Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πριν λίγο η Χίος - Κλειστά αύριο τα σχολεία


Σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης κήρυξε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου το νομό, ενώ όπως μας δήλωσε ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης την Τρίτη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά και στην περιφέρεια. Ιδιοκτήτες καταστημάτων και κάτοικοι σε Βενιζέλου, Ροδοκανάκη, Απλωταριά και στις παρόδους αλλά και Φάρκαινα, Κοντάρι, Λέτσαινα, Αρμένη ποταμό προσπαθούν να διώξουν τα νερά από τα σπίτια και καταστήματά τους. Δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ στην προσπάθεια άντλησης νερών βρισκόταν και η Εθελοντική ομάδα ¨Ο¨>
Και ενώ στο κέντρο είχε σημειωθεί μποτιλιάρισμα από τις 7.00 και μετά, με τους γονείς να προσπαθούν να φτάσουν στα φροντιστήρια να πάρουν τα παιδιά τους αλλά και με καταστηματάρχες να προσπαθούν να φτάσουν στα μαγαζιά τους, στο περιφερειακό οδικό δίκτυο έντονα ήταν τα προβλήματα με κατολισθήσεις και σπασμένα ντουβάρια που οι πέτρες κατέληξαν στο δρόμο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ακόμα και στον Κοφινά, στην μεραρχία Αρχιπελάγους λίγο μετά το νηπιαγωγείο της Μαυρώνη μέχρι και τον Αγιο Ματθαίο υπήρχαν πολλά προβλήματα με τα νερά που από τα χωράφια κατέληγαν στο χείμαρο.
http://vrasmos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;