Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Πορεία στην παρέλαση-Ξύπνησε επιτέλους η νεολαία.

Η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Χανιά διακόπηκε όταν ομάδα μαθητών και φοιτητών προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
Οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν για να απομακρύνουν τους μαθητές με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.


Στη συνέχεια, ωστόσο, αφού διακόπηκε η παρέλαση και αφότου απομακρύνθηκαν από την εξέδρα οι επίσημοι, η αστυνομία επέτρεψε την πραγματοποίηση της πορείας. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της δημοτικής αγοράς όπου πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία.
Στην παρέλαση συμμετείχαν οι μαθητές μόνο οκτώ σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διότι λόγω των καταλήψεων στα υπόλοιπα δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες.
(Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αποκλειστικές εικόνες



1 σχόλιο:

  1. Καλά έκαναν τα παιδιά.!
    Μπράβο τους πραγματικά.
    Απέδειξαν οτί η γενιά που έρχεται αντιδρά στην καταστροφή, δεν κοιμάται , δεν είναι η γενιά του καφέ και του facebook αλλά η γενιά της αντίδρασης(με την καλή έννοια) και της αλλαγής!
    Μπράβο γι ακόμη μία φορά στα παιδιά που πήραν αυτή την αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

O δημόσιος τομέας...

O δημόσιος τομέας ήταν ο μοναδικός πυλώνας της όποιας ανάπτυξης έγινε στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση.

Ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο κι ας κινηθούμε ενωμένοι για την πρόοδο της χώρας ενάντια σε κάθε φιλόδοξο πολιτικό που θέλει να τα αρπάξει. Μην κοιτάμε να υποβαθμίσουμε τον άλλον, αλλά να κοιτάμε και να επιδιώκουμε να τον φτάσουμε.

Αφού δεν τα φάγαμε μαζί γιατί να τα πληρώνουμε μαζί;