε θα πάει φυλακή? Ένας,που κάθονται και δηλώνουν συγκλονισμένοι?

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΑΛΗΤΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΗΓΕΤΕ.Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΗΡΕΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΟΥΣΤ ΚΑΘΙΚΙΑ.

Τελικά τα κατάφεραν πάλι. Αποπροσανατόλισαν το λαό.
Την πλήρωσαν πάλι αθώοι και αυτοί κάθονται στην βουλή και μας χλευάζουν.
Κανένας τώρα όμως θα κάνει πίσω.
Τώρα είναι η ώρα να δώσουν λόγο για την καταστροφή την πατρίδας .

ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΛΟΤΩΦ!ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

Βγήκε ο απατεώνας να μιλήσει για ανάληψη ευθυνών!!! Αν τους είχαν αφήσει να μπούν στη Βουλή ούτε τα παιδιά θα "έφευγαν", ούτε θα καιγόταν τίποτα και θα ξελάσπωνε ο τόπος από όλα τα καθίκια που 30 ΧΡΟΝΙΑ δε σταματάνε να τρώνε!!! ΝΤΡΟΠΗ τους και ντροπή μας που τους ψηφίσαμε!!! Ένας Παπαδόπουλος μόνο θα έσωζε τον τόπο... Αν μη τι άλλο έκανε και κάποια καλά... Εξάλλου, αυτή τη στιγμή δε ζω στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, αλλά στη χώρα που την ντροπιάζει... Δεν είναι αυÏ! �ό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Τα καθίκια πρέπει καποια στιγμή να πληρώσουν όποιο κι αν είναι το κόστος...

Αργησε ο ΓΑΠ γιατι του εγραφαν τον λογο? Δεν μπορει να μιλησει απο την καρδια του???? Πρεπει συνεχεια να διαβαζει? Αυτος ειναι που θα μας σωσει?

Απλά να υπενθυμίσω στον κ. Παπανδρέου ότι η άλλη επιλογή από αυτά τα μέτρα, ήταν να μην είχατε φάει τα λεφτά των γονιών μου και να είχαμε και μισθούς και συντάξεις. Εσείς παίξατε πρώτοι με τις ζωές των ανθρώπων και την νέα άρχη την χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε απο τις δικές σας λαμογίες . το πρόβλημα τις Ελλάδας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Ευχαριστώ

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΟΝΟΣ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ!!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΤΕ!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!!

Ολα τα σκατοκαναλα λενε οτι ειναι 30-40 χιλιαδες ο κοσμος στην πορεια. ΨΕΥΤΕΣ!!!! 1.000.000 ατομα και περισσοτεροι ηταν! Ειμαι 25 χρονια στις πορειες, ΠΟΤΕ δεν ειδα τοσο κοσμο! Απλος κοσμος, χωρις κομμα, χωρις συνδικαλιστικη σημαια, απλος κοσμος! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 !!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΥΠ ΟΙΚΟΝΩΜΙΚΩΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΣΤΑΘΗΤΕ

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΝΤΑ

Ο Γιωργάκης λέει πάλι τις μαλακίες του.."
Βγες ΜΙΑ φορά ρε και μίλα μόνος σου. Βλαμένε! Πέθαναν άνθρωποι ρε και εσύ διαβάζεις από μέσα;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΕΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 20-30-50-80 ΑΝΘΡΩΠΟΙ..... ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ.... Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ! ΟΥΤΕ ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΙΠΟΤΑ..... !!!!
ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ... 3 ΝΕΚΡΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ 4ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ. ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ 150000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!
ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Κάποιος να ρωτήσει τον Βγενόπουλο γιατί το κατάστημα της τράπεζας δεν είχε εξοδο κινδύνου.
Δηλαδή αν επιανε μια φωτιά θα καιγόντουσαν όλοι?
Επίσης γιατί είχε κατεβασμένα τα ρολά στο καταστημα και τους είχε κλεισμένους μέσα σαν τα ποντικια.

1.Γιατί ο Βγενόπουλος
αφησε ανοιχτή την Τράπεζα τέτοια μέρα.Μαλλον δεν περιμεναν
τόσο κόσμο ή έκαναν προβοκάτσια.
2.Που ήταν η έξοδος κινδύνου?Δεν υπάρχει το ξέρουμε όλοι που δουλεύουμε στα περισσότερα κτίρια
3.Τελειώσαμε με τους φασίστες και τους κλακαδόρους του συστήματος.Ο ΓΑΠ είναι καιρός να πάει εκεί που ανήκει στην ΗΠΑ.
Σεβασμός σ αυτά τα παιδιά που εξ αιτίας τους σκοτώθηκαν.Μάλλον οι προηγούμεοι δεν καταλαβαίνουν τι λέω ή
όπως είμαι σίγουρη τα παίρνουν για να γράφουν ότι γράφουν.Ελπίζω οι κατάρες μας να πέσουν και επάνω τους.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ? Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙ 300? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ? ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΗΡΑΝ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΕΣΕΙ...

Τι ωραία πράγματα που δείχνει η τηλεόραση σήμερα!!! Μπάτσους να χτυπάνε μπάτσους!!! Οι μεν με κουκούλες και οι δεν με στολή!!! χαχαχα ΓΕΛΟΙΟΙ!!!!!!! Μην μασάει κανείς! ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!!!!!

