Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Η μητέρα του Α. Γρηγορόπουλου: Η τελευταία μέρα του παιδιού μου!

Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, περιγράφη τη τελευταία μέρα που είδε το παιδί της ζωντανό αλλά και το τι αισθάνεται μετά την καταδίκη του Κορκονέα.
Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, εξομολογείται αν αισθάνεται δικαιωμένη με την απόφαση του δικαστηρίου για τους δράστες Κορκονέα και Σαραλιώτη: ''Αποδόθηκε δικαιοσύνη με την έννοια ότι η απόφαση έκρινε πως πρόκειται για μία στυγερή δολοφονία με άμεσο δόλο. Αυτό ήταν μια πραγματικότητα που τόσο καιρό προσπαθούσα να πω, αλλά ακουγόταν πολύ περισσότερο η φωνή της υπεράσπισης που συκοφαντούσε το νεκρό παιδί μου και που προσπαθούσε με διάφορα ...
νομικίστικα τεχνάσματα να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία ποινή που να εξαγοράζει την ανθρώπινη ζωή. Και ειδικά όταν πρόκειται για ένα αθώο παιδάκι 15 χρονών, το οποίο δολοφονήθηκε χωρίς κανένα λόγο. Η οργή και ο θυμός ασφαλώς παραμένουν στη ζωή μου. Αυτό το καλοπροαίρετο παιδί δεν θα αντικρίσει ποτέ ποια το φως της ζωής'', εξηγεί στο περιοδικό People.

H Tζίνα θεωρεί πως το δικαστήριο ακούστηκαν πάρα πολλές συκοφαντίες για τον γιο της. Τον παρουσίαζαν αντιεξουσιαστή, ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που κατέβαινε στα Εξάρχεια για να κάνει φασαρίες. Ωστόσο το παιδί τα πήγαινε πολύ καλά με την αστυνομία μιας και το κοσμηματοπωλείο τους είναι στη Βουκουρεστίου. Πώς αισθάνθηκε όταν κατά τη διάρκεια της δίκης έπαιξε το βίντεο με τη δολοφονία του 15χρονου γιου της; ''Το άντεξα από την υποχρέωσή που έχω απέναντι στο νεκρό παιδί μου. Και το καθήκον μου να αποκαταστήσω την πραγματικότητα στα μάτια όλου του κόσμου'', απαντά.

Η άτυχη μητέρα περιγράφει την τελευταία ημέρα του Αλέξη: ''Η τελευταία μέρα του Αλέξη ήταν ημέρα οικογενειακής ευτυχίας γιατί στο κοσμηματοπωλείο φτιάχναμε τα γούρια με τα οποία θα το στολίζαμε για τις γιορτές. Ο Αλέξανδρος είχε πάει το πρωί στο σχολείο του για να δώσει ένα τεστ προόδου και μετά πέρασε από το μαγαζί για να με βοηθήσει. Ένιωθα πάρα πολύ καλά με το ότι το παιδί θα με βοηθούσε στη δουλειά μου. Ένιωθα τη συνέχεια της οικογένειάς μας στη δουλειά, και αυτό μου έδινε πολύ κουράγιο και χαρά. Στη συνέχεια τον κάλεσε ο φίλος του ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος γιόρταζε, και πήγαν σε ένα κοντινό μέρος για να πιουν τη λεμονίτα τους. Το βράδυ είχε να πάει σε ένα πάρτι και είχε αγοράσει μια καρδούλα από ένα κοσμηματοπωλείο στο Νέο Ψυχικό για να τη δώσει στο κορίτσι του'', λέει.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;