οκ να εχεις δικαιωμα να δουλεψεις αλλα γιατι δεν πηρανε μετρα ασφαλειας στην τραπεζα? γιατι δεν κατεβασανε τα ρολα? παλι τον ενα εναντιον του αλλου μας βαζουνε ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΕ 2-3 ΜΟΛΟΤΟΦ! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΘΗΜΑΤΑ, ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ παιδια,ενας τροπος υπαρχει για αντιδραση.Φτυσιμο και ξυλο,οπου τους βλεπουμε,σε δημοσιογραφους του συστηματος,και στους πολιτικους, οχι μονο στους 300 που ειναι τωρα,αλλα ολους που ηταν και πριν. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ηθικός αυτουργός για των θάνατο των 3 συμπολιτών μας είναι η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Ημέρες φωτιάς έρχονται…

Συμφωνώ κι εγώ ότι τα κανάλια χρησιμοποιούν την τραγωδία της Marfin για να αποπροσανατολίσουν για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό, αλλά να τους πείτε ότι τους καταλάβαμε!

Ναι μπραβο στα καναλια που σπασαν την απεργια.
ΑΛΛΑ να πουν για το θαυμασιο που συνεβηκε σημερα!Το ξυπνημα του Ελληνα.Τη συγκεντρωση 150.000 κοσμου..ΑΥΤΑ πρεπει να δειχνουν και οχι τις καταστροφες απο λιγα ατομα που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με τους διαδηλωτες και τη θαυμασια αυτη μερα (μεχρι την εμφανιση των "Αναρχικων"(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ) και των πρωτωτ νεκρων)

για ποιο λογο ορισμενοι κατηγορουν αυτους που διαδηλωσαν στη σημερινη πορεια και κλεινουν τα ματια μπροστα στο ευκολως εννούμενο παρακρατικο καθεστως που δημιουργει εσκεμμενα καταστασεις με σκοπο την τρομοκρατια του ελληνα πολιτη και τον εκφοβισμό του;
ποιος ειναι αυτος που γνωριζει πως αυτοι που εβαλαν τη φωτια στην τραπεζα ηταν ανθρωποι μεσα απο την πορεια, ανθρωποι που τους στερουν το δικαιωμα για ζωη και που βγηκαν στους δρομους εστω και αργα για να φωναξουν την αδικια. και ποιος μπορει να μιλησει με σιγουρια οτι αυτοι που το εκαναν δεν ειναι χειραγωγουμενοι απο την ελληνικη κυβερνηση και την αστυνομια.
φανταζομαι πως τα σημερινα επεισοδια βολεύουν κατα πολυ ολους εκεινους που επιθυμουν να μας κλεισουν το στομα και να σταματησουν τον κοσμο απο καθε μορφης εξεγερση ακομα και ειρηνικης διαμαρτυριας.αισχος!

den sas fenete ipopto oti molis ypir3an 3 nekroi pou amfisvitountai espase i apergia ton dimosiografon? kai to mono pou lene einai gia tous 3 nekrous???????

ti bravo kai bravo pou espasan thn apergia tous ta kanalia.....otan htan h poreia eixan apergia, twra pou h poreia irthe sthn klasikh katantia ths, ta spame ola sthn athina les kai eimaste zwa!! ta kanalia spane thn apergia tous na deixoun afta ta aisxh wste oi anthrwpoi pou den phgan alla kai aytoi apo thn eparxia na vlepoun mia teleios diaforetikh eikona gia ton agwna pou kapoioi deinoun!!! etsi taytoxrona deinete to enaysma na lene oi goneis sta paidia tous ''mhn phgainete stis poreies den vlepete ti epeisodeia ginontai??'' Pisteyw oti ena poli megalo kommati anthrwpwn enw theloun na diadilwsoun den to kanoun gia ayto to logo..... h propaganda twn kanaliwn sto megaleio ths!!

Μπράβο που ειτέλους έσπασαν την απεργια τους τα κανάλια αλλά αφορμή γι αυτό έπρεπε να σταθεί ο θάνατος τριων αθώων ανθρώπων?
Αναρωτιέμαι τελικά αν όντως τα ΜΜΕ αποτελούν μία τέταρτη έστω ατυπη μορφή εξουσίας ...γιατί ενώ αυτοσκοπός τους είναι η ενημέρωση και σε γεγονότα σαν τα σημερινα και η προστασία του πολίτη
σήμερα έλαμψαν δια της ΑΠΟΥΣΙΑΣ τους...βέβαια τώρα που μιλάμε όλα ξεχαστηκαν για να συλληπηθούν τον αδικο χαμό των συνανθρώπων μας...υποκριτες???

Μπράβο για άλλη μια φορά "κουκουλώνεται" η οργή αυτών που κατέβηκαν στο δρόμο με τέτοια απερίγραπτα περιστατικά.
Δεν είναι δυνατόν εργοδότης να ταμπουρώνει ανθρώπους στο νούμερο ένα στόχο κάθε πορείας, τις τράπεζες! είναι ανήκουστο και εγκληματικό αυτό που συμβαίνει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από καμία πλευρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;